• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Busra naptin yaptin mi testi?
Zor girdim kız siteye. Değişmiş format hahhaa. Yaptım kuzum hem de erken gebelik yaptım. Bomboş. 4 gün kaldı bata, olsaydı kesin çıkardı. Kasım anası olamadım. Ben aralık anneleri grubuna gidiyim bi mesaj yazıyım totem olsun :)) senle ayşegül burda kalın ama, inşallah siz Kasım annesi olursunuz.. Test yapmıcam bi daha regl gecikmesi olmadan. Boşuna yoruluyorum. :))

Zor girdim kız siteye. Değişmiş format hahhaa. Yaptım kuzum hem de erken gebelik yaptım. Bomboş. 4 gün kaldı bata, olsaydı kesin çıkardı. Kasım anası olamadım. Ben aralık anneleri grubuna gidiyim bi mesaj yazıyım totem olsun :)) senle ayşegül burda kalın ama, inşallah siz Kasım annesi olursunuz.. Test yapmıcam bi daha regl gecikmesi olmadan. Boşuna yoruluyorum. :))
Haklisin kuzum takip falan da yapmamak lazim da iste gel de anlat:) erken ama daha iki kala bir daha dene dur daha gitmee:)

Haklisin kuzum takip falan da yapmamak lazim da iste gel de anlat:) erken ama daha iki kala bir daha dene dur daha gitmee:)
Kuzum erken gebelik testi olmasa umudum olurdu ama bunlar çok hassas oluyor, olsa çıkardı. Yine de beklicez kırmızıyı tabi :)

Sen bi cekip atsaydin biz gorulmezi gorebiliyoruz yaa :KK70:
Hahha kız sinirlendim attım çöpe. Bide oğlanda şak diye çıkmıştı ya şimdi çıkmayınca gıcığıma gidiyor. Elimde bi tane daha var ama umudum yok. Miratech kötü marka mı yoksa kız :110:

Hahha kız sinirlendim attım çöpe. Bide oğlanda şak diye çıkmıştı ya şimdi çıkmayınca gıcığıma gidiyor. Elimde bi tane daha var ama umudum yok. Miratech kötü marka mı yoksa kız :110:
Ben kullanmadim ama iyi marka sanirim.. bebeli olana bi tane daha vardi ona iyi demiyorlardi.

Ben kullanmadim ama iyi marka sanirim.. bebeli olana bi tane daha vardi ona iyi demiyorlardi.
Neyse artık senle Ayşegül takipteyim, inşllah sizde bebiş vardır. Ben ayşegülün testinde hayal meyal bi çizgi gördüm gibi ama inşallah doğruu görmüşümdür :halay:

Merhabalar kizlar Benimde 27 subatti bat ama hala test yapmaya cesetin yok bakalım iyice geçsin de ondan sonra salı kan veririm çıkan değere göre randevu alırım varsa birseyler 😍

Back