2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Mama yerine yoğurt versen olmaz mı acaba? Bağırsak florasıını düzenlemeye yardımcı olur. Önce mamayı yoğurtla değiştirip sonra tamamen bıraktırsan
Biberonda ısrar ederse ayran yaparak verebilirsin

Ben bugün kesme kararı aldım zera, acayip yapışık bana,yemeği de kesti iyice .salça sürdüm bugün ,balığım diyor açınca kapat diyor .yazık bir umut kontrol ediyor surekli

Ben bugün kesme kararı aldım zera, acayip yapışık bana,yemeği de kesti iyice .salça sürdüm bugün ,balığım diyor açınca kapat diyor .yazık bir umut kontrol ediyor surekli
Ağlıyor mu peki. İnşallah kolay olur. Bizim büyük üç haftadır okula başladı. Yarm gün gitti. Şimdi tam güne geçiyoruz haftaya. Bı porblem olmazsa önümüzdeki ay kescem bende . Gözüm çok korkuyor. Benimki zaten çok iştahlı değildi. Bilmem sütten kesince nolur. Sanada kolay gelsin cnm

Bende azalttım.simdilik. uykuya dalamiyor çünkü . Haftaya büyüğün okul temelli baslayacak. Sabah bırak ,öğlen al yemek yedir geri gotur.okul çıkışı tekrar git al gel derken ,düzen değişecek zaten. Bir de uykusuz kalırsa diye korktum

Okulda yemek yada beslenme yok mu. Neden öğlen tekrar aliyosun. İki çocukla bile okul hayatı zor. Üç çocuklu olanlar napıyor acaba

Okulda yemek yada beslenme yok mu. Neden öğlen tekrar aliyosun. İki çocukla bile okul hayatı zor. Üç çocuklu olanlar napıyor acaba
Beslenme götürecekler 2. Dersin tenefusunde yiyeceklermis.birde öğle arası var üstüne .
Pazartesi puaca ,salı ev yapımı kek falan birde

Beslenme götürecekler 2. Dersin tenefusunde yiyeceklermis.birde öğle arası var üstüne .
Pazartesi puaca ,salı ev yapımı kek falan birde
Off kolay gelsin . . Bizde üç haftadır sabah gidioz öğlen geri alıyorum. Bide ev beşinci kat. Bebek kucakta sırtımda çanta beş kat merdiven in cik mahvoldum

Off kolay gelsin . . Bizde üç haftadır sabah gidioz öğlen geri alıyorum. Bide ev beşinci kat. Bebek kucakta sırtımda çanta beş kat merdiven in cik mahvoldum
Oo 5.. kat çik çik bitmez

Bizim okul yakın şükür. 5 dakika.ama.iste kışın beni düşündürüyor bebekle toplamda 8 kez git gel yapmam gerekecek

Nerden aldın kefiri cnm bende icireyim. Bazen öyle oluyorki ikinmaya korkuyo agliyo ben hemen anlıyorum tabi pff zor

Mama yerine yoğurt versen olmaz mı acaba? Bağırsak florasıını düzenlemeye yardımcı olur. Önce mamayı yoğurtla değiştirip sonra tamamen bıraktırsan
Biberonda ısrar ederse ayran yaparak verebilirsin
Ayran daha sulu evet olabilir belki. Mamayi biraz da içindeki vitaminler için kesmek işime gelmiyor. Çünkü oyle ahım şahım bi yemek olayımız yok yiyor evet ama dolu dolu değil. Boyu uzun bizimkinin 13 kilo, ayına göre normal yazıyor biraz baktım zayıf geliyor bazen gözüme. Parkta çocuklar bunu büyük sanıyor boyundan bazen dikleniyorlar abisi ablası o daha çok küçük bak sana cevap veremez tam konuşamıyor diyorum :)))

Nerden aldın kefiri cnm bende icireyim. Bazen öyle oluyorki ikinmaya korkuyo agliyo ben hemen anlıyorum tabi pff zor
Ben marketten alıyorum canım. Benim oğlan sadesini içiyor, bazen meyveli de alıyorum. Ama meyvelide şeker ilavesi var tabi, bu konuda hassassan sade al.

Anneler merhaba. Ben 2019 Eylül annesiyim. Gündüz uykularını bırakan bebiş var mı? Bizimki bugün uyumuyor.

Anneler merhaba. Ben 2019 Eylül annesiyim. Gündüz uykularını bırakan bebiş var mı? Bizimki bugün uyumuyor.
Biz 2 yaşındayız.. Daha bırakmadık gunduz uykusunu ama süresi azaldı.. Eskıden 2 saat uyurdu şimdi 1 saat anca uyuyor.. Buyudukce uyku ıhtıyacı azalıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…