2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Son adet tarihiniz nedir. Kaç günde bir adet goruyorsunuz. Yumurtlama ne zaman oldu. Normalde bu kadar büyük hafta karın ultrasonu da gozukmelydi

Hadi hayırlısı canım. Pazartesiye değerin kesenin görüncek kıvamına gelir zaten maşallah
İnşallahhhh hala inanamıyorum 3 ay olmadı hpv vardı ve ameliyat oldum ya bida oşmazsa diyodun çok şükür... sen de güzel haberlr ver inş
Ayyy yine de insallah olmaz bulantin. 7-8. Haftayi atlatirsak yasadik.
Ben gecer sefer 6. Haftadan 22. Haftaya kadar bulanti yasadim ve cok zor oldu
Bende aynen öyleydim bunda inşallah olmaz saçımdaki şampuan bile kokardı ayyyy

Maşallah canım değerlerin çok güzel inşallah pazartesi genişini görürsün
Aminnnnn cnm sağol

merhaba, keseyi gordukten yaklasik bir hafta sonra mi bebis gozukuyor? bir de betahcgyle ilgili mi bebisi gormekte?
merhaba. ben 5.hafta gittiğimde keseyi görmüştüm. 6. haftada kalp atıslarını ve bebeği göstermişti. Her yüksek beta hcg sağlıklı demek olmuyor maalesef. ilk zamanlar usg ile gözlemlemek için 1 hafta aralıklarla çağırmıştı benim doktorum.

bende tam bundan korkuyorum , ben sadece gebeligimi ilk ogrendigimde gittim yani iki gun once. doktorumu secebilsem gidicem hemen.

bende tam bundan korkuyorum , ben sadece gebeligimi ilk ogrendigimde gittim yani iki gun once. doktorumu secebilsem gidicem hemen.
2 güne bir en az 2 kat artış gerekiyor. 2 defa kan vermiştim ben. sonra da 1 hafta sonrası için kese görmeye cagırmıstı. Rahat olun herşey olacağına varıyor. Güzel düşünmek en iyisi.

2 güne bir en az 2 kat artış gerekiyor. 2 defa kan vermiştim ben. sonra da 1 hafta sonrası için kese görmeye cagırmıstı. Rahat olun herşey olacağına varıyor. Güzel düşünmek en iyisi.

insallah cok tesekkur ederim♡ cok sukur kese gozuktu benim ama bebegimi goremedik. İnsallah her sey guzel gecer hepimizinde.

Kizlar bende 4+4 gunluk hamileyim daha kese falam gormeye gitmedim ne zaman gidersem gorunur acaba bide bende hic belirti yok mide bulantısı falan sanki icimde hicbii yok normal mi sizce
Canım hayırlı olsun,mide bulantısı genellikle 6.haftada başlıyor tabi herkeste deil,benim sabah bulantım başladı malesef(keseyi 1 hafta içinde öğrenirsin umarım
Bende istemedim başta çünkü kanama oluyormuş sonrasında ama dış gebelik olabilir diyince korktum açıkçası seninde bi kaç güne belli olur canım
bende hala keseyi göremeyince dış gebelik fobisi başladı keşke vajinal baktırsaydım geçen hafta cidden pişman oldum

Hadi gözünaydın canımpıt pıtlarıda duyarsın inşallah yakında
canım hayırlı olsunkasık ağrıları normal diye biliyorum özellikle uzanınca geçiyorsa sakıncası yokmuş

Kızlar inşallah bende ekim 2019 annesi olurum 15 şubat test tarihim ama ben zor dayanıyorum 12 şubatta kan vercem inşallah hamileyimdir gebelik takvimini meraktan yaptım hergün okuyorum çok hoşuma gidiyor
ayyy inş canım hoşgeldinbizede yaz hemen sonuçları

gözünaydın canım kese yeri gözükmüş,sıkıntı yapma kendine kuzum daha yeni oluşuyor kesesi o sıvı yok olup gider,dualarım seninle

Canımlar bende bugün kan verdim 731 4+5 olck pzt keseyi görmeye gidicem inş. Bugün güzel haber dolmuş buralar hepinizi tebrik ediyorum sağlıkla inş...
gözünaydın canım,inş pztsi görürsün keseyi,geçen hafta 4+6 da gözükmedi benim kesem bu cumartesi inş görürüz

benim oğlumda 18 kilo civarı kucağımda hephatta çok hareketli hatta hırçınlaşıp tekmeliyor her tarafımı üstelik ayağımda sallıyorum halaresmen kucağımdan inmiyor Allahım korusun karnımda ki bebişimide,bi kez söyledik kardeşi olacağını hareketleri değişince şimdi yanında bahsetmicez bir süre

Kizlar 5+5 iken keseyi gordk kalp atisini da dydugunu soyledi ama haftaya bana da dinletecek
gözünaydın canım oh kalp atışlarıda duyulmuşdarısı bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…