2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Şu an aynı şeyi biz de düşünüyoruz, tabi kötü bi şey olmasın da varsın ikiz olsun :) çok teşekkür ederim canım içim rahatladı

Sen nerelerdesin bakim :) biz seni bekliyoruz forumda sen buralarda .. Maşallah canım değerin çok güzel hadi inşallah ikiz haberini verirsin sağlıcakla artsın değerin
Kuzum bugün biraz yoğun bi gün oldu ondan yetişemiyorum, buraya da biraz cevap yazıp çıkıyorum sonra tekrar giriyorum :) inşallah sağlıkla ilerlesin her şey de en önemlisi o canım

Ay böyle duydukça çok rahatlıyorum teşekkür ederim canımm :)

Kızlar ben gibi eli ayağı çok üşüyen var mı. Birde dün kasik agrisi mide bulantısı varken bugün hiçbirşey yok sizinde öyle oluyor mu bu arada 4+2 günlük hamileyim
Ayaklarım inanılmaz üşüyo hiç ısınmıyo, kasık ağrım da gün içinde sürekli gidip geliyo canım normal herhalde. Biz de 4+0 ız daha bugün :)

Değerin maaşallah çok güzel canım. Benimde 3 gün önce 69 çıkmıştı tekrar ölcturecem ama yağmurdan fırsatım olmadi
Çok teşekkür ederim canım inşallah güzel bi şeydir 2 kattan fazla artması. Sen de hayırlı sonuçlar al inşallah, bizi de haberdar et

Kuzum bugün biraz yoğun bi gün oldu ondan yetişemiyorum, buraya da biraz cevap yazıp çıkıyorum sonra tekrar giriyorum :) inşallah sağlıkla ilerlesin her şey de en önemlisi o canım
Amin. Amin canım benim inşallah sağlıcakla katlanır değerin, sağlıcakla büyür göbüşünde annesi.. :) bana da dua et canım inşallah Ekim grubunuza katılırım hayırlısıyla

Benim halamın,başka bi halamın kızının,babaannemin ikizleri vargüzel bi duygudur kesinlikle,düşünsenize benim ikizlerim oluyormuş toplam 4 çocuk
Ben isterim ikizlerimin olmasını canım ama genlerde yok hiç o yüzden sürpriz olur :)
Ne güzel bi anda 4 çocuk :)

Amin. Amin canım benim inşallah sağlıcakla katlanır değerin, sağlıcakla büyür göbüşünde annesi.. :) bana da dua et canım inşallah Ekim grubunuza katılırım hayırlısıyla
Dualarım hep sizlerle canım. İnşallah seni de buraya dahil ederiz :)
Çok teşekkür ederiz kuzum inşallah sağlıkla büyüsün göbüşümde :)

Ayaklarım inanılmaz üşüyo hiç ısınmıyo, kasık ağrım da gün içinde sürekli gidip geliyo canım normal herhalde. Biz de 4+0 ız daha bugün :)

Beni komple bi üşüme tutuyo, sonra bi sıcak basıyo, bi midem tuhaf oluyor ama bulanacak kadar değil, bugün yine kasık ağrısı oldu korkuyorum öyle olunca adet olucam gibi geliyor. Şu ilk günlerdeki belirsizlik çok zor..

Evet evet canım geçen haftalar banada bi sıcak basıyordu birden üşüyordum,eşimde hamilelikle ilgisi var mı acaba diyordu,hormonlardan olabileceğini yazıyor baxı yerlerde,kasık ağrısından çok endişe duyma olağan bi durum canım zamanla azalır ya da dinlenince azalıyorsa sıkıntı yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…