İnşallah canım, gönlümüz ondan yana tabi :)Aynen kuzum ya hiç test bile yapmicam adet geçsin kanda baktiririm ama inşallah gerek kalmadan sende bende hamis haberi aliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım, gönlümüz ondan yana tabi :)Aynen kuzum ya hiç test bile yapmicam adet geçsin kanda baktiririm ama inşallah gerek kalmadan sende bende hamis haberi aliriz
Zor girdim kız siteye. Değişmiş format hahhaa. Yaptım kuzum hem de erken gebelik yaptım. Bomboş. 4 gün kaldı bata, olsaydı kesin çıkardı. Kasım anası olamadım. Ben aralık anneleri grubuna gidiyim bi mesaj yazıyım totem olsun :)) senle ayşegül burda kalın ama, inşallah siz Kasım annesi olursunuz.. Test yapmıcam bi daha regl gecikmesi olmadan. Boşuna yoruluyorum. :))Busra naptin yaptin mi testi?
Haklisin kuzum takip falan da yapmamak lazim da iste gel de anlat:) erken ama daha iki kala bir daha dene dur daha gitmee:)Zor girdim kız siteye. Değişmiş format hahhaa. Yaptım kuzum hem de erken gebelik yaptım. Bomboş. 4 gün kaldı bata, olsaydı kesin çıkardı. Kasım anası olamadım. Ben aralık anneleri grubuna gidiyim bi mesaj yazıyım totem olsun :)) senle ayşegül burda kalın ama, inşallah siz Kasım annesi olursunuz.. Test yapmıcam bi daha regl gecikmesi olmadan. Boşuna yoruluyorum. :))
Kuzum erken gebelik testi olmasa umudum olurdu ama bunlar çok hassas oluyor, olsa çıkardı. Yine de beklicez kırmızıyı tabi :)Haklisin kuzum takip falan da yapmamak lazim da iste gel de anlat:) erken ama daha iki kala bir daha dene dur daha gitmee:)
Sen bi cekip atsaydin biz gorulmezi gorebiliyoruz yaaKuzum erken gebelik testi olmasa umudum olurdu ama bunlar çok hassas oluyor, olsa çıkardı. Yine de beklicez kırmızıyı tabi :)
Hahha kız sinirlendim attım çöpe. Bide oğlanda şak diye çıkmıştı ya şimdi çıkmayınca gıcığıma gidiyor. Elimde bi tane daha var ama umudum yok. Miratech kötü marka mı yoksa kızSen bi cekip atsaydin biz gorulmezi gorebiliyoruz yaa
Ben kullanmadim ama iyi marka sanirim.. bebeli olana bi tane daha vardi ona iyi demiyorlardi.Hahha kız sinirlendim attım çöpe. Bide oğlanda şak diye çıkmıştı ya şimdi çıkmayınca gıcığıma gidiyor. Elimde bi tane daha var ama umudum yok. Miratech kötü marka mı yoksa kız
Neyse artık senle Ayşegül takipteyim, inşllah sizde bebiş vardır. Ben ayşegülün testinde hayal meyal bi çizgi gördüm gibi ama inşallah doğruu görmüşümdürBen kullanmadim ama iyi marka sanirim.. bebeli olana bi tane daha vardi ona iyi demiyorlardi.
Bugun de yapti ama negatif dedi insallah erkendir. Vardir:)Neyse artık senle Ayşegül takipteyim, inşllah sizde bebiş vardır. Ben ayşegülün testinde hayal meyal bi çizgi gördüm gibi ama inşallah doğruu görmüşümdür
İnşallah canım..Bugun de yapti ama negatif dedi insallah erkendir. Vardir:)
Amin amin insallah.
Bende günüm geçene kadar test yapmayacam hadi hayrlısıAynen kuzum ya hiç test bile yapmicam adet geçsin kanda baktiririm ama inşallah gerek kalmadan sende bende hamis haberi aliriz
Hadi gözün aydın canım :)))Heyyooo ben geldim. Artık rahat bir şekilde söyleyebilirim ki hamileyim. Değerim sağlıklı gebelik olması gerektiği gibi 2 kat artmış☺
Gozun aydin canm eşine soyledin miHeyyooo ben geldim. Artık rahat bir şekilde söyleyebilirim ki hamileyim. Değerim sağlıklı gebelik olması gerektiği gibi 2 kat artmış☺
Teşekkür ederim canm. Darısı isteyen tüm herkesin başına inşalllaaahhhhh☺☺❤Ha
Hadi gözün aydın canım :)))
Evet eşimle birlikte gittik sonucu almaya. Çıkar çıkmaz gerçek mi bu ya dediGozun aydin canm eşine soyledin mi ☺
Hayrlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişiniHeyyooo ben geldim. Artık rahat bir şekilde söyleyebilirim ki hamileyim. Değerim sağlıklı gebelik olması gerektiği gibi 2 kat artmış☺
Tebrikler, sağlıkla kucağına alırsın inşallah:))Heyyooo ben geldim. Artık rahat bir şekilde söyleyebilirim ki hamileyim. Değerim sağlıklı gebelik olması gerektiği gibi 2 kat artmış☺