- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
Keşke öyle bi şey olsa canım :) aman kötü bi şey olmasın da ikiz olsun ne güzel :)İkiz ikiz :)
Hiç kötü düşünme canım, çok olması hiç sıkıntı değil demişti bana doktorKeşke öyle bi şey olsa canım :) aman kötü bi şey olmasın da ikiz olsun ne güzel :)
Bence endişelenmenize hiç gerek yok. Benimde değerim yaklaşık 3 katına çıkmıştı geçtiğimiz hafta, çok şükür ilk doktor kontrolümde endişelerimin yersiz olduğunu anladım.Kızlar merhaba 2 gün önce 236 olan değerim bugün 782, çok mu artmış acaba. Off stresten mahvoldum umarım her şey yolundadır
Sen nerelerdesin bakim :) biz seni bekliyoruz forumda sen buralarda ..Keşke öyle bi şey olsa canım :) aman kötü bi şey olmasın da ikiz olsun ne güzel :)
Hayırlı olsun hamileliğiniz, sağlıkla kucağınıza alın inşallahDoktordan geldim. Kalbini duymadık. 10 gün sonra çağırdı. 6+1 de :)
Kızımda da 7+2 de duymuştum canım. Sorun yok :)Hayırlı olsun hamileliğiniz, sağlıkla kucağınıza alın inşallahBende haftaya Salı günü gideceğim, bazen hemen duyulamayabiliyormuş, endişe etmeyin...
İyi bi artış maşallah canım benimde regliden bir gün önce 209 du 2gün sonra 900 lere çıkmıştı,stres yapma kuzum zamanla kalp atışına gelecek sıraKızlar merhaba 2 gün önce 236 olan değerim bugün 782, çok mu artmış acaba. Off stresten mahvoldum umarım her şey yolundadır
İnş canım teşekkürlerCnm inşallah karnından görür
keseyi gördünüz gözünaydın canım,sağlıcakla ilerlesin inşallah,haftanla uyumlumuydu canım bilgi verdi mi doktor,yakınız birbirimizeDoktordan geldim. Kalbini duymadık. 10 gün sonra çağırdı. 6+1 de :)
İyi bi artış maşallah canım benimde regliden bir gün önce 209 du 2gün sonra 900 lere çıkmıştı,stres yapma kuzum zamanla kalp atışına gelecek sıra
İnş canım teşekkürler
keseyi gördünüz gözünaydın canım,sağlıcakla ilerlesin inşallah,haftanla uyumlumuydu canım bilgi verdi mi doktor,yakınız birbirimize
Anladım canım çok sevindim şükür ki her şey yolundaymış maşallah sizeSatı bilmiyorum ama tahminime göre uyumlu gidiyor canım. 5+1 de görmüştük keseyi. Bugun 6+1 kontrole gittim. Her şey yolunda dedi canım çok şükür
Doktordan geldim. Kalbini duymadık. 10 gün sonra çağırdı. 6+1 de :)
Sanki görünüyor gibi :) sence ?bebisini gordun mu canim sen
Sağol canımAnladım canım çok sevindim şükür ki her şey yolundaymış maşallah size
Merhaba, dün bende de mide bulantısı vardı ama bugün çok az sabah oldu, başka olmadı. 4+3 günlük galiba benim de.Kızlar ben gibi eli ayağı çok üşüyen var mı. Birde dün kasik agrisi mide bulantısı varken bugün hiçbirşey yok sizinde öyle oluyor mu bu arada 4+2 günlük hamileyim
Canımmm İnşallah güzel sonuçlar alırsın kuzumm değerin iyi çıkar ya çok stresli gerçekten içini ferah tut sonuçların iyi çıkcak Allahın izniyle bizide haberdar etCanım benim de bugün vajinal ultrasonla baktı rahimde minik bi oyuntu var büyük ihtimalle buraya yerleşmeye çalışıyo ama biz henüz göremeyiz kendisini çok küçük dedi. Bi de biraz sıvı var rahimde nadiren de olsa dış gebelik göstergesi olabiliyo ya da fazladan yumurtlamışsındır onların sıvısıdır dedi. Ben de şu yüreğim ağzımda bekliyorum. İnşallah yarın ki kan artışım normal olur ve her şey yolundadır. Dualarınızı bekliyorum
Sanki bende görüyor gibiyim kesenin içindeSanki görünüyor gibi :) sence ?
Kalbini duymadık ama
Değerin maaşallah çok güzel canım. Benimde 3 gün önce 69 çıkmıştı tekrar ölcturecem ama yağmurdan fırsatım olmadiKızlar merhaba 2 gün önce 236 olan değerim bugün 782, çok mu artmış acaba. Off stresten mahvoldum umarım her şey yolundadır
Gözünüzaydın hoşgeldinizMerhaba 5+2 :) ikinci bebeğimi bekliyorum. İlki 4 yaşında kız