• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yarın yapsam kuzum 4 kala acaba normal testte çıkar mı. Oğlan 3 kala normal testte çıkmıştı bi şansımı denicem :KK53: sen salı yapıcan dimi tam benim Bat günümde. İnşallah tutmuştur bu ay ikimizin de kuzum ya. Bu serüvene birlikte başlayalım istiyorum :anneadayı::anneadayı:
Insallah aramizda 2 gun var.. evet senin bat gunu yapicam saliya mi denk geliyor:)
Elinde test bolsa 5 kaladan itibaren yapsan olur :))

Insallah aramizda 2 gun var.. evet senin bat gunu yapicam saliya mi denk geliyor:)
Elinde test bolsa 5 kaladan itibaren yapsan olur :))
Hiç test yok. Ben toplu almadım, hep tek tek alıyorum eczaneden
:KK53: 5e alıyordum geçen 7 buçuğa aldım. Çok da pahalılar. Sanki maliyetleri ne ki :KK53:

Eki Görüntüle 2239857 Hanimlar yumurtlama yakin mi sizce koyulasti sanki normalde 15. Gun yumurtlama gerceklesir ama bu gun 11. Gunu adetimin
Bugun adetimin 12. Gunu dr gittim 12 mm yumurtam varmis doktora sormayi unuttum dun ovulasyon testinin koyulastigini ve pelvik agrilarimin oldugunu acaba iki yumurta vardi biri dun mu catladi olabilir mi boyle birsey kizlar? İki yumurtanin çatlamasi arasinda birkac gun fark olabilir mi yoksa ikisi de ayni anda mi catliyor? Bilen var mi ki

Bugun adetimin 12. Gunu dr gittim 12 mm yumurtam varmis doktora sormayi unuttum dun ovulasyon testinin koyulastigini ve pelvik agrilarimin oldugunu acaba iki yumurta vardi biri dun mu catladi olabilir mi boyle birsey kizlar? İki yumurtanin çatlamasi arasinda birkac gun fark olabilir mi yoksa ikisi de ayni anda mi catliyor? Bilen var mi ki
Istenilen boyuta ulasinca ki genelde 21mm catlar diye biliyorum iste o yuzden o 1 hafta onemli oluyor denemeler acisindan.. :)

Bugün iş çıkışı normal test yaptım negatif :KK53: ama iki tane erken gebelik testi aldım Tanesi 10 liraya düşmüş:KK53: alıyım iki tane dedim. Yarın sabah yapıcam birini:rapci:
Batımız aynı seninle 5 mart dimi :)
Yarın bende erken gebelik yapcam bakalım nolcak

Batımız aynı seninle 5 mart dimi :)
Yarın bende erken gebelik yapcam bakalım nolcak
Birebir aynıyız o zaman Ayşegül. Ben de sabah yapıcam erken gebelik. Varsa çıkar herhalde çünkü 4 gün kalıyor bata. Eğer geç döllenme olayı olmadıysa... Çıkmazsa kesin yoktur diyemeyiz. Pazar sabahı tekrar denerim.

Birebir aynıyız o zaman Ayşegül. Ben de sabah yapıcam erken gebelik. Varsa çıkar herhalde çünkü 4 gün kalıyor bata. Eğer geç döllenme olayı olmadıysa... Çıkmazsa kesin yoktur diyemeyiz. Pazar sabahı tekrar denerim.
Bu ay tutmazsa bidaha hiç böyle takip etmek istemiyorum takip etmek insanı geriyor :)

Bu ay tutmazsa bidaha hiç böyle takip etmek istemiyorum takip etmek insanı geriyor :)
Ben de öyle düşünüyorum.. Biliyorsun. Ben ovü testi kullanmadım zaten ama yumurtlama gününü takip ederek ilişki yaşamak bile beni psikolojik olarak etkiledi. Eğer olmazsa bu yüzden olmamıştır diyorum ben Ayşegül. Bir sonraki ay oluruna bırakalım derim...

Ben de öyle düşünüyorum.. Biliyorsun. Ben ovü testi kullanmadım zaten ama yumurtlama gününü takip ederek ilişki yaşamak bile beni psikolojik olarak etkiledi. Eğer olmazsa bu yüzden olmamıştır diyorum ben Ayşegül. Bir sonraki ay oluruna bırakalım derim...
Aynen kuzum ya hiç test bile yapmicam adet geçsin kanda baktiririm ama inşallah gerek kalmadan sende bende hamis haberi aliriz

Back