2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar merhaba 2 gün önce 236 olan değerim bugün 782, çok mu artmış acaba. Off stresten mahvoldum umarım her şey yolundadır
Bence endişelenmenize hiç gerek yok. Benimde değerim yaklaşık 3 katına çıkmıştı geçtiğimiz hafta, çok şükür ilk doktor kontrolümde endişelerimin yersiz olduğunu anladım.
Bir ara ikiz diye de düşünmedim değilHoppa

Kızlar merhaba 2 gün önce 236 olan değerim bugün 782, çok mu artmış acaba. Off stresten mahvoldum umarım her şey yolundadır
İyi bi artış maşallah canım benimde regliden bir gün önce 209 du 2gün sonra 900 lere çıkmıştı,stres yapma kuzum zamanla kalp atışına gelecek sıra:KK200:
Cnm inşallah karnından görür
İnş canım teşekkürler
Doktordan geldim. Kalbini duymadık. 10 gün sonra çağırdı. 6+1 de :)
keseyi gördünüz gözünaydın canım,sağlıcakla ilerlesin inşallah,haftanla uyumlumuydu canım bilgi verdi mi doktor,yakınız birbirimize:anne:

İyi bi artış maşallah canım benimde regliden bir gün önce 209 du 2gün sonra 900 lere çıkmıştı,stres yapma kuzum zamanla kalp atışına gelecek sıra:KK200:

İnş canım teşekkürler
keseyi gördünüz gözünaydın canım,sağlıcakla ilerlesin inşallah,haftanla uyumlumuydu canım bilgi verdi mi doktor,yakınız birbirimize:anne:

Satı bilmiyorum ama tahminime göre uyumlu gidiyor canım. 5+1 de görmüştük keseyi. Bugun 6+1 kontrole gittim. Her şey yolunda dedi canım çok şükür :dua:

Eklentiler

• 662CA681-11E9-47DA-A018-48D2B5913608.jpeg
    662CA681-11E9-47DA-A018-48D2B5913608.jpeg
    126 KB · Görüntüleme: 71
Canım benim de bugün vajinal ultrasonla baktı rahimde minik bi oyuntu var büyük ihtimalle buraya yerleşmeye çalışıyo ama biz henüz göremeyiz kendisini çok küçük dedi. Bi de biraz sıvı var rahimde nadiren de olsa dış gebelik göstergesi olabiliyo ya da fazladan yumurtlamışsındır onların sıvısıdır dedi. Ben de şu yüreğim ağzımda bekliyorum. İnşallah yarın ki kan artışım normal olur ve her şey yolundadır. Dualarınızı bekliyorum :dua:
Canımmm İnşallah güzel sonuçlar alırsın kuzumm değerin iyi çıkar ya çok stresli gerçekten içini ferah tut sonuçların iyi çıkcak Allahın izniyle bizide haberdar et

X