• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar, ben sabah progestan fitili yapmayı unuttum bişey olur mu? 11:30 da yapıyordum normalde saat 13:00 oldu. Şimdi göz doktorundayım. Acil çıkıp eve gideyim mi sizce yoksa bişey olmaz mı? Progesteron hormonum düşük olduğu için kullanıyorum bu ilacı, ayrıca iğne de yapıyorum her akşam.
Progesteron hormonunun azlığı düşüğe sebep oluyor diye çok korkuyorum.
Yok cnm birsey olmaz öyle bir iki saatten ben doğum yapana kadar kullandım kızımda o mereti😊

Ah kızlar ya kan verene kadar hiç stres olmamıştım 2 şubattı benimde sat ama bu akşam biraz stres yapıyorum. Benimle sati aynı yada yakin olanlar beta değerleriniz nasıl dr ne zaman dedi kalp atışları için ben eğer birşey olmazsa haftaya alırım randevu diye dusunuyorum geçmi olur

Ah kızlar ya kan verene kadar hiç stres olmamıştım 2 şubattı benimde sat ama bu akşam biraz stres yapıyorum. Benimle sati aynı yada yakin olanlar beta değerleriniz nasıl dr ne zaman dedi kalp atışları için ben eğer birşey olmazsa haftaya alırım randevu diye dusunuyorum geçmi olur
Benim de sat 2 şubattı:) ben de stresliyim biraz vallahi. N nazenin1 in de sat 2 şubatmış.. ne kadar çok 2 şubat var.:) 2 şubatlar grubu:)
Bana kalp atışı için bir şey henüz söylenmedi. Çarşamba günü kan testim tekrar edilecek. Eğer yükselmişse o gün söylenir heralde.

Benim de sat 2 şubattı:) ben de stresliyim biraz vallahi. N nazenin1 in de sat 2 şubatmış.. ne kadar çok 2 şubat var.:) 2 şubatlar grubu:)
Bana kalp atışı için bir şey henüz söylenmedi. Çarşamba günü kan testim tekrar edilecek. Eğer yükselmişse o gün söylenir heralde.
Hayırlısı ile görsün herkes insallah o pit pit atimlari fark ettim çok kişiyiz 2 şubat 😂 bende yarın alayım bakalım beta nasıl yazarım sizlere iyi geceler hanimlar

Hayırlısı ile görsün herkes insallah o pit pit atimlari fark ettim çok kişiyiz 2 şubat 😂 bende yarın alayım bakalım beta nasıl yazarım sizlere iyi geceler hanimlar
Yarın mı alacaksın kan testi sonucunu? ilk testin mi?

Evet ben biraz beklemek istedim bu defa ilk testim evde idrar testi bile yapmadım
Kan testinin sonucunu beklemek çooooook zor... ben mahfolmuştum sonucu alana kadar hiç birşey yapamamıştım. Çok zordu.

benimde sat 1 şubat. Beta hcg 554 çıktı. Benim ki sürpriz gebelik hiç beklemiyordum. Bugün doktora gittim kese görmedi sadece rahimde kalınlaşma varmış.

benimde sat 1 şubat. Beta hcg 554 çıktı. Benim ki sürpriz gebelik hiç beklemiyordum. Bugün doktora gittim kese görmedi sadece rahimde kalınlaşma varmış.

hayırlı olsun kese görmek için erken olabilir ?
ilk çocuğunuz mu?

Kızlar bişey sormak istiyorum. Benim kuzenim de hamile şimdi. İlk kan ölçümünü 12-13 gün önce 62 çıkmış. Bugün tekrar gitmiş. Henüz usg de çok küçük görünmüş. Değeri de 7000 küsür çıkmış. Benim aklıma ikiz olabileceği geldi değer artışına göre siz ne düşünüyosunuz merak ettim.

Evet 24 yaşındaydım. Hiç düşünmüyordum. Dün çift çizgiyi görünce kan verdim sonuç pozitif. Olayın şokunu atlamadım. Şaka gibi geliyor bana

Bundan sonra burdayım. Hiç bir konuda bilgim yok. Sizlerden destek alacağım. Birde şırnaktayım kafama göre bir doktor nasıl bulurum nasıl uğraşırım hiç bilmiyorum.

Sizler sürecinizi nasıl geçiriyorsunuz? Hareketlerinizde nelere dikkat ediyorsunuz?

Kasık batmaların var benim. Adet olacakmışım gibi ara ara ağrılarım oluyor

Kızlar merhaba. Ben de Kasım annesi olacağım Allah'ın izniyle. Araya araya buldum nihayet bu topiği 😊 25 ocak benim sat. Ama 21. Gün yumurtlama oldu. Yani geç döllenme. 25 şubatta bata 2 kala değerim 46 , 27 şubatta 121 çıktı. Tekrar kan vermedim. Yarın sabah doktor randevum var. Inşallah güzel haberler alırım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Herkes sağlıkla kucağına alsın mucizesini inşallah :dua::dua:

Kızlar bişey sormak istiyorum. Benim kuzenim de hamile şimdi. İlk kan ölçümünü 12-13 gün önce 62 çıkmış. Bugün tekrar gitmiş. Henüz usg de çok küçük görünmüş. Değeri de 7000 küsür çıkmış. Benim aklıma ikiz olabileceği geldi değer artışına göre siz ne düşünüyosunuz merak ettim.

aslında kese görünmesi gerekir değer çok yüksek, belki dediğin gibi olabilir.

Back