Kız adamın ne sucu varSağolasınemzirirkrn bile acıyor boğazı farkındayım ilaç iyileştirmedi zaten kocama da 100 tane ilaç yazmışlar 10 gündür hâlâ öksürük hâlâ öksürük
her öksürdüğünde yumruk patlarasım geliyo ama içimde hallediyorum işte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız adamın ne sucu varSağolasınemzirirkrn bile acıyor boğazı farkındayım ilaç iyileştirmedi zaten kocama da 100 tane ilaç yazmışlar 10 gündür hâlâ öksürük hâlâ öksürük
her öksürdüğünde yumruk patlarasım geliyo ama içimde hallediyorum işte
İnşallah öyledir yaKız adamın ne sucu var. İyi tarafından bak bagısıklıgı gucleniyor. Sonucta bu cocuk fanusta yasamıycak. Ne kadar erken tanısırsa okadar iyi
İşte hemen atlatmak için ilaç alıyordur. Millet hastalıktan kırılıyor zaten. Hasta insanlar dikkat etmıyor ki naparsaan yap aynı ortama girince hastalık kapılıyor. Ben hamileyken hastanede kontrole gittigimde bile uzak otururdum doktoru beklerken dibime gelip üstüme öksürenleri biliyorum boş yer olmasına ragmen. Bide telefonda ne kadar hasta olduklarını bagıra bagıra anlatıyordu. Yetmıyo bide kocasına da gel sende otur die yanıma işaret ediyo 3 kişilik koltuk karşı taraf boş diger koltuklar bos. Manyak mı ne. İyi hasta olmadım valla. Bide doguracam son günlerim yürüyemıyorum bile kalkıcam ama kocam gelip tutsun die beklıyomİnşallah öyledir yaçünkü doğumdan beri ikidir böyle hastalandı beyefendi hiç dikkat etmiyor kendine de bize de ev ilaç doldu. Hemen ilaca yönelmesi beni benden alıyor
Ayy tövbe deccal mi kız o ahahhsh evet işte öyleleri var ama çaba görmek istiyorum az da yaniİşte hemen atlatmak için ilaç alıyordur. Millet hastalıktan kırılıyor zaten. Hasta insanlar dikkat etmıyor ki naparsaan yap aynı ortama girince hastalık kapılıyor. Ben hamileyken hastanede kontrole gittigimde bile uzak otururdum doktoru beklerken dibime gelip üstüme öksürenleri biliyorum boş yer olmasına ragmen. Bide telefonda ne kadar hasta olduklarını bagıra bagıra anlatıyordu. Yetmıyo bide kocasına da gel sende otur die yanıma işaret ediyo 3 kişilik koltuk karşı taraf boş diger koltuklar bos. Manyak mı ne. İyi hasta olmadım valla. Bide doguracam son günlerim yürüyemıyorum bile kalkıcam ama kocam gelip tutsun die beklıyomözel hastanede bile boyleyse diger yerleri sen düşün.
Çaba = ilaç içmekAyy tövbe deccal mi kız o ahahhsh evet işte öyleleri var ama çaba görmek istiyorum az da yani![]()
Ya yakalanmamak ve de bulaştırmammak işin çabaaaÇaba = ilaç içmek![]()
Buharda haşlayıp verdinmi meyveleri daha da bi şekerleniyolar ya benim bebe öyle sevdiKıyma denettik biz 3 gün corbalarda yedi 4-5 gunde tükürdüyogurt corbası yaparken kendimize tuzsuz yaptım 1 kere ondan içti. Galiba sıkılıyo benimki. Genelde tarhana içiyo. Max 3 gün ama meyvenin hiçbir şeklini sevmıyo yediremıyorum
Hiç haşlamadım yaa. Denemedim henüz. Tatlı diye yemedigini düşündüm ben deBuharda haşlayıp verdinmi meyveleri daha da bi şekerleniyolar ya benim bebe öyle sevdi
Uyku sinyalleri doğru uyku zamanını her zaman göstermez. Kızım bugün 1 buçuk saatte esnemeye ve gözlerini ovuşturmaya başladı. Allah allah yoruldu herhalde falan dedim bekledim biraz yatırdım yine uyuması yarım saati buldu geçti uyanıklık süresini tamamladı yani. Bir de böyle deneyşn. Mesela 7 ay 2 buçuk 3 saat ayakta kalabalir ama ilk uykuda 2 saatte de gelebilir. Kısa yaptıysa 2 buçuk saatten fazla duramaz ama 1 saatten fazla uyuduysa durabilir gibi gibiYatırıyorum ama yatmıyor ki uyku sinyalleri başladığı gibi yatırmaya çalışıyorum yok direniyor
Herkese surat yapmıyo muydu senin kızKızım kaynanamı yabancılamadı ve ağlamadı çok kırgınım![]()
Kimyasal içerikli oldugu için emilim oluyor. Bebek için uygun değil. Onun yerine cibinlik falan kullansan çok sinekli bir yerde isen. Kendime bile kullandığımda cildim değişiyordu.Kızlar bebişler için sinek kene vs kovucu alan var mı 7 buçuk aylık bebeğim için alıcam
Yapıyordu da yapmadı aşırı kırgınım ona yaHerkese surat yapmıyo muydu senin kız![]()
Doğru söylüyorsun canım yaKimyasal içerikli oldugu için emilim oluyor. Bebek için uygun değil. Onun yerine cibinlik falan kullansan çok sinekli bir yerde isen. Kendime bile kullandığımda cildim değişiyordu.
Kimyasal içerikli oldugu için emilim oluyor. Bebek için uygun değil. Onun yerine cibinlik falan kullansan çok sinekli bir yerde isen. Kendime bile kullandığımda cildim değişiyordu.
Yaa ben sivenodan aldım. Hatta güneş kremi falanda aldım. Guneş kremini kullandım. Bide stick aldım bu darbe yara falan için ama cok etkilimi emşn değilimDoğru söylüyorsun canım ya
Bizim doktor doğalcı olduğu için güneş kremi kullanma şapka tak uzun kollu giydir güneşten koru diyo bilemedim yaYaa ben sivenodan aldım. Hatta güneş kremi falanda aldım. Guneş kremini kullandım. Bide stick aldım bu darbe yara falan için ama cok etkilimi emşn değilim
Ya ben de fazla krem sürmekten yana olmadığım için uzun kol mayo aldım şapka aldım ama bacakları napucazBizim doktor doğalcı olduğu için güneş kremi kullanma şapka tak uzun kollu giydir güneşten koru diyo bilemedim ya
Çok güneşte tutmıcaz galiba ya ben kendim de güneş kremi kullanmıyorum (her gece yüzümü yıkayacak enerjim yok/uğraşamam agsgs)Ya ben de fazla krem sürmekten yana olmadığım için uzun kol mayo aldım şapka aldım ama bacakları napucaz