2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım bak, alttaki senin ovulasyonun üstteki de benim. Adetime 7 gün var. Giderek koyulaşıyor ama sanmıyorum senin gibi güzel bir haber alacağımı. Bu foto da burada dursun, belki beni de şaşırtır :)
[/QUOTE]
Insallah guzel haberler alirsin hayatim ama ovulasyon testi adet oncesi koyulasmaz. Muhakkak pik yapar sonra duser.
Evet ovulasyon testlerinin hamileligi belirledigi de dogrudur. Ama hamilelik testlerinden coook daha sonra belirtiyor. Ilk gebeliğimde merak edip elimde kalan ovu testlerini yapmistim. Ve 7-8 haftalık olmadan hamileligimi gostermedi. Gebelik testleri 3.5 haftadan sonra gosteriyor.
Ilk hamileligimde ben de böyle absürt absürt sonuclar elde etmistim ovulasyon testinde. O yuzden cok arastirdim ve sonradan ogrendim ki meger ben bazi aylar cift yumurtluyormusum.

Ovulasyon testinde ikinci cizgi test çizgisine göre daha koyu olmalı. Yoksa negatif oluyor. Ve hic bir anlami yok daha koyu ya da daha acik olmasinin. Ama ikinci cizgiyi daha koyu gorduysen, muhakkak esinle iliskiye gir. Ve cok uzulerek tekrar söylüyorum, ovulasyon (LH) testiyle gebeliği, hamilelik (hcg) testine gore daha geç öğrenirsin. Eger gebelik testi negatif ise, ovulasyon testin positif ise bunun tek bir anlami var, o da yumurtladigin. Eger ovulasyon testin negatif ise ama düne gore daha koyuysa bu sadece bugün ku idrarinin daha koyu oldugunu gosterir dunkune göre.

Sakin moralini bozma. Hamile olmadığın anlamina da gelmiyor bu. Belki gebesindir sadece 3 - 4 gun daha beklemen gereklidir. Hepsi o. Bol sans sekerim

Merhaba arkadaşlar bu kaçıncı tedavim tam net bilmiyorum artık dun test tarihimdi bu sabah dört saatlik idrarla test yaptım silik bile çıkmadı klinikten aradılar test sonucu için yaptırdım ilaçları da bıraktım dedim daha erken idrarda çıkmaz dedi yaptır dediler ama silik de olsa çıkmazmiydi ayaklarım gitmiyor bu sabah agladim, göğüsler bir haftadır taş gibi sızlıyor ama ilaçlardan diyorum sizce idrarda çıkmayıp kan da çıkar mı hic cesaretim yok tahıl yaptirmaya eşimden baska kimsede bilmiyorum
İdrarda çıkmayıp kanda çıkabilir canım çünkü idrara çok geç karışıyo beta hcg. İstersen bi dene şansını ya da 2 gün daha bekleyip tekrar idrar testi yap

Hadi insallah guzel haberlerle doneriz stres oldum
Benim daha haftam çok küçük ki canım :) gittim geldim tabi ki bi şey göremedik bu değerle ama rahim iyiymiş kalınmış, hatta küçük bi oyuntu yakaladı rahimde, muhtemelen buraya yerleşiyo ama daha bizim görebileceğimiz boyutta değil dedi. Folik asiti yeniledi. Yarın tekrar kan vericem artışa bakıcaz ona göre kesenin görünebileceği tarihte çağırcak beni canım

@aysenazim sstsessizol sstsessizol kızlar doktor bebek çok küçük keseyi göremiyorum ama rahim kalınlaşman var dedi beta değerimi istedi tekrar verdim kan 3 gibi doktora göstericem normal bi durum öyle değil mi benim geç döllanme ondan galiba
Canım bence gayet normal bi durum hele ki geç döllenmeyse çok çok normal. Sabır lazım ama bizde o yok :) bana ne demeli bugün 3+6 yım doktora gittim :))

Benim daha haftam çok küçük ki canım :) gittim geldim tabi ki bi şey göremedik bu değerle ama rahim iyiymiş kalınmış, hatta küçük bi oyuntu yakaladı rahimde, muhtemelen buraya yerleşiyo ama daha bizim görebileceğimiz boyutta değil dedi. Folik asiti yeniledi. Yarın tekrar kan vericem artışa bakıcaz ona göre kesenin görünebileceği tarihte çağırcak beni canım
Çok iyi maşallah. Folik asit ne marka verdi

miranda_1986 miranda_1986
Yorum için teşekkür ederim. AloeeVeraa hamileliğini bu şekilde ovulasyon testiyle öğrendi. Yanılmıyorsam adete 4 kalaydı. Zaten alttaki onun hamileliğini gösteren ovulasyon testi. Üstteki benim. Bu nedenle bu paylaşımı yaptım.
Insallah en kisa zamanda ogrenirsin gebe olduğunu. Ama sen yine de ovu testini pozitif gorursen iliskiye gir. Gebeysen bile kaybedecek hic bir seyin olmaz. :super:

miranda_1986 miranda_1986
Yorum için teşekkür ederim. AloeeVeraa hamileliğini bu şekilde ovulasyon testiyle öğrendi. Yanılmıyorsam adete 4 kalaydı. Zaten alttaki onun hamileliğini gösteren ovulasyon testi. Üstteki benim. Bu nedenle bu paylaşımı yaptım.
Gittikçe koyulaşırsa Ama adete yakın zamanda koyulaşırsa gebeliği gösteriyor evet. Ben de ovu testi ile öğrendim. Önceki aylar adete bir iki kala yapardım ve ovu testinde T çizgisi Silik çıkardı. Gebe olduğum ay çoook koyu bir T ile öğrendim. Yani C çizgisinin 2-3 katı koyuluktaydı.
Ayrıca ovulasyon testi gebelik testinden sonra değil gebelik testinden önce gösteriyor. Gebelik testinde çok silik çıkan çizgi ovulasyon testinde çok daha koyu olarak çıkıyor. Ovulasyon testinde adete yakın çiZgi koyulaşmasana rağmen gebelik testi negatif çıkabiliyor. Bu şekilde öğrenen çoookk insan var. Bence kimsenin ümidini kırmayalım, tabi bu demek değil ki kesin hamile. İnşallah istediği haberi alır arkadaşımız :KK200:
miranda_1986 miranda_1986 C cemre_naz

Eklentiler

• 5EF57155-AF02-4ECE-AE3E-C1C3BEE0BB0C.png
    5EF57155-AF02-4ECE-AE3E-C1C3BEE0BB0C.png
    746,4 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
X