- 28 Temmuz 2014
- 815
- 672
Canım içiyosundur ama yinede diyim gerçekten bol su iç,ben migren tedavisi görüyordum bi önceki hamileliğim baş ağrısıyla geçti çok zordu,parol ya da minoset içiyordum sadece,doğumdan sonrada çektim,henüz baş ağrım olmadı,doktora sor başka bi önerisi vardır belki,geçmiş olsunKızlar günaydın. İki gündür basım çok agrıyor. Napcam ben böyle devam ederse
Kese 3000 üstü ortalama tabi,kalp 7000 üstü civarı tabi bazen bu değerlerde bile gözükmüyor vajinal ultrasonda daha erken gözükürKızlar bhcg değeri kac iken kese ve kalp atışı duyuluyor
Sağol canım hoşgeldin,Allah gönlüne göre versin,hayırkı olsunHerkese merhaba,
4 Ocak sat insallah
30 yaşında 55 kiloyum 1 oğlum var 5 yaşında hepinize hayırlısı olsun
Sağol canım hoşgeldin,Allah gönlüne göre versin,hayırkı olsun
Sağol canım su çok içiyorum emziriyorum hala onla ilgisi yoktur ama yine de sorayım doktoraCanım içiyosundur ama yinede diyim gerçekten bol su iç,ben migren tedavisi görüyordum bi önceki hamileliğim baş ağrısıyla geçti çok zordu,parol ya da minoset içiyordum sadece,doğumdan sonrada çektim,henüz baş ağrım olmadı,doktora sor başka bi önerisi vardır belki,geçmiş olsun
inşallah canım sağlıklaMaşallah canım ne kadar güzel, sağlıklı olsun da eylül ekim ne zaman istiyosa gelsin bebişin :) hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah, biz de kalp atışlarını rahatlıkla duyalım inşallah
Sen yine de koyulaşmayı takip et canım bence bu kadar koyu olmaz normalde. İnşallah güzel haberini alırız
Hamiş kuzular kremsi akıntı bi belirti olabilir mi sizce ay 5 gün kaldı meraklar içindeyim
Merhaba arkadaşlar bu kaçıncı tedavim tam net bilmiyorum artık dun test tarihimdi bu sabah dört saatlik idrarla test yaptım silik bile çıkmadı klinikten aradılar test sonucu için yaptırdım ilaçları da bıraktım dedim daha erken idrarda çıkmaz dedi yaptır dediler ama silik de olsa çıkmazmiydi ayaklarım gitmiyor bu sabah agladim, göğüsler bir haftadır taş gibi sızlıyor ama ilaçlardan diyorum sizce idrarda çıkmayıp kan da çıkar mı hic cesaretim yok tahıl yaptirmaya eşimden baska kimsede bilmiyorum
Bizim sizinle yakın günlerimiz. Kalp atışlarımi duydunuz mu. Ben daha doktora gitmedim gidicem inşallah
Bugun bende de epey yogundu 2 gundur basliyir mu derken bugun basladi ama bisey duydum mide bulantisi kalp atisi baslayinca baslarmis ve gebelik takviminde bugun oyle yaziyor asagida oku bakBenim bi kaç gündür sadece sabah bulantım başladı,sonrasında iştahım çok açık
Aynen cnm:) sana yazdım Alinti yapmayı unutmuşum. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzAramizda birgun oldugu icin bana dedigini dusunerek cvpliyrm :))
Bende bekledim azcik buyusun husran olmasin diye ama akintimdan sebep ilkkez bugun gidicem daha bisey gormedim 15.30 da randevum ilk firsatta yazarm neler gorcez bakalm
Cnm bende de bulantı başladı ama ileri derecede degilBugun bende de epey yogundu 2 gundur basliyir mu derken bugun basladi ama bisey duydum mide bulantisi kalp atisi baslayinca baslarmis ve gebelik takviminde bugun oyle yaziyor asagida oku bak
Hamiş kuzular kremsi akıntı bi belirti olabilir mi sizce ay 5 gün kaldı meraklar içindeyim
Cnm bende de bulantı başladı ama ileri derecede degil
Canım o akıntıda kahverengiliği gören benim, büyük ihtimalle yerleşme kanamasına benzer bi şey yaşıyoruz ama iyi yaparsın doktora gitmekle. Ben de bugün gidicem doktoruma, benim için çok erken ama ne var ne yok bi konuşurum en azından doktorla