Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
kızlar yanlışlıkla tarihi 6 gün geçmiş yarım bardak ayran içtim tadı normaldi. birden aklıma geldi baktım öyle fark ettim. bişey olmaz dimi

kızlar yanlışlıkla tarihi 6 gün geçmiş yarım bardak ayran içtim tadı normaldi. birden aklıma geldi baktım öyle fark ettim. bişey olmaz dimi
Olmaz canım içerken kötü bir renk ya da tat almadıysan bişey olmaz diye düşünüyorum. Ülkemizde en çok oynanan şey stt. Bağışıklığımız yüksektir merak etme:)

Korkma gel ahshdhdhdh ay ben de korkuyorum ya bakma cok mutluyum ama kafamdan oyuncak araba top filan ucucak diye aklim cikiyor ajdjdjdj. Bugun akulu araba gorduk 20 bin etiket vardi biz sok 🤣 erkek hani masrafsizdi yaaa😅😅
Erkek çocukları kabul edelim biraz şeyy ımm yaramaz oluyorlarrr 🙈🙈 bence şuan ki masrafları değil de ileride ki masrafları korkutmalı geliniydi altınıydı düğünüydüü uff aman aman bilmiyorum ya neyse Allah’ın gücüne gitmesin ahhshshsjs

doktoruma da sorucam aklıma takıldı yaa allahtan yarısında fark ettim offf😭😭😭😭😭😭 gidip kusayım ya da

Yeni eve girdim heryerim ağrıyor size az konuşun demiştim ahajsns
Neyse herkes iyidir umarım

Erkek çocukları kabul edelim biraz şeyy ımm yaramaz oluyorlarrr 🙈🙈 bence şuan ki masrafları değil de ileride ki masrafları korkutmalı geliniydi altınıydı düğünüydüü uff aman aman bilmiyorum ya neyse Allah’ın gücüne gitmesin ahhshshsjs
Bence hic oyle degil özellikle ilk 5 yıl için erkekler daha sakin daha ağır başlılar. Kreş döneminde erkek anneleri yahu birde erkeklere yaramaz derler maşallah diyelim modundaydik. 🤩 ne yaramaz kizlar var. Oğlan anası damarım tuttu bak yine. 🙃

Korkma gel ahshdhdhdh ay ben de korkuyorum ya bakma cok mutluyum ama kafamdan oyuncak araba top filan ucucak diye aklim cikiyor ajdjdjdj. Bugun akulu araba gorduk 20 bin etiket vardi biz sok 🤣 erkek hani masrafsizdi yaaa😅😅
İmmm şey korkutmak gibi olmasın ama kafanıza uçan yalnızca oyuncaklar değil bebeler de uçabiliyor 🤣🤣🤣

Bence hic oyle degil özellikle ilk 5 yıl için erkekler daha sakin daha ağır başlılar. Kreş döneminde erkek anneleri yahu birde erkeklere yaramaz derler maşallah diyelim modundaydik. 🤩 ne yaramaz kizlar var. Oğlan anası damarım tuttu bak yine. 🙃
Demekk benimkiler yaramazmış küçük doğana kadar büyük yaramaz geliyordu küçük doğdu ayaklandı anammm dedim benim
Büyük oğlan melekmiş 🤣🤣

Yavrum hazir ayranlarin cogu cok katkili filan. Birseycik olmaz en kotu onu da kusarsin 🤣

İmmm şey korkutmak gibi olmasın ama kafanıza uçan yalnızca oyuncaklar değil bebeler de uçabiliyor 🤣🤣🤣
Ay ben nerelere gidem ya🤣🤣 kocam cok uslu basliymis kayinvalidemler hep oyle anlatir. Ailede lakabi paşa hala🤣 umarim babasina ceker ya sadece cok anneciymis kaynanam tuvalete kucagimda girdigimi bilirim der sjjdjd

Esim diyor ki bunu kiyip askere de yollayamam benim gibi bedelli yapar. Dugunu ayri dert🤣 bi de sunnet dugunu filan istemezsin di mi diyor sjdjdjd YOOO DEDİM BEN OGLUNA SUNNET YAPAMADİ Mİ DEDİRTİRİM 😛😛

Konus ayol 🤣🥰 ahahahah benim tripler😌
Ya boyle diyoruz benim teyzemin kucuk olan kiz sozde, ama tipi kiz sadece🤣 haydut ayse tam ya duz duvara tirmanirdi allahim. Camda kapida yakalardik akli sadece itlik serserilikteydi. Okula basladi da duruldu

Back
X