- 3 Haziran 2020
- 250
- 165
- 53
- 27
Öyle görünüyorÇok güneşte tutmıcaz galiba ya ben kendim de güneş kremi kullanmıyorum (her gece yüzümü yıkayacak enerjim yok/uğraşamam agsgs)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle görünüyorÇok güneşte tutmıcaz galiba ya ben kendim de güneş kremi kullanmıyorum (her gece yüzümü yıkayacak enerjim yok/uğraşamam agsgs)
Ben guneş kremi sürmeyince afrikaya baglıyprumÇok güneşte tutmıcaz galiba ya ben kendim de güneş kremi kullanmıyorum (her gece yüzümü yıkayacak enerjim yok/uğraşamam agsgs)
Ben de kızarıyorum ama günlük sürmem yani denize vs gidersem ancak o zaman sürüyorumBen guneş kremi sürmeyince afrikaya baglıyprumhemen kızarıyorum benim oğlanda ben gibi oldu
Mesela bugun bahceye cıktık hava cok sıcak sapka taktık ama benim kollar el boyun ne verdiyse yedi güneşi sankiBen de kızarıyorum ama günlük sürmem yani denize vs gidersem ancak o zaman sürüyorum
Zararlı güneş ışınları için yaz kış güneş kremi şart canım mevzu sadece yanık değilÇok güneşte tutmıcaz galiba ya ben kendim de güneş kremi kullanmıyorum (her gece yüzümü yıkayacak enerjim yok/uğraşamam agsgs)
Öyle de terlemez mi ki acaba yaa benimki sıcağa alışık değil çok kalın giydirmedim kışın mustela güneş kremi slmayı düşünüyordum bende denize pikniğe gidersek diyeBizim doktor doğalcı olduğu için güneş kremi kullanma şapka tak uzun kollu giydir güneşten koru diyo bilemedim ya
Hala devamAy kızlar ikinci dişimizde çıktı ama hala uykuya dalarken yüzüstü dönüp çarşafını ısırmaya çalışıyor ağzını açıp kapatıyor çok zor dalıyor uykuya sizinde böyle oldu mu diş çıkınca sıkıntıları bitti mi yoksa devam etti mi ?
Çıkınca bitecek sanmıştıkHala devam![]()
Ay yok anam herşeyi ısırıyor hala hırslı hırslıı emziğin dışını çize çize dişiyle deseni kaybolmuşÇıkınca bitecek sanmıştık![]()
bitmedi canım asla bitmiyorAy kızlar ikinci dişimizde çıktı ama hala uykuya dalarken yüzüstü dönüp çarşafını ısırmaya çalışıyor ağzını açıp kapatıyor çok zor dalıyor uykuya sizinde böyle oldu mu diş çıkınca sıkıntıları bitti mi yoksa devam etti mi ?
Uyku saati geldiğinde hiç çabasız direkt eşine verdiğinde de uyuyor mu hemen, belki uyumak istemediği bir zaman dilimindedirbitmedi canım asla bitmiyoriki diş çıktı şu an görünürde başka diş yok ama çocuğun huyu değişti. her gün binbir stresle uyutuyorum daha doğrusu ben uyutamıyorum. ben hariç herkeste uyuyor. annemde, babasında çok rahat uyuyor ama ben uyutmaya çalışınca asla olmuyor. ne yapacağımı şaşırdım. bana kızdı, küstü desem mantıklı değil çünkü uyanıkken benimle mutlu ama bende uyumak istemiyor. böyle bişey yaşayan var mı
çok üzgünüm
başkalarında rahat uyuyorsa diş sıkıntısı olmayabilir canım belki seninleyken emmek istiyordur süt kokusundan dolayı ya da senle oyun oynamak istiyordur bunlar geldi aklımabitmedi canım asla bitmiyoriki diş çıktı şu an görünürde başka diş yok ama çocuğun huyu değişti. her gün binbir stresle uyutuyorum daha doğrusu ben uyutamıyorum. ben hariç herkeste uyuyor. annemde, babasında çok rahat uyuyor ama ben uyutmaya çalışınca asla olmuyor. ne yapacağımı şaşırdım. bana kızdı, küstü desem mantıklı değil çünkü uyanıkken benimle mutlu ama bende uyumak istemiyor. böyle bişey yaşayan var mı
çok üzgünüm
Uyku saati geldiğinde hiç çabasız direkt eşine verdiğinde de uyuyor mu hemen, belki uyumak istemediği bir zaman dilimindedir
babası bir haftadır izinliydi. onunla çok vakit geçirmeye başladı bilmiyorum belki ondan dolayı böyle olmuştur ama benden niye uzaklaştı anlamadım. dün babası işe geri döndü sanki bu sabah daha iyiyiz gibi hissettim. öğle uykusunda yine biraz direndi ama nihayet uyutabildim. bir de geçen hafta taşındık belki yeni evi yadırgamış olabilir. inşallah geçer ya insan kendini çok kötü hisswdiyor öyle çaresiz kalıncabaşkalarında rahat uyuyorsa diş sıkıntısı olmayabilir canım belki seninleyken emmek istiyordur süt kokusundan dolayı ya da senle oyun oynamak istiyordur bunlar geldi aklıma
Canım görümcem de yeni taşındı oğlu 1.5 yaşında tam 1 hafta yemek yemedi stresten. Biz anlamazlar diyoruz ama her şeyin farkındalar o stresten olmuştur biraz zaman ver düzene girer yinebabası bir haftadır izinliydi. onunla çok vakit geçirmeye başladı bilmiyorum belki ondan dolayı böyle olmuştur ama benden niye uzaklaştı anlamadım. dün babası işe geri döndü sanki bu sabah daha iyiyiz gibi hissettim. öğle uykusunda yine biraz direndi ama nihayet uyutabildim. bir de geçen hafta taşındık belki yeni evi yadırgamış olabilir. inşallah geçer ya insan kendini çok kötü hisswdiyor öyle çaresiz kalınca
geçmiş olsun şimdi durumj nasıl ? bizim de bayramda kaptı birnden 10 günü geçti aynı hasane travmalarını yaşadık çok kötüydü hiç bu kadar ağlamamıştı, eve geldi hala korkuyordu. ben günde 3 kere burnunu açmaya çalıştım , soğuk buhar vermeye çalıştım biraz o izin verdiğince :) bir de dr zyrtec diye damla verdi temelde alerji için kullanılıyormuş ama boğaz ağrısına iyi gelir dedi ilk 2 gün uyutuyır bebeleri yan etki gibi bi şey , öksürüğü de kesiyor.Kızlar kızım çok öksürüyor ve bu sefer hasta olarak. Salgına yakalandı kocam sayesinde. Sütüm de korumaya yetmedi. İki gün önce ateşi vardı acile gittik kan verdik burunda ağızdan da sürüntü aldı O kadar ağladı ki aşılar bu kadar acıtmamıştır travma oldu yavrumave ben kocama içten içe öfkeliyim oysa o da hasta. Öksürük hala devam onda da. Kızıma serum fizyolojik yapmadım ama yapsam etkisini gösterir mi balgam atmada. Sizde işe yaramış mıydı
Dişten olabilirKızlar ya bişey sorucam dün oğlumun ateşi cıktı bi anda bikaç saat sonra düştü. Bugun yine aynı şey oldu şuan gene normal gibi düşmeye başlamıs gibi yani. Gecen haftalarda 1 günde yaşadık ateş yükseldi bikaç saate düstü geri. Neden olabilir acaba
yani bana da pek etkilenmemiştir giib geliyor açıkçası çünkü daha çok küçük ve eşyaları o kadar benzer şekilde yerleştirdim ki yabancılık çekmesin diye. yatağının yönünü bile hesap ettim ama belki de dediğin gibi bu ev değişikliği etkilemiş olabilir. cidden bambaşka bi bebek oldu. önceden güldüğü şeylere gülmüyor, huysuzlaştı, yatma kalkma saati vs hepsi değişti :lCanım görümcem de yeni taşındı oğlu 1.5 yaşında tam 1 hafta yemek yemedi stresten. Biz anlamazlar diyoruz ama her şeyin farkındalar o stresten olmuştur biraz zaman ver düzene girer yine
diş döneminde ateş de oluyor diye biliyorum. bizim de sürekli başı sıcak. ama ateş var denecek kadar değilKızlar ya bişey sorucam dün oğlumun ateşi cıktı bi anda bikaç saat sonra düştü. Bugun yine aynı şey oldu şuan gene normal gibi düşmeye başlamıs gibi yani. Gecen haftalarda 1 günde yaşadık ateş yükseldi bikaç saate düstü geri. Neden olabilir acaba