- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Blackkcat sstsessizol kızlar doktor bebek çok küçük keseyi göremiyorum ama rahim kalınlaşman var dedi beta değerimi istedi tekrar verdim kan 3 gibi doktora göstericem normal bi durum öyle değil mi benim geç döllanme ondan galiba
Kimseyi kirmak degil tabi zaten, maksat ovulasyonun kacmamasi. Insallah gebedir arkadas. Isteyen herkese nasip olsun bu guzellik.Gittikçe koyulaşırsa Ama adete yakın zamanda koyulaşırsa gebeliği gösteriyor evet. Ben de ovu testi ile öğrendim. Önceki aylar adete bir iki kala yapardım ve ovu testinde T çizgisi Silik çıkardı. Gebe olduğum ay çoook koyu bir T ile öğrendim. Yani C çizgisinin 2-3 katı koyuluktaydı.
Ayrıca ovulasyon testi gebelik testinden sonra değil gebelik testinden önce gösteriyor. Gebelik testinde çok silik çıkan çizgi ovulasyon testinde çok daha koyu olarak çıkıyor. Ovulasyon testinde adete yakın çiZgi koyulaşmasana rağmen gebelik testi negatif çıkabiliyor. Bu şekilde öğrenen çoookk insan var. Bence kimsenin ümidini kırmayalım, tabi bu demek değil ki kesin hamile. İnşallah istediği haberi alır arkadaşımız
miranda_1986 C cemre_naz
Canım doktordan gelip hemen uyumuşum yeni uyandım :) gittim değerim 3000 çıktı doktor gözükmesi lazım bu değere dedi ve dış gebelik olabilir o yuzden vajinal ultrasona bakmam lazım dedi kabul ettim korktum çünkü keseyi gördük çok şükür 4 mm miş ve gebelik haftası olarakta 5+4 güg çıktı çok şükür herşey yolundamerhaba, insallah bebislerimizin dogum tarihi cok yakin olacak:) kan degeriniz kac cikti acaba?
abbeycim acikcasi cok bilgim yok ama keseyi gorememek de normal diye okudum hep gec dollenmede. doktor ne dedi?
3000 cıktı canım vajinal ultrasonla keseyioe gördük çok şükür sizin nasıl durumlarKan değeriniz kac çıktı
Canımm ya anlıyorum seni inan bendi öyle sabırsızım çok şükür vajinal ultrosonla baktı keseyi gördük ama dokor başta korkuttu dış gebelik falan olabilir diyince açıkcası dizlerimin bağı çözüldü rabbim kimseye yaşatmasın bu duyguyuCanım bence gayet normal bi durum hele ki geç döllenmeyse çok çok normal. Sabır lazım ama bizde o yok :) bana ne demeli bugün 3+6 yım doktora gittim :))
Canım çok şükür gördük vajinal ultrasonlaAnladım cnm keseyi 2-3 güne görür Allahin izniyle
Canım doktordan gelip hemen uyumuşum yeni uyandım :) gittim değerim 3000 çıktı doktor gözükmesi lazım bu değere dedi ve dış gebelik olabilir o yuzden vajinal ultrasona bakmam lazım dedi kabul ettim korktum çünkü keseyi gördük çok şükür 4 mm miş ve gebelik haftası olarakta 5+4 güg çıktı çok şükür herşey yolunda
Çok iyi maşallah. Folik asit ne marka verdi
Teşekkür ederim canım benim bu arada folik asit sormuşsun banada doktor folidoce verdi günde bir tok karna onu kullanıcam :)ay cok sevibdimmm hadi insallah saglikla kavusmaniz da nasip olsun:))))))
Gozun aydin sekerim. O buyur gider hic merak etme. Sen kendini ne kadar ferah tutarsan bebis de o kadar saglikli ve guclu olur. Saglikla kollarına alirsin insallah.Canımm ya anlıyorum seni inan bendi öyle sabırsızım çok şükür vajinal ultrosonla baktı keseyi gördük ama dokor başta korkuttu dış gebelik falan olabilir diyince açıkcası dizlerimin bağı çözüldü rabbim kimseye yaşatmasın bu duyguyu
İnşallah, teşekkür ederim.Gittikçe koyulaşırsa Ama adete yakın zamanda koyulaşırsa gebeliği gösteriyor evet. Ben de ovu testi ile öğrendim. Önceki aylar adete bir iki kala yapardım ve ovu testinde T çizgisi Silik çıkardı. Gebe olduğum ay çoook koyu bir T ile öğrendim. Yani C çizgisinin 2-3 katı koyuluktaydı.
Ayrıca ovulasyon testi gebelik testinden sonra değil gebelik testinden önce gösteriyor. Gebelik testinde çok silik çıkan çizgi ovulasyon testinde çok daha koyu olarak çıkıyor. Ovulasyon testinde adete yakın çiZgi koyulaşmasana rağmen gebelik testi negatif çıkabiliyor. Bu şekilde öğrenen çoookk insan var. Bence kimsenin ümidini kırmayalım, tabi bu demek değil ki kesin hamile. İnşallah istediği haberi alır arkadaşımız
miranda_1986 C cemre_naz
Sevindim arkadaşım şifa olsun hepimizeTeşekkür ederim canım benim bu arada folik asit sormuşsun banada doktor folidoce verdi günde bir tok karna onu kullanıcam :)
Daha çok erken . Mide bulantıları 6.hafta içinde 7.haftaya doğru baslaybiliyor. Birde kese görünmesi için daha erkenKizlar bende 4+4 gunluk hamileyim daha kese falam gormeye gitmedim ne zaman gidersem gorunur acaba bide bende hic belirti yok mide bulantısı falan sanki icimde hicbii yok normal mi sizce
Selam canım, sabahları bende de var hafif bulantı, evde dinlendiğim günlerde geçiyor hemen ama işe giderken zorluyor. Bir de sarı akıntı var, doktor progestan vermişti, sizde de var mı?Kizlar bu sabah an itibari ile hafiff mide bulantim basladi varmi ben gibi olan
Cevap icin tesekkkurler canim ama saglik ocagindaki dr gorunur dedi ozel hastaneye gitmistim oda gecen carsamba 10 gun sonra gel demisti bende cumartesi gitmeyi düşünüyordum acaba alttan mi bakacak ki ultrasonlaDaha çok erken . Mide bulantıları 6.hafta içinde 7.haftaya doğru baslaybiliyor. Birde kese görünmesi için daha erken
Merhaba, bende de migren var, magnezyum içeren multivitamini düzenli kullanınca daha hafif atlatmaya başladım.Kızlar günaydın. İki gündür basım çok agrıyor. Napcam ben böyle devam ederse
Evet erken dönemde keseyi görmek için alttan bakıyorlar ama cumartesi sizin karın ultrasondann görünür Allah'ın izniyleCevap icin tesekkkurler canim ama saglik ocagindaki dr gorunur dedi ozel hastaneye gitmistim oda gecen carsamba 10 gun sonra gel demisti bende cumartesi gitmeyi düşünüyordum acaba alttan mi bakacak ki ultrasonla
Inşaallah sağlıkla kucağımiza alırsınız. Benim de iki gün önce 69 cikmisti az ince kan verdim tekrar bekkiyorum sonucunu. Benim kese gormek icin 10 gun beklemem gerekiyor heralde3000 cıktı canım vajinal ultrasonla keseyioe gördük çok şükür sizin nasıl durumlar
Canım keseyi görmüşsün gözünaydın,benimde 3613 te gözükmedi vajinal istememiştim o zaman,inş normal gözükür benimkideBlackkcat sstsessizol kızlar doktor bebek çok küçük keseyi göremiyorum ama rahim kalınlaşman var dedi beta değerimi istedi tekrar verdim kan 3 gibi doktora göstericem normal bi durum öyle değil mi benim geç döllanme ondan galiba