Hayırlı olsun, mesajlarınızı görmüştüm merak ediyordum durumunuzu, çok sevindim. tahmini doğum ne zaman? benim testim de bayağı koyulaştı, bugün adet günüm, artık sevinebilirim sanırım
Canım ben daha önce troid ameliyatı oldum ve bazı tahlillerim düşük çıkmıştı hatta gebeliğe engel demişlerdi ama şükür hamile kaldım şimdi gidip genel bi kontrol yaptırcam değerlerime baktırıcam kalp için erken diyorlar o yüzden keseyi görmem yeterli galiba :)bir sey sorabilir miyimm :) bebegi gormek icin mi gideceksiniz yoksa kalp atisi falan mi?
Canım ben daha önce troid ameliyatı oldum ve bazı tahlillerim düşük çıkmıştı hatta gebeliğe engel demişlerdi ama şükür hamile kaldım şimdi gidip genel bi kontrol yaptırcam değerlerime baktırıcam kalp için erken diyorlar o yüzden keseyi görmem yeterli galiba :)
Amin cok teşekkür ederim seninde hayırlı olsun dün geçe erken uyumuşum şimdi okudum mesajları rabbim sağlıcakla kucağına almıyı nasip etsin canım kaç haftalık kan verdin miinsallah sahane sonuclarla donersin abbeycimhayirli olsun bebisin. Allahin mucizeleri ne guzel
Amin cok teşekkür ederim seninde hayırlı olsun dün geçe erken uyumuşum şimdi okudum mesajları rabbim sağlıcakla kucağına almıyı nasip etsin canım kaç haftalık kan verdin mi
Enabız sistemi var ona baksana canım oraya düşüyor tahliller genelde keseyi görmüşsün kaç gün sonra gel dedi peki o zamanda kalp için gidersin kuzum aramızda 4 gün var benim 28 aralıkAllah razi olsun:) Evet kan verdim, degerimi goremedim direk doktorun ekranina dustu.
Su kadar haftalik falan demediler. Keseyi gordu doktor ve bebegi goremedi henuz. Son adet tarihi baslangicim 1 ocakti. 5 haftalik cikiyor hesaplayinca ama bilemiyorum. Daha cok yeni falan dedi doktor.
Enabız sistemi var ona baksana canım oraya düşüyor tahliller genelde keseyi görmüşsün kaç gün sonra gel dedi peki o zamanda kalp için gidersin kuzum aramızda 4 gün var benim 28 aralık
amiiiin, insallah hepimizinki de cook hayirli ve saglikli olur8 ekim gibi gozukuyor insallah ama bakalim nasip
kan testi yaptirdiniz mi?
Allah razi olsun:) Evet kan verdim, degerimi goremedim direk doktorun ekranina dustu.
Su kadar haftalik falan demediler. Keseyi gordu doktor ve bebegi goremedi henuz. Son adet tarihi baslangicim 1 ocakti. 5 haftalik cikiyor hesaplayinca ama bilemiyorum. Daha cok yeni falan dedi doktor.
Amin, inşallah.
Yaptırmadım belki haftaya sağlık ocağına giderim ama testte koyulaşma iyi görünüyor diye acele etmeyeyim diyorum.. çok aceleci ve meraklı bi yapım var başlarsam duramam, 8. Haftayı beklemek istiyorum.. dayanabilirsem bakalım
bende ayni senin gibi dusunuyordum. Hatta burdaki arkadaslar nasil bu kadar sabirlisin diyordu:) ama kasik agrim cok zorladi, bende cok endiselendim. baska bi sorunum mu var diye gitmek zorunda kaldim:)
Gözün aydın canım.
Gözün aydın canım.
Bugün 2 de gidicem canım doktora. Bi şey görünmez zaten 3+6 yız daha :) ama doktorla bi konuşmuş olurum ne kullanmalıyım ne yemeliyim ne yememeliyim onları konuşurum canım. Bi de bu sabah yani bata 1 gün kala yerlşeme kanamasına benzer bi şey yaşadım sanırım, çok koyu sarı bi akıntı geldi içinde de kılcal damar gibi kahverengi bi çizgi vardı. Bunu da sorarım gitmişken canımA AloeeVeraa canım gitcen mi doktora
Olur o kadar bizi idare edicekler artık :)evet hiç kızmayacağım şeylere sinirlenip pişman oluyorumeşim sağolsun güzel idare ediyor beni
Ay canım yaa şimdi baktım iki teste çok heyecanlandırıcı :) 2 günde bir falan tekrar et testi canım koyulaşıyosa kesin var bi şeylerAloeeVeraa, kusura bakma, nasıl alıntı yaptıysam artık, benim yorumumu sen yazmışsın gibi olmuş.
Kıyamam canım ya, herhalde biraz sinirler tavan yapıyo bu dönemde ve alınganlığımız çok fazla oluyo. Biraz idare edicekler bizi mecbur. Sen de biraz sakin olmaya çalış canım. ılık duş al, derin nefes al, bol bol su iç rahatlat kendiniBu gebelik ne zor, kocamı bosadim evden kovdum ,sonra ağladım özür diledim. Üstündeki hırkayı yırttim aşağı attım. En rahat tisortumu yırttim(
Canım benim yeni görebildim az önce cevap yazdım sana :)A AloeeVeraa seni etiketlemek istedim ama yanlış oldu. Bir önceki mesajıma bakar mısın?
Hamileliğin de hayırlı olsun :)