2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Haftaya perşembe gitmeyi düşünüyorum ama dayanamayıp erken de gidebilirim. Çoğul gebelik milyonda bir ihtimal gibi sülalemde kimsede yok, eşiminkinde de yok.
Anladım. Hayırlısı olsun. Ben olsam asla bekleyemezdim. Çok sabırsız tezcanlı biriyim yapı olarak. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.

Yaa çok tatlısın İnşallah bu hamileliğinde hiç hissetmezsin diğerinde çok çekmişsin belirti olmuyo bazen canım o zaman hemen kötü şeyler geliyor insanın aklına.Benim bugün baya başladı hatta gözlerim kızarmış herkes eve git diyor :KK43: ama ben bu hamime şükredenlerdenim şimdiden çubuk falan aldım leblebi mantıkmı bide nedense canım ayva çekiyor :) bide bide ben bişey sormak istiyorum progesteron 11,68 çıktı düşük değilmi sizce
Ay kuzucum hic bi bilgim yok o konuda. Kanaman var mi? Genelde olunca veriyorlar progesteron. Sen dr unu dinle ona güven bence. Ihtiyacin yok diyosa da uzerine cok takilma.
Ay gebelik o kadar cabuk gelip geciyor ki! Cocuk doğana kadar insan bitsin de bitsin diye bekliyo. Sonra birden ozluyor bebeğinin icinde kaldığı günleri. Tadini çıkarmaya çalış endiselenmek yerine. Ben kendime söz verdim. Bu sefer oyle yapacağım

Terazi 23 Eylül - 23 Ekim

Akrep 24 Ekim - 22 Kasım

Ben ve kızım ikizler burcundaniz.
Eşim balık.
Sizin bebekler ya terazi ya akrep olacak :))))
Ben artık umudu kestim çünkü regl olacak gibiyim.

Terazi ya da akrep burcundan olanınız var mi kızlar:)

Ben teraziyim, burç tuttu gibi, günü de tutsa ne güzel olur :dondurma:

Elif ben seni 2014 Ekim annelerinde de gördüm :) o zamanlar aynı gruptaymışız :) bu kez nasip olmadı bana Ekim anneliği. Rabbim senin hamileliğini tamamına erdirsin canım :)
Evet canım 2014 ekim annelerindeydim bir kızım oldu 4 yaşında şu anda beni tanıyorsan bilirsin neler yaşadığımı hiç kolay şeyler değildi ama sabrın sonu selamet inşallah önümüzdeki ay sendende güzel haberler alcam dualarım seninle canım :KK200:

bilmiyorum ya doktor bişey söylemedi. benim de sormak aklıma gelmedi açıkçası ilk hamileliğim pek bişey bilmiyorum :KK70:
Benimde öyle aslında, daha önce erken dönemde düşükle sonuçlandı.
Kese boyutu 5.haftada doktorun verdiği ultrason çıktısında görünüyor diye hatırlıyorum da.
Meraktan sordum nasipse bende salı günü gideceğim kontrole.
İnşallah keseyi de kalp atışlarını görür ve duyarız...

X