- 26 Mayıs 2018
- 114
- 80
- 34
Ay maşallah canım ya erkenden duymuşsunuz yani görmüş doktorun. Çok sevindim hep sağlıkla ilerlesin. Darısı başımızaKizlar 5+5 iken keseyi gordk kalp atisini da dydugunu soyledi ama haftaya bana da dinletecek
Sarjim bitti hemen yazamadim karinda ultrasonda gorulmedi doktor kahveakintin oldugu icin vajinal bakmaliyim kanama varsa onlemi almak icin dedi bakti kese gozuktu bebek gozukmedi 5+3 um bu arada dedi bebek icin erken zaten kese haftaya gore uyumlu 18 subata cagirdi kalp atisi icin
kimyasal asilama ve dunku akinti renginden dolayi progestana basladi ne olur ne olmaz dedi
Simdilik haberler bu kadar[/QUOTE
sonn adet tarihiniz nedir. Yumurtlama hangi gün oldu. Kaç günde bir adet olursunuz
Son adet tarihiniz nedir. Kaç günde bir adet goruyorsunuz. Yumurtlama ne zaman oldu. Normalde bu kadar büyük hafta karın ultrasonu da gozukmelydiSarjim bitti hemen yazamadim karinda ultrasonda gorulmedi doktor kahveakintin oldugu icin vajinal bakmaliyim kanama varsa onlemi almak icin dedi bakti kese gozuktu bebek gozukmedi 5+3 um bu arada dedi bebek icin erken zaten kese haftaya gore uyumlu 18 subata cagirdi kalp atisi icin
kimyasal asilama ve dunku akinti renginden dolayi progestana basladi ne olur ne olmaz dedi
Simdilik haberler bu kadar
Oh masallah. 29 kg sen nasil kaldırıyorsun? Bayagi da agirmis minnak. Insallah ikinciler de saglikla gelir ama ilklerin de bize ihtiyaci var
Kizlar 5+5 iken keseyi gordk kalp atisini da dydugunu soyledi ama haftaya bana da dinletecek
İnşallahhhh hala inanamıyorum 3 ay olmadı hpv vardı ve ameliyat oldum ya bida oşmazsa diyodun çok şükür... sen de güzel haberlr ver inşHadi hayırlısı canım. Pazartesiye değerin kesenin görüncek kıvamına gelir zaten maşallah
Bende aynen öyleydim bunda inşallah olmaz saçımdaki şampuan bile kokardı ayyyyAyyy yine de insallah olmaz bulantin. 7-8. Haftayi atlatirsak yasadik.
Ben gecer sefer 6. Haftadan 22. Haftaya kadar bulanti yasadim ve cok zor oldu
Aminnnnn cnm sağolMaşallah canımdeğerlerin çok güzel inşallah pazartesi genişini görürsün
tamam canım 1 hafta sonra çağırır büyük ihtimal. bir hafta sonra da kalp atışı içinilk haftalarda birazcık sabır gerekiyor.
Kizlar 5+5 iken keseyi gordk kalp atisini da dydugunu soyledi ama haftaya bana da dinletecek
Ben geçen hafta cars keseyi görmüştüm. Bugün gidicem inş bebek görünür kalbini duyarımmerhaba, keseyi gordukten yaklasik bir hafta sonra mi bebis gozukuyor? bir de betahcgyle ilgili mi bebisi gormekte?
merhaba. ben 5.hafta gittiğimde keseyi görmüştüm. 6. haftada kalp atıslarını ve bebeği göstermişti. Her yüksek beta hcg sağlıklı demek olmuyor maalesef. ilk zamanlar usg ile gözlemlemek için 1 hafta aralıklarla çağırmıştı benim doktorum.merhaba, keseyi gordukten yaklasik bir hafta sonra mi bebis gozukuyor? bir de betahcgyle ilgili mi bebisi gormekte?
Ben geçen hafta cars keseyi görmüştüm. Bugün gidicem inş bebek görünür kalbini duyarım
Amin canim amin cok heyecanli beklemek her sureci ayri bir zordu ama galiba en zoru kalp atisini beklemekAh ne olursa olsun daha görmediğimiz bebişlerimiz çok kıymetli hepimiz için canım. Allahım hep sağlıkla ilerletsin bu süreci, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
merhaba. ben 5.hafta gittiğimde keseyi görmüştüm. 6. haftada kalp atıslarını ve bebeği göstermişti. Her yüksek beta hcg sağlıklı demek olmuyor maalesef. ilk zamanlar usg ile gözlemlemek için 1 hafta aralıklarla çağırmıştı benim doktorum.
Amin canim amin cok heyecanli beklemek her sureci ayri bir zordu ama galiba en zoru kalp atisini beklemek
2 güne bir en az 2 kat artış gerekiyor. 2 defa kan vermiştim ben. sonra da 1 hafta sonrası için kese görmeye cagırmıstı. Rahat olun herşey olacağına varıyor. Güzel düşünmek en iyisi.bende tam bundan korkuyorum ,ben sadece gebeligimi ilk ogrendigimde gittim yani iki gun once. doktorumu secebilsem gidicem hemen.
2 güne bir en az 2 kat artış gerekiyor. 2 defa kan vermiştim ben. sonra da 1 hafta sonrası için kese görmeye cagırmıstı. Rahat olun herşey olacağına varıyor. Güzel düşünmek en iyisi.
Ben daha duymadim canim bu ctsi aslinda 5 haftaya girmis olucam kese gormeye gidicem kalp atisi duyulur mu bende bilmiyorumsiz kacinci haftada duydunuz kalp atisini?
İnsallah hepimizinde cok sagliklidir bebeklerimiz
Blastokist transferi 10. Gun 621 diyaaa ne sahane♡♡ hayirli olsun, insallah sizde en kisa surede duyarsiniz. Sizin kacti betahcg 5.haftada?
Canım hayırlı olsun,mide bulantısı genellikle 6.haftada başlıyor tabi herkeste deil,benim sabah bulantım başladı malesefKizlar bende 4+4 gunluk hamileyim daha kese falam gormeye gitmedim ne zaman gidersem gorunur acaba bide bende hic belirti yok mide bulantısı falan sanki icimde hicbii yok normal mi sizce
bende hala keseyi göremeyince dış gebelik fobisi başladıBende istemedim başta çünkü kanama oluyormuş sonrasında ama dış gebelik olabilir diyince korktum açıkçası seninde bi kaç güne belli olur canım
Hadi gözünaydın canımSarjim bitti hemen yazamadim karinda ultrasonda gorulmedi doktor kahveakintin oldugu icin vajinal bakmaliyim kanama varsa onlemi almak icin dedi bakti kese gozuktu bebek gozukmedi 5+3 um bu arada dedi bebek icin erken zaten kese haftaya gore uyumlu 18 subata cagirdi kalp atisi icin
Simdilik haberler bu kadar
canım hayırlı olsunSelam kızlar. Ben de 5 haftalık hamileyim. Kese görmek için cuma günü randevum var. Size sormak istediğim bişey var 5. Haftam bitti ama arada bir de olsa kasık ağrılarım devam ediyor. normal midir bu? Tüp bebekle hamile kaldım çok tedirginim
ayyy inş canım hoşgeldinKızlar inşallah bende ekim 2019 annesi olurum 15 şubat test tarihim ama ben zor dayanıyorum 12 şubatta kan vercem inşallah hamileyimdirgebelik takvimini meraktan yaptım hergün okuyorum çok hoşuma gidiyor
gözünaydın canım kese yeri gözükmüş,sıkıntı yapma kendine kuzum daha yeni oluşuyor kesesi o sıvı yok olup gider,dualarım seninleCanım benim de bugün vajinal ultrasonla baktı rahimde minik bi oyuntu var büyük ihtimalle buraya yerleşmeye çalışıyo ama biz henüz göremeyiz kendisini çok küçük dedi. Bi de biraz sıvı var rahimde nadiren de olsa dış gebelik göstergesi olabiliyo ya da fazladan yumurtlamışsındır onların sıvısıdır dedi. Ben de şu yüreğim ağzımda bekliyorum. İnşallah yarın ki kan artışım normal olur ve her şey yolundadır. Dualarınızı bekliyorum
gözünaydın canım,inş pztsi görürsün keseyi,geçen hafta 4+6 da gözükmedi benim kesem bu cumartesi inş görürüzCanımlar bende bugün kan verdim 731 4+5 olck pzt keseyi görmeye gidicem inş. Bugün güzel haber dolmuş buralar hepinizi tebrik ediyorum sağlıkla inş...
benim oğlumda 18 kilo civarı kucağımda hepAyyy kizini kucakliyor musun sende? Ben de ogluma dayanamıyorum. Ilk gebeliğimde dr 10 kg unun ustunu kaldırma demisti. Benim oglan 13.5 kg. Hem aklim gidiyor karnimdakine bir sey olacak diye, hem de kucagimdakine kiyamiyorum. Diyorum tek ikinci bebegine gebe kadin ben degilim ya, muhakkak ikinciler boyle doguyor. Insallah avundugum gibi olur
gözünaydın canım oh kalp atışlarıda duyulmuşKizlar 5+5 iken keseyi gordk kalp atisini da dydugunu soyledi ama haftaya bana da dinletecek