- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
Sanki görünüyor gibi :) sence ?
Kalbini duymadık ama
Merhaba 5+2 :) ikinci bebeğimi bekliyorum. İlki 4 yaşında kız
Hiç bi şey demedi. Canım sevmedim Bu doktoru ya Kendi doktoruma ayın 19 da gidicem :) bakalım ne diceksanki gozukuyor gibi canim o yuvarlagin uzerine uzanmis:) doktor ne dedi?
Herkes aynı şeyi düşünüyo nedense canım :) değildir diyorum ama belki bir sürpriz yaşarız :) aman başka bi şey olmasın da keşke ikiz olsa hiç sorun değil :)Bana da ikiz gibi geliyor senin canım A AloeeVeraa
Yumurtlamamın 16.günü olmalı canım ovulasyon testi yapmamıştım bu kez ama tahminen öyle. O zaman üst sınırı bile birazcık gelmişim ama inşallah her şey yolundadırYumurtlama gününüzü biliyorsanız aşağıdaki tabloya bir göz at cnm.
Eki Görüntüle 2233451
Ay sağ ol kuzum biraz daha içim ferahlamaya başladıHiç kötü düşünme canım, çok olması hiç sıkıntı değil demişti bana doktor
Var mı senin ailende,anneden genetik oluyormuş yaHerkes aynı şeyi düşünüyo nedense canım :) değildir diyorum ama belki bir sürpriz yaşarız :) aman başka bi şey olmasın da keşke ikiz olsa hiç sorun değil :)
Şu an aynı şeyi biz de düşünüyoruz, tabi kötü bi şey olmasın da varsın ikiz olsun :) çok teşekkür ederim canım içim rahatladıBence endişelenmenize hiç gerek yok. Benimde değerim yaklaşık 3 katına çıkmıştı geçtiğimiz hafta, çok şükür ilk doktor kontrolümde endişelerimin yersiz olduğunu anladım.
Bir ara ikiz diye de düşünmedim değil
Kuzum bugün biraz yoğun bi gün oldu ondan yetişemiyorum, buraya da biraz cevap yazıp çıkıyorum sonra tekrar giriyorum :) inşallah sağlıkla ilerlesin her şey de en önemlisi o canımSen nerelerdesin bakim :) biz seni bekliyoruz forumda sen buralarda ..Maşallah canım değerin çok güzel hadi inşallah ikiz haberini verirsin sağlıcakla artsın değerin
Ay böyle duydukça çok rahatlıyorum teşekkür ederim canımm :)İyi bi artış maşallah canım benimde regliden bir gün önce 209 du 2gün sonra 900 lere çıkmıştı,stres yapma kuzum zamanla kalp atışına gelecek sıra
İnş canım teşekkürler
keseyi gördünüz gözünaydın canım,sağlıcakla ilerlesin inşallah,haftanla uyumlumuydu canım bilgi verdi mi doktor,yakınız birbirimize
Ayaklarım inanılmaz üşüyo hiç ısınmıyo, kasık ağrım da gün içinde sürekli gidip geliyo canım normal herhalde. Biz de 4+0 ız daha bugün :)Kızlar ben gibi eli ayağı çok üşüyen var mı. Birde dün kasik agrisi mide bulantısı varken bugün hiçbirşey yok sizinde öyle oluyor mu bu arada 4+2 günlük hamileyim
Çok teşekkür ederim canım inşallah güzel bi şeydir 2 kattan fazla artması. Sen de hayırlı sonuçlar al inşallah, bizi de haberdar etDeğerin maaşallah çok güzel canım. Benimde 3 gün önce 69 çıkmıştı tekrar ölcturecem ama yağmurdan fırsatım olmadi
Hayır canım hiç yok o yüzden ikiz değildir diye düşünüyorum ama nasip tabiVar mı senin ailende,anneden genetik oluyormuş ya
Benim halamın,başka bi halamın kızının,babaannemin ikizleri varHayır canım hiç yok o yüzden ikiz değildir diye düşünüyorum ama nasip tabi
Amin. Amin canım benim inşallah sağlıcakla katlanır değerin, sağlıcakla büyür göbüşünde annesi.. :) bana da dua et canım inşallah Ekim grubunuza katılırım hayırlısıylaKuzum bugün biraz yoğun bi gün oldu ondan yetişemiyorum, buraya da biraz cevap yazıp çıkıyorum sonra tekrar giriyorum :) inşallah sağlıkla ilerlesin her şey de en önemlisi o canım
Ben isterim ikizlerimin olmasını canım ama genlerde yok hiç o yüzden sürpriz olur :)Benim halamın,başka bi halamın kızının,babaannemin ikizleri vargüzel bi duygudur kesinlikle,düşünsenize benim ikizlerim oluyormuş toplam 4 çocuk
Dualarım hep sizlerle canım. İnşallah seni de buraya dahil ederiz :)Amin. Amin canım benim inşallah sağlıcakla katlanır değerin, sağlıcakla büyür göbüşünde annesi.. :) bana da dua et canım inşallah Ekim grubunuza katılırım hayırlısıyla
Ayaklarım inanılmaz üşüyo hiç ısınmıyo, kasık ağrım da gün içinde sürekli gidip geliyo canım normal herhalde. Biz de 4+0 ız daha bugün :)
Evet evet canım geçen haftalar banada bi sıcak basıyordu birden üşüyordum,eşimde hamilelikle ilgisi var mı acaba diyordu,hormonlardan olabileceğini yazıyor baxı yerlerde,kasık ağrısından çok endişe duyma olağan bi durum canım zamanla azalır ya da dinlenince azalıyorsa sıkıntı yokturBeni komple bi üşüme tutuyo, sonra bi sıcak basıyo, bi midem tuhaf oluyor ama bulanacak kadar değil, bugün yine kasık ağrısı oldu korkuyorum öyle olunca adet olucam gibi geliyor. Şu ilk günlerdeki belirsizlik çok zor..