Evet maalesefKayınvalide de aynı zamanda mı geliyor
Bu tarihte gelmek icin cok mu hesap kitap yapmış?Evet maalesef
Dün o uyanıkken tuvalete gitmek zorunda kaldım şanslıydım ki bir şeye dalmış . Hep kapıya gelecek bağırarak diye hizla işimi hallederken gelmedi. Sonra kendime kızdım tuvaletteki anın tadını çıkaramadım diyeBu tarihte gelmek icin cok mu hesap kitap yapmış?
Esim memlekete gittiginde 4 gun yalnizdim kizimla. Ve sıklıkla aklima geldin. Hadi ben ilk defa boyle yalniz kalıyorum cocukla ama sen ve korona donemi esi uzun sure evinde olmayanlar vardi aramizda, sabir diledim cokca.
Insallah kucuk beyin kres sureci tez zamanda gelir ve sende ozgurlugune bir nebze kavuşursun...
Ise başladım bende, 2 sene ucretsiz iznin ardından ilaç gibi geldi evden cikip düzenli olarak bir yere gitmek, baska insanlar görmek... Disarda yalnız yurumek bile once garip geldi ama sonra keyif verdi.
Vallahi beni rahatlattın suan . Tai masajı yaptırmış gibi oldum içeri gidip adama atar gider kalk ananın evine diyesim geldi de uyuyor şimdi ters tepmesinÇok haklısın herşeyi kendin yapınca, herkes o zaten yapar halleder modunda.. Eşim bile herşeyi tek yapmama rağmen sen yaparsın halledersin modunda.. Bir dünyada kendi çalışıyor.,kendi yoruluyor.. 3. Yü sen istedin diyor.. Zaten yardım talebim de olmuyor.. Valla zaten ilk 5 yıldan sonra evlilikler rutine dönüyor. Bizim 12 bitiyor, 3 çocukla anca cocujları uyuyunca 1 çay içebiliyoruz. Eskiden boş zaman yaratmaya çalışan bendim. Artık ben de uğraşmıyorum... Erkeklerin hepsi odun kısaca. Taktıkça kadın üzülüyor artık kendim için yasadıgım ve bencıl oldugum için gayet huzurluyum... Tabi pandemi de etkiledi. En basit yazlığı almak istemedi o kadar para bağlayamam. Valla yazın 3 cocukla evde ben 7 24 yasıyorum dedim. Sana göre ne var eve gelıyon yatıyon yorgunum haftanın 1 günü yoksun şehir dışında işi oluyor... Gençken 5 kuruş para yokken fedakarlıklarımı hatırla deyınce tamam dedı.. Aldırdım gayet de keyifli geçti. Kendine kalsa 3 cocukla gitmek zor dıye dıye balkonda çay içerdik. Bu durumda benı sıkıyor neden herseyı ben yapıyorum. O yüzden koca da boş. Hata ben de kocayı da hazıra alıştıran ben.. Ev düzeni bende cocujların eğitimi bende... Boş zmn aktıvıtesını de ben yapıyorum.. 3.çocujta gerçeği gördüm. 2 ay önce psikiyatriste gıttım. Kocamın ilgisi yok evdeki karısı mı ne belli değil..aldarıyor mu acaba dıye araştırdum o da yok.. Drun dediği Çocuklujlarında herseyıni annesı yapan erkek evlenirken annesi gıbı herseyı yapan kadın ararmış.. Çocukluğunda da anne baba sevgisini doya doya alamayan kız cocugu da güçlü olmak için herseyı kendı basarmaya çalışırmış işte bu da ben.. Her ay düzenli gıdıyorum ıkı aydır. O yüzden önce kendim ve cocujlarım geliyor artık . Eşimi beş parasızken annemin asla istemesine ragmen ikna eden ben herseyı yapan ben adam 3.çocukta 180 derece değişti. Terapıden öğrendiğim kendımızle barısıp kıranları affetme sürecine gırınce onları da takmıyorsun. Mesleği olup çalışmayanlar hemen işe girsin. Tüm gün evde ruhu teslim ederiz. Aha öğle tatılindeyim çarşıda okulum. Eve bıle gitmiyorum eve gıdınce 3 numara bırakmıyor. Yemeği yedik şöyle çarsıyı dolandım son 15 dk da kahvemi içiyorum. Öğle tatillerini 1.5 saat yapmışlar valla bana cok ıyı geldi. Arkadaslarla 1.5 saat kafa dagılıyo. Eve mutlu giriyorum. 3 erkek cocugum daha Bır sevimli gelıyor özlüyoruz en azından. Koca ayıyı da takmaya gerek kalmıyor. Valla çocuk ıcın işten cık kendini ada herseyı yap kımse madalya takmıyor ne annen ne kocan. Ilerıde de evladın da umru olacak sanmıyorum. Hayat kısa.. Kocayı sallamadıkça koca da ne oluyo ya moduna geçiyor. Gün içinde aramayan adam sadece bırsey alınacak mı dıyen adam bu öğle tatılınde mesaj attı napıyon diye
Hakikatten niye aynı anda geliyorlar. Biri bi dönem gelse biri bi dönem sana daha kolaylık olurduBen artık eşimi umursamicam diyorum aldığım karar bu. O bana ne kadar ilgiliyse o kadar olucamingilizcemi ilerletmeye caliaiyorum. Oğlumu bitakabilecegim kimsem yok . En azından iki buçuk yaşına girince hemen kreşe vericem. Sonra iş başı nasip olursa. İngilizcemi ilerletirsem inşallah bana çok faydası olacak. Bu arada oğluma da uzun zamandır öğretiyorum. Bir çok şeyi ingilizce yapıyoruz. Eşim de her gelişinde aaa ne kadar zeki çocuk der kv aynı oğlumun küçüklüğü der .
Aslında kv daha erken gelecekti ama kp izin sorunu çıktı sonraki hafta gidebilirsin demişler. Eşimde o dönem ancak uygun olabildi ilk fırsatta izin alınca istemsize çakıştı. Ben de şimdi temizlik yapıyorum. Süpürgem bozuldu.Hakikatten niye aynı anda geliyorlar. Biri bi dönem gelse biri bi dönem sana daha kolaylık olurdu
Ben bazen kendi haline bırakıyorum sıkılmarı da gerekiyor o zaman yapacak şeyler düşünüyorlar. Alternatif sunuyorum yine reddediyor mizirdaniyor, ağlıyor sonra yapmak istediği şeyi yapıyor. Tv açmıyorum. Kolay mı değil ben de tükendim ama elimden bu kadarı geliyo. Gündüz buralar çok sıcak akşam saat 6 dan sonra ancak dışarı cikabiliyoruz.Ben de bir an önce işe başlamak istiyorum artık. Evde sürekli 2 yaş krizli bir çocuğu oyalamak ne kadar zormuş. Bez değişeceğiz bin takla, yemek yiyecek bin takla. Evden çıkmak, eve girmek herşey ne kadar zor oldu.
Kızlar çocuğunuzu evde nasıl oyalıyorsunuz? Bugün 6buçukta uyandık, saat şu an 11. Oynamadığımız oyuncağı kalmadı. Resim müzik vs de tamam ama hala öğle uykusu vakti gelmediHerşeyden 5dk sonra sıkılıyor zihnim yoruldu. Televizyon açmamaya çalışıyorum. Bu oyun süreleri ne zaman uzayacak?
Benimki sıkılınca kendisi bir şey üretmiyorBen bazen kendi haline bırakıyorum sıkılmarı da gerekiyor o zaman yapacak şeyler düşünüyorlar. Alternatif sunuyorum yine reddediyor mizirdaniyor, ağlıyor sonra yapmak istediği şeyi yapıyor. Tv açmıyorum. Kolay mı değil ben de tükendim ama elimden bu kadarı geliyo. Gündüz buralar çok sıcak akşam saat 6 dan sonra ancak dışarı cikabiliyoruz.
Çok zor gerçekten. Ben çalışmaya başladım Allahtan okul açıldı, en azından yarım gün babaannesi oyalıyor. Yazın ne yapacağımı şaşırıyordum zaman geçmiyordu.Ben de bir an önce işe başlamak istiyorum artık. Evde sürekli 2 yaş krizli bir çocuğu oyalamak ne kadar zormuş. Bez değişeceğiz bin takla, yemek yiyecek bin takla. Evden çıkmak, eve girmek herşey ne kadar zor oldu.
Kızlar çocuğunuzu evde nasıl oyalıyorsunuz? Bugün 6buçukta uyandık, saat şu an 11. Oynamadığımız oyuncağı kalmadı. Resim müzik vs de tamam ama hala öğle uykusu vakti gelmediHerşeyden 5dk sonra sıkılıyor zihnim yoruldu. Televizyon açmamaya çalışıyorum. Bu oyun süreleri ne zaman uzayacak?
Çok teşekkür ederim cvp için küçük çaplı bı tartışma yaşadı kv ile çünkü iç zararlı o damla durduk yere niye götürdüğü diye çıkıştı ama çocuk doktoru göndermiş sorun olduğu için değilde göz muanesi 18 ay yapılması gerekir dediO damla göz bebeğini büyütüp bakılabilir hale gelsin diye dökülüyor diye biliyorum. Zararlı birsey olduğunu sanmıyorum
Çok güzel yazmışsın tebrik ederim seni sonuna kadar haklisinÇok haklısın herşeyi kendin yapınca, herkes o zaten yapar halleder modunda.. Eşim bile herşeyi tek yapmama rağmen sen yaparsın halledersin modunda.. Bir dünyada kendi çalışıyor.,kendi yoruluyor.. 3. Yü sen istedin diyor.. Zaten yardım talebim de olmuyor.. Valla zaten ilk 5 yıldan sonra evlilikler rutine dönüyor. Bizim 12 bitiyor, 3 çocukla anca cocujları uyuyunca 1 çay içebiliyoruz. Eskiden boş zaman yaratmaya çalışan bendim. Artık ben de uğraşmıyorum... Erkeklerin hepsi odun kısaca. Taktıkça kadın üzülüyor artık kendim için yasadıgım ve bencıl oldugum için gayet huzurluyum... Tabi pandemi de etkiledi. En basit yazlığı almak istemedi o kadar para bağlayamam. Valla yazın 3 cocukla evde ben 7 24 yasıyorum dedim. Sana göre ne var eve gelıyon yatıyon yorgunum haftanın 1 günü yoksun şehir dışında işi oluyor... Gençken 5 kuruş para yokken fedakarlıklarımı hatırla deyınce tamam dedı.. Aldırdım gayet de keyifli geçti. Kendine kalsa 3 cocukla gitmek zor dıye dıye balkonda çay içerdik. Bu durumda benı sıkıyor neden herseyı ben yapıyorum. O yüzden koca da boş. Hata ben de kocayı da hazıra alıştıran ben.. Ev düzeni bende cocujların eğitimi bende... Boş zmn aktıvıtesını de ben yapıyorum.. 3.çocujta gerçeği gördüm. 2 ay önce psikiyatriste gıttım. Kocamın ilgisi yok evdeki karısı mı ne belli değil..aldarıyor mu acaba dıye araştırdum o da yok.. Drun dediği Çocuklujlarında herseyıni annesı yapan erkek evlenirken annesi gıbı herseyı yapan kadın ararmış.. Çocukluğunda da anne baba sevgisini doya doya alamayan kız cocugu da güçlü olmak için herseyı kendı basarmaya çalışırmış işte bu da ben.. Her ay düzenli gıdıyorum ıkı aydır. O yüzden önce kendim ve cocujlarım geliyor artık . Eşimi beş parasızken annemin asla istemesine ragmen ikna eden ben herseyı yapan ben adam 3.çocukta 180 derece değişti. Terapıden öğrendiğim kendımızle barısıp kıranları affetme sürecine gırınce onları da takmıyorsun. Mesleği olup çalışmayanlar hemen işe girsin. Tüm gün evde ruhu teslim ederiz. Aha öğle tatılindeyim çarşıda okulum. Eve bıle gitmiyorum eve gıdınce 3 numara bırakmıyor. Yemeği yedik şöyle çarsıyı dolandım son 15 dk da kahvemi içiyorum. Öğle tatillerini 1.5 saat yapmışlar valla bana cok ıyı geldi. Arkadaslarla 1.5 saat kafa dagılıyo. Eve mutlu giriyorum. 3 erkek cocugum daha Bır sevimli gelıyor özlüyoruz en azından. Koca ayıyı da takmaya gerek kalmıyor. Valla çocuk ıcın işten cık kendini ada herseyı yap kımse madalya takmıyor ne annen ne kocan. Ilerıde de evladın da umru olacak sanmıyorum. Hayat kısa.. Kocayı sallamadıkça koca da ne oluyo ya moduna geçiyor. Gün içinde aramayan adam sadece bırsey alınacak mı dıyen adam bu öğle tatılınde mesaj attı napıyon diye
Çok teşekkür ederim cvp için küçük çaplı bı tartışma yaşadı kv ile çünkü iç zararlı o damla durduk yere niye götürdüğü diye çıkıştı ama çocuk doktoru göndermiş sorun olduğu için değilde göz muanesi 18 ay yapılması gerekir dedi zararsız bir damla göz bebeklerini büyütüp icindeki sinirleri görüyor yaninayrintili muyane yapılıyor benim oğlum bir aylikdi yapildiginda
Kaynanalar çok bilirÇok teşekkür ederim cvp için küçük çaplı bı tartışma yaşadı kv ile çünkü iç zararlı o damla durduk yere niye götürdüğü diye çıkıştı ama çocuk doktoru göndermiş sorun olduğu için değilde göz muanesi 18 ay yapılması gerekir dedi
Hayır kesinlikle zararlı değil ve götürmekle de iyi yapmışsınız her göz kusuru dışardan bakınca anlaşılmıyor. Sonra bir sorun çıkarsa görme yeteneğini kaybetmeye kadar varabiliyor. Kuzenim de dışarıdan belli olmayan gizli şaşılık varmış. Tembellik yapmış şuan bir gözü sadece %20 görüyor.Çok teşekkür ederim cvp için küçük çaplı bı tartışma yaşadı kv ile çünkü iç zararlı o damla durduk yere niye götürdüğü diye çıkıştı ama çocuk doktoru göndermiş sorun olduğu için değilde göz muanesi 18 ay yapılması gerekir dedi
Ya gercekten ihmale gelmiyor demekki etrafa kulak kapatmak gerek ama damla zararlı diye ısrar edince bizde korktuk açıkçası çok şükür şimdilik birsorun çıkmadı da muane ettirmekte fayda vardır mutlakaHayır kesinlikle zararlı değil ve götürmekle de iyi yapmışsınız her göz kusuru dışardan bakınca anlaşılmıyor. Sonra bir sorun çıkarsa görme yeteneğini kaybetmeye kadar varabiliyor. Kuzenim de dışarıdan belli olmayan gizli şaşılık varmış. Tembellik yapmış şuan bir gözü sadece %20 görüyor.
Siz doğru olanı yapmışsınız herkes de her şeyi biliyor
Bende aynı durumdayım, bu ‘2 yaş sendromu’ ne zormuş.Ben de bir an önce işe başlamak istiyorum artık. Evde sürekli 2 yaş krizli bir çocuğu oyalamak ne kadar zormuş. Bez değişeceğiz bin takla, yemek yiyecek bin takla. Evden çıkmak, eve girmek herşey ne kadar zor oldu.
Anneee diye bağırmasına çok güldümBende aynı durumdayım, bu ‘2 yaş sendromu’ ne zormuş.
Bez değişirken bile insan dakikalarca ikna çabaları, ayakkabı giymesi için türlü diller dökmek, yemek yemesi zaten doğduğundan bu yana sorundu ve bir süredir berbat durumda.
İstemediği bir şeyi yaptırmak
imkansızla yarışıyor.
Benim oğlumda kendisi oyun kuramıyor ve sürekli yanında, dibinde olmamı istiyor.
azıcık uzaklaşsam annee diyerek bağırıyor hemde hiç susmadan
Bir de gündüz uykusuna direniyor ve yarım saat ancak uyuyor.
Keşke işe ara vermeseydim diyorum bende…
Sadece görmeşü bozulduğu için huzursuz olabiliyor hepsi buYa gercekten ihmale gelmiyor demekki etrafa kulak kapatmak gerek ama damla zararlı diye ısrar edince bizde korktuk açıkçası çok şükür şimdilik birsorun çıkmadı da muane ettirmekte fayda vardır mutlaka
Sorma sorma, öyle bir bağırış kiAnneee diye bağırmasına çok güldümBenimkine tuvalete gideceğim diyorum ıııııh ııııı diyo Uykusu nasıl ? Kaçta yatıp kaçta kalkıyor ? Bir az önce 50dk uyutmaya çalıştım