Bende bu sabah resmen yataktan çıkamadım,modum düştükızım erken gidiyor okula hiç ilgilenemedimaklımdan bi an çıkmadı kızım,şu an iyiyim ama sabahları başım çok dönüyor boş bi öğürtü var
sstsessizol
canım senin bhcg kaç çıkmıştı,bir de endişelenme kuzum ne gğzel keseyi görmüşsün ben daha kese görmedimkafamda dış gebelik uğultuları gitmiyor
sstsessizol
canım senin bhcg kaç çıkmıştı,bir de endişelenme kuzum ne gğzel keseyi görmüşsün ben daha kese görmedimkafamda dış gebelik uğultuları gitmiyor
sstsessizol
Blackkcat
Acile gitmistim ben, orda ogrendim gebeligimi ve acildeki doktor degerimi bile soylemedi, sadece cok yeni daha falan dedi. Bilemiyorum yani.
İnsallah seninde gozukur endiselenme. İcini ferah tut.
Blackkcat
Acile gitmistim ben, orda ogrendim gebeligimi ve acildeki doktor degerimi bile soylemedi, sadece cok yeni daha falan dedi. Bilemiyorum yani.
İnsallah seninde gozukur endiselenme. İcini ferah tut.
Kızlar inşallah bende ekim 2019 annesi olurum 15 şubat test tarihim ama ben zor dayanıyorum 12 şubatta kan vercem inşallah hamileyimdir gebelik takvimini meraktan yaptım hergün okuyorum çok hoşuma gidiyor
Selam canım, benim ilk kan testinden sonra 5 kat artmıştı, doktor en az iki kat olmasını isteriz, sıkıntı yok dedi. Bugünkü sonucu da az önce aldım 535 olmuş. İnşallah hep iyi devam eder
Selam canım, benim ilk kan testinden sonra 5 kat artmıştı, doktor en az iki kat olmasını isteriz, sıkıntı yok dedi. Bugünkü sonucu da az önce aldım 535 olmuş. İnşallah hep iyi devam eder