- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
Ayy bu ne güzel bi habeeer maşallah canımm Allahım sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. İnşallah sonuna kadar burda hep güzel şeyler paylaşalım güzel gebelikler geçirip sağlıkla kucağımıza alalım
Kizlaaar merak edilen sorunun cevabini yanitliyorum
Icime dogdu heralde sirf senin icin girdim merak ediyordum seni gozun aydinnnnnnnnnn cok sevinfimmmm
Hamileyim cooook sukur
Blackkcat A AloeeVeraa
Valla ben ilk kez dün baktırdım canım 3+5 günlüktük dün ve 236 çıktı sonucum. Yarın tekrar vericem artışı takip etmek için, hem yarın bat günüm inşallah değer ikiye katlamış olurKizlaaaar kacinci haftanizda betahcgleriniz kac cikti sizin?
Canım o akıntıda kahverengiliği gören benim, büyük ihtimalle yerleşme kanamasına benzer bi şey yaşıyoruz ama iyi yaparsın doktora gitmekle. Ben de bugün gidicem doktoruma, benim için çok erken ama ne var ne yok bi konuşurum en azından doktorlaAz once biri yazmis bulamiyrm bende de akinti icinde kahveli bisey gordum bugun one cektim doktora gidicem birazdan 5+3 um bakalim neler gorucez size aktaririm herkese hayirli gunler
Biri daha var adetine 1 hafta varken ovulasyon yapms aleoveraya hamilesin dedm cikti ona diyorm bnece sende hamilesn acelem var etiket yapamadm :))
Ayrıca o arkadaş bence de kesin hamile :) C cemre_nazAz once biri yazmis bulamiyrm bende de akinti icinde kahveli bisey gordum bugun one cektim doktora gidicem birazdan 5+3 um bakalim neler gorucez size aktaririm herkese hayirli gunler
Biri daha var adetine 1 hafta varken ovulasyon yapms aleoveraya hamilesin dedm cikti ona diyorm bnece sende hamilesn acelem var etiket yapamadm :))
Maşallah . Ama geç döllenme dedikleri şey sata göre hesapta fazla hesaplıyorlar. Yani adet günlerinde katıyorlar. Aslında sizin tam zamanında dolleeSlm kizlar eylül annesi olacaktım ama ekim olacagim geç döllenme olmuş bugün 6+1 olduk çok şükür kalp atışını duyduk
Maşallah canım ne kadar güzel, sağlıklı olsun da eylül ekim ne zaman istiyosa gelsin bebişin :) hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah, biz de kalp atışlarını rahatlıkla duyalım inşallahSlm kizlar eylül annesi olacaktım ama ekim olacagim geç döllenme olmuş bugün 6+1 olduk çok şükür kalp atışını duyduk
Benim bi kaç gündür sadece sabah bulantım başladı,sonrasında iştahım çok açıkKizlar bu sabah an itibari ile hafiff mide bulantim basladi varmi ben gibi olan
Korkma canım bak az kalmış muhtemelen bekliyosundur şimdi,bende de endişe var ama normal daha ne kese ne kalp görmedikSaat 11 gidicem kuzum eşim izin alıp gelicek o yüzden biraz geç oldu ama o zaman kadar aç kalıcam mecbur İnşallah canım görürüm içim rahatlar ayşe sendede korku var mı canım benim içim içimi yiyiyor resmen :)) ya bide bende sarece uyku hali var başka belirtim yok kasık ağrımda bitti mide bulantısı gögüste hassasiyette yok
Canım benim geçecek inş,umarım arkadaşların seni anlıyordurBende iş arkadaşlarımla söz dalaşına giriyorum tuttamıyorum kendimi bi öfke var içimde
Sağ ol canım inşallah. Benim adete yakın günlerde buna benzer oluyor testlerim ama daha bir hafta var, o yüzden bilemedim.Ay canım yaa şimdi baktım iki teste çok heyecanlandırıcı :) 2 günde bir falan tekrar et testi canım koyulaşıyosa kesin var bi şeylerhadi inşallah bize güzel haberlerle gel :)
en son betahcg mi söyliyim canım geçen cuma yani 4+5 3613 çıkmıştıKizlaaaar kacinci haftanizda betahcgleriniz kac cikti sizin?
ay hadi canım güzel sonuçlar alıcaksın inşallahAz once biri yazmis bulamiyrm bende de akinti icinde kahveli bisey gordum bugun one cektim doktora gidicem birazdan 5+3 um bakalim neler gorucez size aktaririm herkese hayirli gunler
canım benim düzenlidir 28 günde bir hiç şaşmaz ama 6gün kala çıkmadı hemde erken gebelik testinde 5gün kala tekrar denedim normal test vardı elimde onda hafif çizgi çıktı çok şükürKızlar düzenli adet goruyorsaniz adete 8-10 gün kala bile normal gebelik testinde çıkıyor silik cizgi
selam canım hoş geldin hayırlı olsun,ay bak heyecanlandım şimdi bende cumartesi 6 haftalık olucam inş duyarızSlm kizlar eylül annesi olacaktım ama ekim olacagim geç döllenme olmuş bugün 6+1 olduk çok şükür kalp atışını duyduk
Ayy inşallahhh :)
Sen yine de koyulaşmayı takip et canım bence bu kadar koyu olmaz normalde. İnşallah güzel haberini alırızSağ ol canım inşallah. Benim adete yakın günlerde buna benzer oluyor testlerim ama daha bir hafta var, o yüzden bilemedim.