- 9 Aralık 2023
- 1.010
- 1.126
- 53
- 35
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #33.521
Kızlar 6 aylık kontrole gideceğz. Duydum ki bebekler 6 aylık olduğunda doğum kilosunun 2 katına çıkmalıymış. Yani o 5 aylık kontrolde mi olmuş oluyor yoksa şimdi gideceğimiz mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğütme şekli daha ince, sindirimi daha kolay malum bebelerin sindirim sistemi henüz yeni yeni gelişiyor zorlamıyor yani. Ben wefood un bebek irmiğini, bebek Yulafını aldım çok memnunum. Ayrıca wefood glutensiz Yulaf unuda aldım pirinç unu kullanmıyorum.Kızlar bebek irmiği ile normal irmik arasında ne fark var bilen var mı
Teşekkür ederim canımmÖğütme şekli daha ince, sindirimi daha kolay malum bebelerin sindirim sistemi henüz yeni yeni gelişiyor zorlamıyor yani. Ben wefood un bebek irmiğini, bebek Yulafını aldım çok memnunum. Ayrıca wefood glutensiz Yulaf unuda aldım pirinç unu kullanmıyorum.
6 aylıkken biliyorum iki katı nasıl hesaplanıyo 3 kilo doğduysa 6.ayda kaç olması lazım bizimki kilo alımı yavasladıKızlar 6 aylık kontrole gideceğz. Duydum ki bebekler 6 aylık olduğunda doğum kilosunun 2 katına çıkmalıymış. Yani o 5 aylık kontrolde mi olmuş oluyor yoksa şimdi gideceğimiz mi?
Bence Çoook Çoook iyi kilosu. Maşallah6 aylıkken biliyorum iki katı nasıl hesaplanıyo 3 kilo doğduysa 6.ayda kaç olması lazım bizimki kilo alımı yavasladı
gibi evde tartıyorum 8.5 bucukta kaldık ay sonu 6 aylık olcaz
Normalde 5. Ayda 2 katı olması bekleniyor. Ama her bebeğin gelişimi, süreci farklı. Mesela benim oğlum neredeyse 4 doğdu. 6. aya 1 hafta kaldı ona rağmen hala 7600. O hesaba göre 8500 olmalıydı. Haftaya kadar 100 g daha aldı desem yine 800 g eksideyizKızlar 6 aylık kontrole gideceğz. Duydum ki bebekler 6 aylık olduğunda doğum kilosunun 2 katına çıkmalıymış. Yani o 5 aylık kontrolde mi olmuş oluyor yoksa şimdi gideceğimiz mi?
Canım benimki de 3900 doğdu 5 aylıkken 7800 olması lazımdı 7300 geldi. Şimdi 6 olacak 7600 falan anca. Ama 5 aylıkken 8e gelen de oluyorNormalde 5. Ayda 2 katı olması bekleniyor. Ama her bebeğin gelişimi, süreci farklı. Mesela benim oğlum neredeyse 4 doğdu. 6. aya 1 hafta kaldı ona rağmen hala 7600. O hesaba göre 8500 olmalıydı. Haftaya kadar 100 g daha aldı desem yine 800 g eksideyiz![]()
Normalde 5. Ayda 2 katı olması bekleniyor. Ama her bebeğin gelişimi, süreci farklı. Mesela benim oğlum neredeyse 4 doğdu. 6. aya 1 hafta kaldı ona rağmen hala 7600. O hesaba göre 8500 olmalıydı. Haftaya kadar 100 g daha aldı desem yine 800 g eksideyiz![]()
Senin bebişte kilosu iyi bence 6 aylık gelişim tablosunda olması gerektiği gibi.bizimkisi 4 aylıkken 7 800 felandı 2 ayda az almış olması düşündürdü şuan normal gözüküyorBence Çoook Çoook iyi kilosu. Maşallah
4. Aydan sonra aylık 500 gr iyi. Hatta 4 ile 5in ortalaması 500 olursa da iyi. Mesela 4. Ay 600 gr 5. Ay 400 aldı. Gelişimi iyi demek.Senin bebişte kilosu iyi bence 6 aylık gelişim tablosunda olması gerektiği gibi.bizimkisi 4 aylıkken 7 800 felandı 2 ayda az almış olması düşündürdü şuan normal gözüküyor
Canım benimki de 3900 doğdu 5 aylıkken 7800 olması lazımdı 7300 geldi. Şimdi 6 olacak 7600 falan anca. Ama 5 aylıkken 8e gelen de oluyor
Çok doğru ek gıda da öğün gecınce alacaklar sonra vericekler hareketlendikçe stres düşünceler bitmez şimdide ek gıdaları yemeleri peynir yemiyo onu yemiyo bunu yemiyo yesın die cırpıncazz4. Aydan sonra aylık 500 gr iyi. Hatta 4 ile 5in ortalaması 500 olursa da iyi. Mesela 4. Ay 600 gr 5. Ay 400 aldı. Gelişimi iyi demek.
Ben takmıyorum artık zaten. İyiyiz böylehele ek gıdaya başladık ya zamanla alır zaten ister istemez. Şu tadım dönemini geçip öğünlerde başlarsak bayağı fark eder. Kilosu çok olunca hareketleri de bir tık kısıtlanır belki diye sçde düşünüyorum. Şimdi her iki tarafa da dönüyor. Ama kilolu olsa gecikirdi bence.
Çok doğru ek gıda da öğün gecınce alacaklar sonra vericekler hareketlendikçe stres düşünceler bitmez şimdide ek gıdaları yemeleri peynir yemiyo onu yemiyo bunu yemiyo yesın die cırpıncazz
Büyük oğlanda neler cektim 9 yaşında inanırmısın ağzına sürmediği şeyleri yeni tatmaya yemeye başladı
değerleri gelişimi hep iyiydi
bakma büyütme acısından arayı acmak kendim için iyiki diyorum dier turlu cook zorlanırdım haa şimdide yoruluyorum belki 2 3 katı ama bir başka seviyoruz eşime sorsam felakettt derYaa9 yıl sonra başa sarmak nasıl peki?
Bu arada Kaşar peynir verilir mi bebeklere?
Kahvaltı yaparken çok zorluyor bugün verdim de bir sıkıntı olmadı çok şükür. Bir dahakine lor ya da labne vereyim o zamanbakma büyütme acısından arayı acmak kendim için iyiki diyorum dier turlu cook zorlanırdım haa şimdide yoruluyorum belki 2 3 katı ama bir başka seviyoruz eşime sorsam felakettt derşuan ıcın erken kaşar ve peynir ağır gelir. sadece lor yada labne yedir
Nasıl gitti eğitim ? Bizde yeni başladık canımı okuyor sipaEn fazla bir buçuk saat uyanıklığa dayanabilen bebemi 2.5 saat ayakta tutmaya çalışmakla geçiyorkısa aralıkla uyumaya alıştığı için 30-40 dakikada uyanıyor gündüz diyor. Bu aralığı açarak düzeni oturmaya çalışacakmışız.
Bir de sabah uyanma saatine takıklar. İçim kan ağlayarak uyuyan çocuğu uyandırdım bugün![]()
Siz kimden alıyorsunuz?Nasıl gitti eğitim ? Bizde yeni başladık canımı okuyor sipa
Aglatmayan anne den alıyorum ben seyhan tatlıSiz kimden alıyorsunuz?
Bizi de bilgilendirirseniz çook sevinirizAglatmayan anne den alıyorum ben seyhan tatlı
Yeni başladık 2 gün oldu tabikiBizi de bilgilendirirseniz çook seviniriz![]()