sstsessizol canım senin bhcg kaç çıkmıştı,bir de endişelenme kuzum ne gğzel keseyi görmüşsün ben daha kese görmedim kafamda dış gebelik uğultuları gitmiyor
Neden böyle düşünüyorsunuz kisstsessizol canım senin bhcg kaç çıkmıştı,bir de endişelenme kuzum ne gğzel keseyi görmüşsün ben daha kese görmedim kafamda dış gebelik uğultuları gitmiyor
mol gebelik duydum ama ayrıntılı bilemiyorum,inş dediğin gibidir canım cumartesi gelmek bilmedigonlunu ferah tut canim dis gebelik degildir insallah. gorursun bak:) on binlerde cikti degerim 5+0da gitmistim tam. bende mol gebelikten falan endiseleniyorum. insallah yersiz sorun cikariyoruzdur su an.
4+6 da 3613 te gözükmedi kese,bu değerlerde görenlerin olduğunu okuyunca endişe duydum canımNeden böyle düşünüyorsunuz ki
Cnm endişe etme. Aynı senin değerinde ve hafta gününde bir arkadaş var o da göremedi keseyimol gebelik duydum ama ayrıntılı bilemiyorum,inş dediğin gibidir canım cumartesi gelmek bilmediçoğul olabilir mi acaba senin,doktorun hcg yüksekliğiyle ilgili yorum yapmadı mı
4+6 da 3613 te gözükmedi kese,bu değerlerde görenlerin olduğunu okuyunca endişe duydum canım
İnş cumartesi görürüm zaten karından göremezse vajinal bakar sanırım,cumartesi 6+0 olucamCnm endişe etme. Aynı senin değerinde ve hafta gününde bir arkadaş var o da göremedi keseyi
Doğru hatırladım canım,değerine sen mi baktın doktor niye söylemedi kiBlackkcat Acile gitmistim ben, orda ogrendim gebeligimi ve acildeki doktor degerimi bile soylemedi, sadece cok yeni daha falan dedi. Bilemiyorum yani.
İnsallah seninde gozukur endiselenme. İcini ferah tut.
Doğru hatırladım canım,değerine sen mi baktın doktor niye söylemedi ki
Kızlar merhaba 2 gün önce 236 olan değerim bugün 782, çok mu artmış acaba. Off stresten mahvoldum umarım her şey yolundadır
BKızlar inşallah bende ekim 2019 annesi olurum 15 şubat test tarihim ama ben zor dayanıyorum 12 şubatta kan vercem inşallah hamileyimdirgebelik takvimini meraktan yaptım hergün okuyorum çok hoşuma gidiyor
Selam canım, benim ilk kan testinden sonra 5 kat artmıştı, doktor en az iki kat olmasını isteriz, sıkıntı yok dedi. Bugünkü sonucu da az önce aldım 535 olmuş. İnşallah hep iyi devam ederKızlar merhaba 2 gün önce 236 olan değerim bugün 782, çok mu artmış acaba. Off stresten mahvoldum umarım her şey yolundadır
İkiz ikiz :)Kızlar merhaba 2 gün önce 236 olan değerim bugün 782, çok mu artmış acaba. Off stresten mahvoldum umarım her şey yolundadır
Bugün tam 4+0 ız canım, normalde dün ya da bugün adet günümtam kac haftaliksin bugun? illa 2 kat artisi olacak diye bir kural yok ki canim.
Cnm inşallah karnından görürİnş cumartesi görürüm zaten karından göremezse vajinal bakar sanırım,cumartesi 6+0 olucam
İnşallah canım inşallah hep böyle sağlıkla devam etsinSelam canım, benim ilk kan testinden sonra 5 kat artmıştı, doktor en az iki kat olmasını isteriz, sıkıntı yok dedi. Bugünkü sonucu da az önce aldım 535 olmuş. İnşallah hep iyi devam eder