2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Beyaz akıntısı devam eden var mı? Sürekli olduğu için kanama sanıyorum. Beyaz ya da şeffaf bir akıntı
Canım endişelenmen çok normal, bende her seferinde kanama mı var diye gidiyorum ama çok şükür her seferinde akıntı. Ben vajinal jel kullanıyorum onunda etkisi var sanırım bende de akıntı oluyor. Hamileliklerin bazılarında erken dönemde akıntıların olması normal diye biliyorum. Koyu renkli ve kokulu olmadığı sürece sıkıntı yok

Merhaba canım hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :dua: 1 gün var aramızda, benim de 17 ekim görünüyo doğum tarihi ama ben biraz erken öğrendim bi kaç gündür buralardayım :KK54:
Amin sizinde hayırlı olsun. Ben de henüz doktora gitmedim . Biraz daha bekleyim diye düşünüyorum bakalım

Beyaz akıntısı devam eden var mı? Sürekli olduğu için kanama sanıyorum. Beyaz ya da şeffaf bir akıntı
İlk hamileliğim de benim de beyaz akıntı çoktu. Sıkıntı değil korkmayın. Şimdi yok. Değişiyor bence

Blackkcat Blackkcat canım benim bat kullandigim takvime göre 11 şubat.
Benim döngü 28-30 arasi değişiyor. O yüzden de 6 ayı baz alıyor otomatik hesaplayıcı. Yani 11 i olmazsam 13 ünü beklerim. 13 u de gelmezse kan verip bakarım var mi yok mu bebek. Aslında pek de umudum yok hani ilk deneme sonuçta ve yumurtlama günü mu değil miydi hiç emin de değildim ki.
Artık psikolojik mı bilmiyorum sanki ilk hamilelik zamanimdaki gibi kasıklarda iğne batması başladı bugün. Hayırlısı artık ne diyeyim.

Benim akıntım var sürekli canım hafif sarı renk ama. Doktora da sordum çok normal dedi progesteron hormonu artıyo vücutta dedi

Amin sizinde hayırlı olsun. Ben de henüz doktora gitmedim . Biraz daha bekleyim diye düşünüyorum bakalım
Çok teşekkür ederim. Bizim değer biraz önden gidiyo, doktorum pazartesi kese görünür büyük ihtimalle dedi canım gidicem bakalım

Canım progesteron düşükse doktorun fitil ya da
iğne yazar muhtemelen. Endişe etme, doktorun gerek görürse takviye verir diye düşünüyorum
Desteğin için sağol canım yarın doktoru arıcam bakalım ne dicek aslında doktorumdan çok memnun kalmadım bu süreçte iyi bi doktor bulmak gerek:KK37:

Benden daha doktorum progesteron istemedi canım bilmiyorum yani. Peki normal değer aralığında değil mi sanki ben 10 dan yüksek olması gerek diye biliyorum
Anladım kuzum gittiğin zaman onuda sor canım bilgin olsun yinede ben yarın arayıp bilgi alıcam doktor değiştirmeyi düşünüyorum bende

Bu aralar kv annem babam ve oğlum grip oldular,sanırım banada geçti iyi hissetmiyorum.Dişlerimin dipleri sızlıyor boğazım acıyor ve burun akıntısı başladı:KK61:başımda başladı:silah:
Geçmiş olsun kuzum meyve limon ye bol bol vücut direncimiz çok düşük bu dönemde rabbim yardımcın olsun İnşallah tam yakalanmadan atlatırsın:dua:

Martın 1ine kadar dayanmaya çalışayım öyleyse, 7 hafta 3 günlük olacak..
O zaman İnşallah belli olur kuzum Ben dayanamadım gittim bu hafta mecbur haftayada kontrole gidicem o zamanda tam 7 haftalık olucak ama geç döllenme olduğunu düşündüğüm için kalp değilde o zaman bebişi görürüz diye düşünüyorum:KK200:

Evet canım 2014 ekim annelerindeydim bir kızım oldu 4 yaşında şu anda beni tanıyorsan bilirsin neler yaşadığımı hiç kolay şeyler değildi ama sabrın sonu selamet inşallah önümüzdeki ay sendende güzel haberler alcam dualarım seninle canım :KK200:
Amin canım inşallah. Bu kez birlikte değiliz ama benim de dualarım seninle. Kendine ve bebişine iyi bak canımcım.

İkinci gebeliği olanlar bi şey soracağım. İlkinden farklı mı Suan durumunuz? Farklı olunca illa farklı cinsiyet mi olur ?

X