Dişten olabilir
O diş cıkınca bitmez mi ya. Bizim a teş cıkıyo bi süre sonra düşüyo diş mişte yokdiş döneminde ateş de oluyor diye biliyorum. bizim de sürekli başı sıcak. ama ateş var denecek kadar değil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dişten olabilir
O diş cıkınca bitmez mi ya. Bizim a teş cıkıyo bi süre sonra düşüyo diş mişte yokdiş döneminde ateş de oluyor diye biliyorum. bizim de sürekli başı sıcak. ama ateş var denecek kadar değil
Bizimki de şurup içti beş gün. İlk verdik ateş bitti hemen çok şükür ama öksürük tam gaz devam etti hatta yazdığım günün gecesi uyuyamamıştı yavrum çook şükür o da geçti ama sesi kısık gibi çıkıyor sanırım hastalığın son demlerindeyiz. Ya o tahlillerde o kadar ağladı ve korktu ki. Kan tahlili yaptırmaktan vazgeçyim 9. Ayda…. Yazık ya minicikler bu travmayı hak etmiyorlar zorunlu değilse.geçmiş olsun şimdi durumj nasıl ? bizim de bayramda kaptı birnden 10 günü geçti aynı hasane travmalarını yaşadık çok kötüydü hiç bu kadar ağlamamıştı, eve geldi hala korkuyordu. ben günde 3 kere burnunu açmaya çalıştım , soğuk buhar vermeye çalıştım biraz o izin verdiğince :) bir de dr zyrtec diye damla verdi temelde alerji için kullanılıyormuş ama boğaz ağrısına iyi gelir dedi ilk 2 gün uyutuyır bebeleri yan etki gibi bi şey , öksürüğü de kesiyor.
Dikkat et biz de böyle başlamıştıkO diş cıkınca bitmez mi ya. Bizim a teş cıkıyo bi süre sonra düşüyo diş mişte yokdiş se ne zaman cıkar ki. Hasta oldu desem öksürük hapşırık falan yok gibi.
Dün 38 i baya gecti bi ara sonra hemen düştü 36 lara. Bugun 38 i cok az gecti. 1 saat sonra falan düştü. 37 civarına. İkisinin ortak noktası kaka yapmış olması ve temizlememiş olmamız ondan sebep sinirlilikDikkat et biz de böyle başlamıştıkateşi kaç çıkıyor ölçtüğünde
Bikere daha boyle oldu sonra gecti. Hiçbişey olmadı diş falanda olmadıDikkat et biz de böyle başlamıştıkateşi kaç çıkıyor ölçtüğünde
Bizim ateş öksürük hapşırık olmadan çıktı. Ğat solunum enfeksiyonu demişti doktorO diş cıkınca bitmez mi ya. Bizim a teş cıkıyo bi süre sonra düşüyo diş mişte yokdiş se ne zaman cıkar ki. Hasta oldu desem öksürük hapşırık falan yok gibi.
Ay o neymiş yaBizim ateş öksürük hapşırık olmadan çıktı. Ğat solunum enfeksiyonu demişti doktor
Üsye de diyorlar üst solunum yolu enfeksiyonu canımAy o neymiş ya
Ne yapılır ki bilemedim onda da mı oynak ateş oluyoÜsye de diyorlar üst solunum yolu enfeksiyonu canım
bizim doktorun çizgisi keyfi yerinde mi sorusu. Eger ates varken bile keyfi yerindeyse mudahale etmeyin gozlemleyin dio. Hastayken de. Uyuyorsa uyandırma dio.Kızlar bizim de 1 haftayı geçkindir sesi kısık ya. Ama başka bir şey yoktu bugün burnu da akmaya başladı genzi dolu ama ateş vs yok. Cumartesi rutin kontrol var öncesinde götürsem mi bilemedim keyfi falan yerinde halsizlik de yok![]()
Kızz Allah korusun 38 üstü riskli bir ateş ya korkmuyor musunDün 38 i baya gecti bi ara sonra hemen düştü 36 lara. Bugun 38 i cok az gecti. 1 saat sonra falan düştü. 37 civarına. İkisinin ortak noktası kaka yapmış olması ve temizlememiş olmamız ondan sebep sinirliliksinirlenince daha ısınıyo. Sakinleyince daha düşüyo.
38 ‘baya’ geçtiyse bile mi kızçembizim doktorun çizgisi keyfi yerinde mi sorusu. Eger ates varken bile keyfi yerindeyse mudahale etmeyin gozlemleyin dio. Hastayken de. Uyuyorsa uyandırma dio.
Kız 38 in altı ateş değil ki zatenKızz Allah korusun 38 üstü riskli bir ateş ya korkmuyor musun Eki Görüntüle 3581285
“Vücut ısımızı kontrol eden yer; beyinde hipotalamus olarak adlandırılan bölümdür. İnsanlarda ortalama vücut ısısı 36,5 derecedir. 37.3, 37.4 derece olan vücut sıcaklığı bebeklerde ateşi işaret eder. 38 derece ve üzerindeki vücut sıcaklığı ise vücut ısısının normal sınırların üzerine çıktığı anlamına gelir.”Kız 38 in altı ateş değil ki zaten![]()
Benim kardeşim cocuk doktoru 38 de bile calpol ver demez. Genelde :) 37,5-38 i takip yukselme egilimindeyse ozAman calpol özellikle keyfi yerindeyse dokunmuyoruz. Cocuk rahatsız olmaya basladıysa mudahale gerekiyor. Sadece ilk 3 ay aşılarda biraz dikkat ettirdi onun dısında Hemen ilaca yonelmek cocugun bagısıklık olusumuna biraz mudahale demek. Birde havale hep yuksek ateşte gecirilen bişey değil Ortam sıcaklıgı kıayefete mudahaleyle gecmeyen ateşler değil bunlar. Hele benim dediğim gibi hemen geçiyorsa bosu boşuna neden ilaç kullanalaım“Vücut ısımızı kontrol eden yer; beyinde hipotalamus olarak adlandırılan bölümdür. İnsanlarda ortalama vücut ısısı 36,5 derecedir. 37.3, 37.4 derece olan vücut sıcaklığı bebeklerde ateşi işaret eder. 38 derece ve üzerindeki vücut sıcaklığı ise vücut ısısının normal sınırların üzerine çıktığı anlamına gelir.”
Acildeki doktor 37,5 üstü calpol ver dedi
38 üstüyse de fitil kullan demişti
Ateş tehlikelidir hee şakaya gelmez bi kuzenim öyle havale geçirdi engelli oldu bebekken Allah korusun dikkat et sen yine deelimizden o gün termometre düşmüyordu
“Vücut ısımızı kontrol eden yer; beyinde hipotalamus olarak adlandırılan bölümdür. İnsanlarda ortalama vücut ısısı 36,5 derecedir. 37.3, 37.4 derece olan vücut sıcaklığı bebeklerde ateşi işaret eder. 38 derece ve üzerindeki vücut sıcaklığı ise vücut ısısının normal sınırların üzerine çıktığı anlamına gelir.”
Acildeki doktor 37,5 üstü calpol ver dedi
38 üstüyse de fitil kullan demişti
Ateş tehlikelidir hee şakaya gelmez bi kuzenim öyle havale geçirdi engelli oldu bebekken Allah korusun dikkat et sen yine deelimizden o gün termometre düşmüyordu
ben de aynı şeyi düşünüyorum 12. ayda yaptırım kan tahlillerini inşallah. o gün neler yaşadık yani daha 1 ay olmadı tekrar olmazBizimki de şurup içti beş gün. İlk verdik ateş bitti hemen çok şükür ama öksürük tam gaz devam etti hatta yazdığım günün gecesi uyuyamamıştı yavrum çook şükür o da geçti ama sesi kısık gibi çıkıyor sanırım hastalığın son demlerindeyiz. Ya o tahlillerde o kadar ağladı ve korktu ki. Kan tahlili yaptırmaktan vazgeçyim 9. Ayda…. Yazık ya minicikler bu travmayı hak etmiyorlar zorunlu değilse.
Ya ben de vermedim zaten 38’e kadar hatta ilaç bana kalsa hiç kullanmak istemediğim bir şeyBenim kardeşim cocuk doktoru 38 de bile calpol ver demez. Genelde :) 37,5-38 i takip yukselme egilimindeyse ozAman calpol özellikle keyfi yerindeyse dokunmuyoruz. Cocuk rahatsız olmaya basladıysa mudahale gerekiyor. Sadece ilk 3 ay aşılarda biraz dikkat ettirdi onun dısında Hemen ilaca yonelmek cocugun bagısıklık olusumuna biraz mudahale demek. Birde havale hep yuksek ateşte gecirilen bişey değil Ortam sıcaklıgı kıayefete mudahaleyle gecmeyen ateşler değil bunlar. Hele benim dediğim gibi hemen geçiyorsa bosu boşuna neden ilaç kullanalaım. Biz evde cpcuk doktoru yaşarken bunları yapıyoruz
![]()