2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    251
Sağolasın 😔😔 emzirirkrn bile acıyor boğazı farkındayım ilaç iyileştirmedi zaten kocama da 100 tane ilaç yazmışlar 10 gündür hâlâ öksürük hâlâ öksürük 😤 her öksürdüğünde yumruk patlarasım geliyo ama içimde hallediyorum işte
Kız adamın ne sucu var 🤣. İyi tarafından bak bagısıklıgı gucleniyor. Sonucta bu cocuk fanusta yasamıycak. Ne kadar erken tanısırsa okadar iyi

Kız adamın ne sucu var 🤣. İyi tarafından bak bagısıklıgı gucleniyor. Sonucta bu cocuk fanusta yasamıycak. Ne kadar erken tanısırsa okadar iyi
İnşallah öyledir ya 😭 çünkü doğumdan beri ikidir böyle hastalandı beyefendi hiç dikkat etmiyor kendine de bize de ev ilaç doldu. Hemen ilaca yönelmesi beni benden alıyor

İnşallah öyledir ya 😭 çünkü doğumdan beri ikidir böyle hastalandı beyefendi hiç dikkat etmiyor kendine de bize de ev ilaç doldu. Hemen ilaca yönelmesi beni benden alıyor
İşte hemen atlatmak için ilaç alıyordur. Millet hastalıktan kırılıyor zaten. Hasta insanlar dikkat etmıyor ki naparsaan yap aynı ortama girince hastalık kapılıyor. Ben hamileyken hastanede kontrole gittigimde bile uzak otururdum doktoru beklerken dibime gelip üstüme öksürenleri biliyorum boş yer olmasına ragmen. Bide telefonda ne kadar hasta olduklarını bagıra bagıra anlatıyordu. Yetmıyo bide kocasına da gel sende otur die yanıma işaret ediyo 3 kişilik koltuk karşı taraf boş diger koltuklar bos. Manyak mı ne. İyi hasta olmadım valla. Bide doguracam son günlerim yürüyemıyorum bile kalkıcam ama kocam gelip tutsun die beklıyom 🤣🤣 özel hastanede bile boyleyse diger yerleri sen düşün.

İşte hemen atlatmak için ilaç alıyordur. Millet hastalıktan kırılıyor zaten. Hasta insanlar dikkat etmıyor ki naparsaan yap aynı ortama girince hastalık kapılıyor. Ben hamileyken hastanede kontrole gittigimde bile uzak otururdum doktoru beklerken dibime gelip üstüme öksürenleri biliyorum boş yer olmasına ragmen. Bide telefonda ne kadar hasta olduklarını bagıra bagıra anlatıyordu. Yetmıyo bide kocasına da gel sende otur die yanıma işaret ediyo 3 kişilik koltuk karşı taraf boş diger koltuklar bos. Manyak mı ne. İyi hasta olmadım valla. Bide doguracam son günlerim yürüyemıyorum bile kalkıcam ama kocam gelip tutsun die beklıyom 🤣🤣 özel hastanede bile boyleyse diger yerleri sen düşün.
Ayy tövbe deccal mi kız o ahahhsh evet işte öyleleri var ama çaba görmek istiyorum az da yani 😢

Ben bugün mücver yaptım. Kabak, havuç yumurta sarısı ve yulaf unu ekledim. Zeytinyağı ile pişirdim. Eline alıp yemeye çalıştı. Düşenleri ben verdim yoğurt ile. Biraz yedi biraz ortaklığı dağıttı ama değişiklik olmuş oldu. Genelde sebzelerden irmik ile çorba yapıp veriyorum. Bu hafta kuzu kıyması da eklemeye başladım

Kıyma denettik biz 3 gün corbalarda yedi 4-5 gunde tükürdü🤣 yogurt corbası yaparken kendimize tuzsuz yaptım 1 kere ondan içti. Galiba sıkılıyo benimki. Genelde tarhana içiyo. Max 3 gün ama meyvenin hiçbir şeklini sevmıyo yediremıyorum
Buharda haşlayıp verdinmi meyveleri daha da bi şekerleniyolar ya benim bebe öyle sevdi

Yatırıyorum ama yatmıyor ki uyku sinyalleri başladığı gibi yatırmaya çalışıyorum yok direniyor
Uyku sinyalleri doğru uyku zamanını her zaman göstermez. Kızım bugün 1 buçuk saatte esnemeye ve gözlerini ovuşturmaya başladı. Allah allah yoruldu herhalde falan dedim bekledim biraz yatırdım yine uyuması yarım saati buldu geçti uyanıklık süresini tamamladı yani. Bir de böyle deneyşn. Mesela 7 ay 2 buçuk 3 saat ayakta kalabalir ama ilk uykuda 2 saatte de gelebilir. Kısa yaptıysa 2 buçuk saatten fazla duramaz ama 1 saatten fazla uyuduysa durabilir gibi gibi

Kızlar bebişler için sinek kene vs kovucu alan var mı 7 buçuk aylık bebeğim için alıcam

Kimyasal içerikli oldugu için emilim oluyor. Bebek için uygun değil. Onun yerine cibinlik falan kullansan çok sinekli bir yerde isen. Kendime bile kullandığımda cildim değişiyordu.
Doğru söylüyorsun canım ya
Yaa ben sivenodan aldım. Hatta güneş kremi falanda aldım. Guneş kremini kullandım. Bide stick aldım bu darbe yara falan için ama cok etkilimi emşn değilim

Yaa ben sivenodan aldım. Hatta güneş kremi falanda aldım. Guneş kremini kullandım. Bide stick aldım bu darbe yara falan için ama cok etkilimi emşn değilim
Bizim doktor doğalcı olduğu için güneş kremi kullanma şapka tak uzun kollu giydir güneşten koru diyo bilemedim ya

Back
X