• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben geldiiiiiimmmmm. Minik bebişimle geldim. Kızlar günüme daha olduğu için değerim biraz düşük çıktı. Kimyasal gebelik olma ihtimaline karşı 2 gün sonra tekrar gidip tahlil yaptırcam. 30 çıktı sonuç. Dua ediyorum inşallah güzel yükselir.
Gözüm aydın canım çok sevindim inş artar erken öğrenmek de böyle oluyor di mi:)))

Hayırlı olsun bence de var gebelik )) bütün çocuklar tek seferde oldu demişsiniz ya nasıl oldu anlatır mısınız ovülasyon testi ile mi oldu olduysa hangi günleri değerlendirdiniz meraktayım
Yok bilmiyorum bir sefer ilişki oluyor sonra hamile kalıyorum böyle nasib oldu şimdi bilmiyorum yaşım geçti belki olmamıştır :)

Erkek bebeklerde lekelenmeler oluyo iyi düşün iyi olsun. Hakkında hayırlısı

Teşekkürler canım güzel dileklerin için. Bu benim 3. çocupum olacak inşallah. 1. si tüp bebek erkekti, 2. si normal yoldan oldu o da erkek. 3. ye Temmuz’da hamile kaldım ama 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atışı duyulamadı:((
Bu ayda korunmayı tekrar bıraktık ve ilk seferde tuttu. Allah kalbimi biliyor kız istiyorum ama öncelikli sağlıklı olması tabi. Doktor beklemekten başka yapacak bir şey yok dedi. Bhcg artışı önemliymiş. Bugün verdiğim kanın 400 üzeri çıkması gerekmiş. Yarın onun sonucunu alınca sizinlede paylaşırım inşallah. Rabbim hepimize sabır versin beklemek zor gerçekten ☺️

Teşekkürler canım güzel dileklerin için. Bu benim 3. çocupum olacak inşallah. 1. si tüp bebek erkekti, 2. si normal yoldan oldu o da erkek. 3. ye Temmuz’da hamile kaldım ama 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atışı duyulamadı:KK43:(
Bu ayda korunmayı tekrar bıraktık ve ilk seferde tuttu. Allah kalbimi biliyor kız istiyorum ama öncelikli sağlıklı olması tabi. Doktor beklemekten başka yapacak bir şey yok dedi. Bhcg artışı önemliymiş. Bugün verdiğim kanın 400 üzeri çıkması gerekmiş. Yarın onun sonucunu alınca sizinlede paylaşırım inşallah. Rabbim hepimize sabır versin beklemek zor gerçekten ☺️

Benimde 2 düşüğüm var ikiside kızdı biri 9 haftalık biri 3 aylık tı. Ekim ayında doğum yaptım dünyalar tatlısı kızım oldu çok şükür sağlıklı sıhhatli. Bu ayda eşimin azizliğine uğradım tek seferlik korunmasız ilişki oldu. Kızımda yaşadığım belirtileri yaşamaya başladm. Yarın kan vericem bende. İhtimal vermiyorum tek seferde tutacağına çünkü farkedince hemen kalkıp temizlendim ama nasibi varsa tutar hakkımız da hayırlısı. Güzel haberlerini bekliyorum canım.

Sağol canm inşallah. Evvet bide artacak mı stresi var işte ama ne yapalıö☺
Artar canım inş.
Yok bilmiyorum bir sefer ilişki oluyor sonra hamile kalıyorum böyle nasib oldu şimdi bilmiyorum yaşım geçti belki olmamıştır :)
Benim de ilk çocuğum öyle ilk denemede oldu şimdi diyorum bu çocuk yapma işi kolay değilmiş kesinlikle. İnşAllah olmuştur canım sağlıkla gelsin

Kızlar Merhaba benim sonucum çıktı. 581.13 dr 400 üzeri olması gerekiyor demişti. Gayet iyi yani:)) Darısıda sizlerin başına inşallah güzel haberler alırsınız en kısa zamanda. Lekelenmemde çok azaldı şükür.... Son adet tarihim 2 Şubat’tı bu arada

Kızlar Merhaba benim sonucum çıktı. 581.13 dr 400 üzeri olması gerekiyor demişti. Gayet iyi yani:)) Darısıda sizlerin başına inşallah güzel haberler alırsınız en kısa zamanda. Lekelenmemde çok azaldı şükür.... Son adet tarihim 2 Şubat’tı bu arada
Masallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. benim de 7 subat sat bakalim kasim annesi olabilecek miyim :)
Ne zaman ogrendin? Idrar testi yaptin mi? Kac vardi ya da gecince mi ogrendin:)

Masallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. benim de 7 subat sat bakalim kasim annesi olabilecek miyim :)
Ne zaman ogrendin? Idrar testi yaptin mi? Kac vardi ya da gecince mi ogrendin:)

Canım ben 23 Şubat’ta erken gebelik testi ile öğrendim. 25 Şubat’ta da normal idrar testi yaptım onda da çıktı. Aynı gün kanda vermiştim o zamanda 197.80 çıkmıştı.

Canım benim gözün aydın :) benim daha Kasım annesi olup olmayacağım belli değil, bakalım sizlerle birlikte bekleyebilecek miyim :KK200: 5 kaldı bata :anneadayı:

Ay kuzum insallah sen ne zaman yapicaksin testini?
Yarın yapsam kuzum 4 kala acaba normal testte çıkar mı. Oğlan 3 kala normal testte çıkmıştı bi şansımı denicem :KK53: sen salı yapıcan dimi tam benim Bat günümde. İnşallah tutmuştur bu ay ikimizin de kuzum ya. Bu serüvene birlikte başlayalım istiyorum :anneadayı::anneadayı:

Back