Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Evet Magvital diye kullanıyorum her akşam, özel ilaç değil devlet karşılıyor. Belki de o yetersiz geliyor, öyle daha kapsamlı bir şey almam lazım belki de. Teşekkür ederim bir araştırayım.
Benim de kullandığım magnezyum hapları vardı daha önceden. Fakat doktor bu sefer başka bir tane vereceğim dedi. Eczacıya sordum, doktorun bu verdiği magnezyum ilaçları arasında en iyisi dedi. Devlet karşılamıyor ama belki denemek istersiniz. Magnesium Diasporal diye 20 saşelik bir kutu. Suda çözdürüp içiyorsunuz.

Kızlar erkek bebeğe yönelik kapı süsü, ve hediyelik bir şeyler düşündünüz mü? Biraz bunlara kafa yoracak bol vaktim var, sizden de fikir alsam çok güzel olur. Kendiniz yapmayı ya da yaptırmayı düşündüğünüz şeyleri benimle de paylaşırsanız sevinirim 💞

Ben böyle bir şey yaptım. Etiketleri dükkanda bastım şişeleri de toptancıdan ama hepsinden trendyolda da var. Çikolata da evde vardı. Kurdele hoşuma gitmedi jüt ip düşünüyorum bu şekilde. İçine de kolonya koyarım diye düşündüm. Kapı süsünü de internette böyle bir şey gördüm balonlarla beraber aynısından yaparım belki🥹 ama şehir hastanesinde doğum yapıcam ziyaretçi almıyorlar diye okudum nette (inşallah doğrudur 🤣🤣) öyleyse eve gelenlere veririz sanırım

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-12-13-46-09-132_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-04-12-13-46-09-132_com.android.chrome.webp
    23 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_2025-04-12-13-30-04-871_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2025-04-12-13-30-04-871_com.instagram.android.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 55
Ben böyle bir şey yaptım. Etiketleri dükkanda bastım şişeleri de toptancıdan ama hepsinden trendyolda da var. Çikolata da evde vardı. Kurdele hoşuma gitmedi jüt ip düşünüyorum bu şekilde. İçine de kolonya koyarım diye düşündüm. Kapı süsünü de internette böyle bir şey gördüm balonlarla beraber aynısından yaparım belki🥹 ama şehir hastanesinde doğum yapıcam ziyaretçi almıyorlar diye okudum nette (inşallah doğrudur 🤣🤣) öyleyse eve gelenlere veririz sanırım
Hepsi çok güzel şık olmuş, güle güle gelsin inşaallah ismiyle yaşasın 🥰

Haziran bebeklerinin ilk doğanlarından olucaz biz galiba. Benim üçüncü bebeğim olacak birinci 40 haftalıkken ikinci 39 haftalıkken doğdu bakalım bu ne zaman gelmek isteyecek. İkiside normal doğum oldu. Normal doğumdan bu kadar korkmayın arkadaşlar herşey yolunda ilerlediğinde çok olağan bi süreç. Ben hamilelik boyunca doğum şeklimi hiç düşünmedim yok saydım tabi korkular benimde vardı ama bebek bi şekilde kendi seçiyo gelme zamanını ve şeklini.
Bu hamileliğim riskli doğum şeklinden değilde doğum sonrası yaşayacaklarımdan çekiniyorum korkuyorum. Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin hepimizi…

Kızlar bebek kıyafetlerini hangi programda yıkamamız gerekiyor benim makinede hassas olarak sayabilceğim iki program var birisi narin/ipek programı birisi de yünlü elde yıkama programı ikisi de 30 derece

Benim de kullandığım magnezyum hapları vardı daha önceden. Fakat doktor bu sefer başka bir tane vereceğim dedi. Eczacıya sordum, doktorun bu verdiği magnezyum ilaçları arasında en iyisi dedi. Devlet karşılamıyor ama belki denemek istersiniz. Magnesium Diasporal diye 20 saşelik bir kutu. Suda çözdürüp içiyorsunuz.
İlk hamileliğimde onu kullandım çok iyiydi bi de direkt olanı vardı ağza dökülen çok rahattı yüksekti magnesium oranı hatırladığım 😀 şimdi kullandığım da güzel ama mag4 inanılmaz rahatlatıo doğum sınrası da devam edicem 👍

Merhaba kızlar saçını boyatıp kestiren varmı aranızda? Ben dün ombre balyaj yaptırdım dip boyamı amonyaksız boyayla ve saçımdan kestirdim.saç kestirme hurafesi aklımdan çıkmıyor değil.

Merhaba kızlar saçını boyatıp kestiren varmı aranızda? Ben dün ombre balyaj yaptırdım dip boyamı amonyaksız boyayla ve saçımdan kestirdim.saç kestirme hurafesi aklımdan çıkmıyor değil.
Ben boyamadım fakat kestirdim 1 ay önce . Saçlarım çok uzundu. Ve kıvırcık gür olduğu için doğum zamanı ve sonrasında uğraşamayacağımı düşünüp kestim

İlkinde kestirmedim annem beynimi yedi olmaz diye belime kadar saçla doğuma girdim kezban gibiydi 😅 bunda belki iki kez kestirdim inanmayın hiç bence oh mis gibi olmuştur 😍 boya ayda bir boyanıo dip te amonyaksız boyayla ilkinde de sorun yok demişti dr um 👍

Ben de boya yaptırsam mı diye düşünüyorum 1 2 haftadır ama saçlarım kızıl tonlarıydı açınca çok sırıtmadı bende bahaneyle saçlarım az dinlensin diye boya olayını salladım ama doğuma yakın saçlarımı kestirmek istiyorum sıcaklarda rahat ederim diye ama bir türlü gidemiyorum kuaföre inanmasam da söylentilere cesaret edemiyorum :( garip bir döngü heheh ilk doğumda da cesaret edememiştim 5 gün gitmiştim kuaföre bu seferde öyle yaparım sanki

İlkinde kestirmedim annem beynimi yedi olmaz diye belime kadar saçla doğuma girdim kezban gibiydi 😅 bunda belki iki kez kestirdim inanmayın hiç bence oh mis gibi olmuştur 😍 boya ayda bir boyanıo dip te amonyaksız boyayla ilkinde de sorun yok demişti dr um 👍
kim çıkardıysa valla garip garip şeyleri insanın aklı kayıyor zaten doğuma yakın duygular hormonlar fırlıyor . birde saçla uğraşıyoruz Allahtan saçlarım uzun değil hamile olduğumu öğrenmeden önce kestirmiştim

belime kadar olan saçlarımı küt kestirdim :)
bunun hurafe olduğuna inandım ve rahat ettim
hurafelerin kitabını yazmış annem bile bir şey demedi :)

Yeni gündemi duydunuz mu
Hadi inşallah bu sefer bize yarar bari

Doğum izni süresinin uzatılması ve kreş desteği planlanıyor​

Kızlar bugün itibari ile doğum iznime çıkmış bulunuyorum. Kafam o kadar rahatladı ki, oh dünya varmış

Her gün (en azından bir süre :) ) o bilgisayarı açmayacak olmak çok iyi hissettiriyor

Cumartesi günü kızımın dolabı, şifonyeri ve eve yaptırdığımız büyük dolap geldi.
Büyük dolabı dün eşim sildi bir güzel. Ben de yavaş yavaş yerleştirme işlerini yaptım. Evi öyle güzel toparladı ki. Havlular, toz bezleri, temizlik ürünlerimin stokları, peçeteler, ayakkabılar, montlar, ceketler, çantalar… hepsini tek bir yerde güzelce düzenledim. Fazlalıkları elden çıkardım bir oh çektim

Yarın yardımcı ablam gelecek. Kızımın dolaplarını sildireceğim. Sonra da artık onun eşyalarını yerleştirip, çamaşır yıkama aşamasına geçeceğim.

Bu evreye geldiğimize hala inanamıyorum :)

Herkese sağlıklı, keyifli haftalar ❤️

Kızlar bugün itibari ile doğum iznime çıkmış bulunuyorum. Kafam o kadar rahatladı ki, oh dünya varmış

Her gün (en azından bir süre :) ) o bilgisayarı açmayacak olmak çok iyi hissettiriyor

Cumartesi günü kızımın dolabı, şifonyeri ve eve yaptırdığımız büyük dolap geldi.
Büyük dolabı dün eşim sildi bir güzel. Ben de yavaş yavaş yerleştirme işlerini yaptım. Evi öyle güzel toparladı ki. Havlular, toz bezleri, temizlik ürünlerimin stokları, peçeteler, ayakkabılar, montlar, ceketler, çantalar… hepsini tek bir yerde güzelce düzenledim. Fazlalıkları elden çıkardım bir oh çektim

Yarın yardımcı ablam gelecek. Kızımın dolaplarını sildireceğim. Sonra da artık onun eşyalarını yerleştirip, çamaşır yıkama aşamasına geçeceğim.

Kolay gelsin canım iyi haftalar diliyorum. Sağlıklı, mutlu, huzurlu geçsin günlerimiz inşallah. 🧡

Çoğu kişinin övgüyle bahsettiği Yataş Juno yu aldım. Bugün kargo geldi.Baş kısmının olduğu yer çok çöķük geldi.Boyun sağlığı açısından zararı olur mu acaba diye tereddüt etmedim değil..iade mi etsem acaba ?
Bu yatağı tecrübe eden var mı aranızda?

Kızlar bebek kıyafetlerini hangi programda yıkamamız gerekiyor benim makinede hassas olarak sayabilceğim iki program var birisi narin/ipek programı birisi de yünlü elde yıkama programı ikisi de 30 derece
Ben 40 derecede ön yikamali, ekstra durulamali yikadim. Program bitince tekrar durulanmasi amaçlı 30 derece 1200 devir başka bir program daha calistirdim

Çok sevindim 🤗 gelmiş geçmiş olsun. Bebeişlerimiz de vaktinde sağlıkla huzurla gelsin iyi haftalar ❤️❤️

Back
X