2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlaaar merak edilen sorunun cevabini yanitliyorum

Hamileyim cooook sukur

Blackkcat A AloeeVeraa
Ayy bu ne güzel bi habeeer maşallah canımm Allahım sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. İnşallah sonuna kadar burda hep güzel şeyler paylaşalım güzel gebelikler geçirip sağlıkla kucağımıza alalım

Kizlaaaar kacinci haftanizda betahcgleriniz kac cikti sizin?

Valla ben ilk kez dün baktırdım canım 3+5 günlüktük dün ve 236 çıktı sonucum. Yarın tekrar vericem artışı takip etmek için, hem yarın bat günüm inşallah değer ikiye katlamış olur

Az once biri yazmis bulamiyrm bende de akinti icinde kahveli bisey gordum bugun one cektim doktora gidicem birazdan 5+3 um bakalim neler gorucez size aktaririm herkese hayirli gunler

Biri daha var adetine 1 hafta varken ovulasyon yapms aleoveraya hamilesin dedm cikti ona diyorm bnece sende hamilesn acelem var etiket yapamadm :))

Canım o akıntıda kahverengiliği gören benim, büyük ihtimalle yerleşme kanamasına benzer bi şey yaşıyoruz ama iyi yaparsın doktora gitmekle. Ben de bugün gidicem doktoruma, benim için çok erken ama ne var ne yok bi konuşurum en azından doktorla

Ayrıca o arkadaş bence de kesin hamile :) C cemre_naz

Slm kizlar eylül annesi olacaktım ama ekim olacagim geç döllenme olmuş bugün 6+1 olduk çok şükür kalp atışını duyduk
Maşallah . Ama geç döllenme dedikleri şey sata göre hesapta fazla hesaplıyorlar. Yani adet günlerinde katıyorlar. Aslında sizin tam zamanında dollee
Yani ultrasona göre t bence sizin. Yumurtlama doneme aynı güne denk geliyordu r

Slm kizlar eylül annesi olacaktım ama ekim olacagim geç döllenme olmuş bugün 6+1 olduk çok şükür kalp atışını duyduk
Maşallah canım ne kadar güzel, sağlıklı olsun da eylül ekim ne zaman istiyosa gelsin bebişin :) hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah, biz de kalp atışlarını rahatlıkla duyalım inşallah

Korkma canım bak az kalmış muhtemelen bekliyosundur şimdi,bende de endişe var ama normal daha ne kese ne kalp görmedikbende belirti var ama dış gebeliği okuyorum aynı belirtiler düşünmeden edemiyorum iştehadi dört gözle bekliyorum canım seni

Ay canım yaa şimdi baktım iki teste çok heyecanlandırıcı :) 2 günde bir falan tekrar et testi canım koyulaşıyosa kesin var bi şeyler hadi inşallah bize güzel haberlerle gel :)
Sağ ol canım inşallah. Benim adete yakın günlerde buna benzer oluyor testlerim ama daha bir hafta var, o yüzden bilemedim.

Kizlaaar merak edilen sorunun cevabini yanitliyorum

Hamileyim cooook sukur

Blackkcat A AloeeVeraa
Yeahhhhhh çok şahaneli bir haber,canım Allah tamamına erdirsin inşallah hadi gözünaydınnnn
Kizlaaaar kacinci haftanizda betahcgleriniz kac cikti sizin?

en son betahcg mi söyliyim canım geçen cuma yani 4+5 3613 çıkmıştı

ay hadi canım güzel sonuçlar alıcaksın inşallahhemencik yaz bizede,bende bugün 5+4üm

Kızlar düzenli adet goruyorsaniz adete 8-10 gün kala bile normal gebelik testinde çıkıyor silik cizgi
canım benim düzenlidir 28 günde bir hiç şaşmaz ama 6gün kala çıkmadı hemde erken gebelik testinde 5gün kala tekrar denedim normal test vardı elimde onda hafif çizgi çıktı çok şükür

selam canım hoş geldin hayırlı olsun,ay bak heyecanlandım şimdi bende cumartesi 6 haftalık olucam inş duyarız

Kızlar günaydın. İki gündür basım çok agrıyor. Napcam ben böyle devam ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…