Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Kuşum ben kamuda öğretmenim keşke uzun izinlere ayrılabilsem ama transfer sonrası aldığım raporda bile sıkıntı yaşadım😞 çok zorlanıyorum artık affedersin tuvalete gitmeye vakit bulamamışım saat 5e kadar eve öyle bir geldim ki kasıklarım ağrımış😂
İste biraz sorunlu oluyor kamuda o tarz isler malesef ya.. keske doktoruna tekrar rapor yazdirabilsen bir iki hafta😬 ama sanirim yaz sonu okul acilmadan sen direkt dogum iznine baglayacaksin o guzel olacak 🥰

Yarın bebeği görünce çok şaşıracaksın bu kadar nasıl büyümüş diyeceksin. Hareketlerini falan da görünce insan artık hamile moduna giriyor. 🤣
ya insallah bir sorun cikmaz 4 hafta cok fazla kendimi gunahlandiriyorum ki keske arada gitseydim doktoru dinlemeyip simdi boyle stess yapmazdim

Maalesef kuşum. Bugün hiç suyuma da dikkat edemedim o yüzden iyice arttı sanırım. Yarın direkt idrar vereyim diyorum. Hem iş hem hamilelik bilmiyorum sadece bana mı zor geliyor ya
Bana da zor geliyor yalnız değilsin. Bu hafta raporum bitti işe başladım çok yoruldum hele bugün karın ağrımda çok oldu. Bide Hemşireyim yasal olarak 24.haftaya kadar nöbet tutmak zorundayım yani ben gündüz 8 saat ayakta zorlandım 24 saat dayanamıcam diye nöbet tutamaz raporu aldım artık. Su içmeyi de unutuyorum bişeyler yemeyi de çalışırken 😔

Sen bu grubun en sabirlisisin yemin ederim dort hafta nedir🥰
aslinda cok sabirli diyilimde evde 1 cocukta olunca okulada gidiyor okula gotur getir evde ders calistir zaman geciyor bir sekilde. bazen geliyordu sabirsizligim gideyim diyordum kendimi tutdum bu sefer onceki muayinelerde doktor dediginden erken gitmisdim. insallah en azindan bekledigime deymistir bu sefer uslu kiz olup doktoru dinlemeyi sectim bekledim 🤣

ya insallah bir sorun cikmaz 4 hafta cok fazla kendimi gunahlandiriyorum ki keske arada gitseydim doktoru dinlemeyip simdi boyle stess yapmazdim
Bence bir problem olsaydı illaki olumsuz bir belirtisi olurdu. Kanama , aşırı kasık ağrısı , aşırı bel ağrısı falan. Bence sorun çıkmayacak bebişi öyle büyümüş elleri ayakları haraketli görünce çok şaşıracaksın. Ben 7+4 de sonra 9+4 de gitmiştim 2 haftada o kadar değişmiş ki şaşırmıştım. 😊

kendimi zor tutdum valla 4 haftayi simdide onun heyecanini yasiyorum sabahtan yerimde duramiyorum elim ayagima karisti ya bir sorun varsa diye
Tebrik ediyorum 😂 hayırlı güzel haberler al insallah 😍
Ben istiyorum ki toz alsin utu yapsin her gun yemek yapsin 🤣 mesela bi gun soyle aynalari dolap kapaklarini silsin bir gun avizeleri bir gun kapilari🤣🤣 ahdjdjdjd bunu yapan koca araniyor
Ahahahahah sen resmen Kadir ezildi arıyorsun yok bacım erkekler söylemeden hiç bisey yapmıyor 😂

Bence bir problem olsaydı illaki olumsuz bir belirtisi olurdu. Kanama , aşırı kasık ağrısı , aşırı bel ağrısı falan. Bence sorun çıkmayacak bebişi öyle büyümüş elleri ayakları haraketli görünce çok şaşıracaksın. Ben 7+4 de sonra 9+4 de gitmiştim 2 haftada o kadar değişmiş ki şaşırmıştım. 😊
insallah sabah olsada gitsem. gebelik belirtilerim bir gidip bir geliyor ondan tedirgin oluyorum ama kotu belirtim yok

aslinda cok sabirli diyilimde evde 1 cocukta olunca okulada gidiyor okula gotur getir evde ders calistir zaman geciyor bir sekilde. bazen geliyordu sabirsizligim gideyim diyordum kendimi tutdum bu sefer onceki muayinelerde doktor dediginden erken gitmisdim. insallah en azindan bekledigime deymistir bu sefer uslu kiz olup doktoru dinlemeyi sectim bekledim 🤣
Valla iyi yaptin gormeden buyudu icinde simdi bi gorucen kocaman cocuk gibi gelecek sana🙈🩷 haklisin sende oyalanacak ilgi alaka bekleyen hazirda bir cocuk var, aslinda zaman sana daha hizli gecmistir bize gore🤣 biz cogumuzun ilk bebek ya ekstra panigiz

Tebrik ediyorum 😂 hayırlı güzel haberler al insallah 😍

Ahahahahah sen resmen Kadir ezildi arıyorsun yok bacım erkekler söylemeden hiç bisey yapmıyor 😂
Ahahahaha kadir🤣 cem ozkok de olur bak kddjfjf
Cidden oylesi biraz zor ya, iki haftadir balkon mu yikasan diyorum bir ara yikayacak insallah

İste biraz sorunlu oluyor kamuda o tarz isler malesef ya.. keske doktoruna tekrar rapor yazdirabilsen bir iki hafta😬 ama sanirim yaz sonu okul acilmadan sen direkt dogum iznine baglayacaksin o guzel olacak 🥰
Yani inşallah öyle yapabilirim kuşum haftasal olarak oluyor sanırım 🥰 benim doktor rapor veremiyor muayeneler sgkya baglı olmuyormuş sanırım. Kendime dikkat edemiyorum ya o canımı sıkıyor yoksa bir şekilde gidiyor da. İnsallah bebeto ya iyi bakıyorumdjr 😁

Yani inşallah öyle yapabilirim kuşum haftasal olarak oluyor sanırım 🥰 benim doktor rapor veremiyor muayeneler sgkya baglı olmuyormuş sanırım. Kendime dikkat edemiyorum ya o canımı sıkıyor yoksa bir şekilde gidiyor da. İnsallah bebeto ya iyi bakıyorumdjr 😁
Vallahi ikinci trimesterda herseyi yoluna koyucaz ilki kacti artik bosver😬beslenmedir yuruyustur bunlari cok guzel programlamak istiyorum ben de enerjim yerine gelip bulantilar bitince insallah🙏🏼 vitaminleri iciyoruz buyuyorlardir insallah guzelce ahdjdjdj

Bana da zor geliyor yalnız değilsin. Bu hafta raporum bitti işe başladım çok yoruldum hele bugün karın ağrımda çok oldu. Bide Hemşireyim yasal olarak 24.haftaya kadar nöbet tutmak zorundayım yani ben gündüz 8 saat ayakta zorlandım 24 saat dayanamıcam diye nöbet tutamaz raporu aldım artık. Su içmeyi de unutuyorum bişeyler yemeyi de çalışırken 😔
Aynen öyle oluyor ya. Yorgun geliyorum ertesi güne öğle yemeği ayarlayamıyorum dışarıdan yiyorum sağlıksız diye üzülüyorum. Suyum bitmiş almaya vakit bulamıyorum, e sürekli ayaktasın gibi bir sürü şey. Hemşirelik çok daha zordur bu süreçte umarım nöbetleriniz olmaz iyi yapmışsınız rapor alarak🙏🏻🙏🏻

Vallahi ikinci trimesterda herseyi yoluna koyucaz ilki kacti artik bosver😬beslenmedir yuruyustur bunlari cok guzel programlamak istiyorum ben de enerjim yerine gelip bulantilar bitince insallah🙏🏼 vitaminleri iciyoruz buyuyorlardir insallah guzelce ahdjdjdj
Kesinlikle. Azalacak ama inanıyorum bugünü prilamsız geçirdim dün içmemiştim😀

Aynen öyle oluyor ya. Yorgun geliyorum ertesi güne öğle yemeği ayarlayamıyorum dışarıdan yiyorum sağlıksız diye üzülüyorum. Suyum bitmiş almaya vakit bulamıyorum, e sürekli ayaktasın gibi bir sürü şey. Hemşirelik çok daha zordur bu süreçte umarım nöbetleriniz olmaz iyi yapmışsınız rapor alarak🙏🏻🙏🏻
Gerçekten burdan bütün anne adaylarına söylüyorum çocuklarınızı mümkün olduğunca Hekim ve Hemşire yapmayın hastanenin önünden geçirmeyin.😅 Eşimle birbirimizi görmüyoruz hamilelikte bile 24 saat çalıştıran bir meslek yani ötesi yok.
Bende senin gibiyim hastane yemeklerini çok yiyemiyorum, işten gelince de yemek yapamıyorum yorgunluktan kaç gündür dışardan yada annemlerden geçiştiriyorum.Bu sefer sağlıksız besleniyorum diye üzülüyorum.

Aynen oyle sanki kendileri buyutecekler maddi manevi 🤣 ben hep derim sonsuz maddi imkanim ve ureme sorunlarimiz olmasa vallahi 3-4 yapardim yani cocjk bebek seviyorum cunku
Askim sen yinede çokta şeyyapma 3-4 cok zor hsjdjdjf ben 1 tane ile savasıyorum ahsndnd ikinciyi o yüzden yapmama şaşırıyolar cesaretime hayran oluyolar 🤣 baya yaramaz bi cock benmki

Ooo bu cok buyuk bir yol katetme bence senin adina 🙏🏼🌸🤣 darisi basimiza olsun ilacin kutusu 400₺ imis zira dun ogrendim ajdjjddj
prilamı aile hekimi yazınca çok ucuzmuş ya ben de bugün fark ettim enfeksiyon için ilacımı yazdırmaya gitmişken prilam da yazdırayım dedim 2 ilaca 118₺ ödedik şok oldum geçen biz de doktorum yazdığında 400 mü ne vermiştik😁 aile hekime yazdırın kızlar prilamları

Back
X