Mama yerine yoğurt versen olmaz mı acaba? Bağırsak florasıını düzenlemeye yardımcı olur. Önce mamayı yoğurtla değiştirip sonra tamamen bıraktırsanKızlar mama veren var mı hala ? Ben oğluma gece uyurken aptamil mama veriyorum biberonla öyle uykuya geçiyor. Ama resmen 1 senedir top top kaka yapıyor. Kronik oldu . Bi dönem dupalac kullandım pek faydasını görmedim. İkinci bebek oldu derken üstüne düsemedim. Yani kabız olsa bi kaç günde bir yapar . Her gün yapiyor ama top top şeklinde.. yemesi normal su da içiyor . Ben mamaya bağlıyorum o yapıyor olabilir mi ? Doktora götürsem tedavi baslar mi ? Kessem süt versem o da kabiz yapmıyor mu . He bide bunun başlangıcı annem ile kv nin gece tok tutsun dye arı mama princ unu yedirmeleri sabah kahvaltıda da cici bebeli bulamaclar. Ondan sonra çocuğun bütün bağırsak düzeni bozuldu
Ben bugün kesme kararı aldım zera, acayip yapışık bana,yemeği de kesti iyice .salça sürdüm bugün ,balığım diyor açınca kapat diyor .yazık bir umut kontrol ediyor surekliBenimki hepten bağımlı oldu. Zaten bana düşkünlüğü aşırı derecede gün içinde.gecede emerek bana yapisiosıcaklarda mahvolduk. Bana yapisio. Sonra terden rahatsız oluo. Havalar serinlemeye başladı. İnşallah beşiğinde uyur artk
Ağlıyor mu peki. İnşallah kolay olur. Bizim büyük üç haftadır okula başladı. Yarm gün gitti. Şimdi tam güne geçiyoruz haftaya. Bı porblem olmazsa önümüzdeki ay kescem bende . Gözüm çok korkuyor. Benimki zaten çok iştahlı değildi. Bilmem sütten kesince nolur. Sanada kolay gelsin cnmBen bugün kesme kararı aldım zera, acayip yapışık bana,yemeği de kesti iyice .salça sürdüm bugün ,balığım diyor açınca kapat diyor .yazık bir umut kontrol ediyor surekli
Bende azalttım.simdilik. uykuya dalamiyor çünkü . Haftaya büyüğün okul temelli baslayacak. Sabah bırak ,öğlen al yemek yedir geri gotur.okul çıkışı tekrar git al gel derken ,düzen değişecek zaten. Bir de uykusuz kalırsa diye korktumAğlıyor mu peki. İnşallah kolay olur. Bizim büyük üç haftadır okula başladı. Yarm gün gitti. Şimdi tam güne geçiyoruz haftaya. Bı porblem olmazsa önümüzdeki ay kescem bende . Gözüm çok korkuyor. Benimki zaten çok iştahlı değildi. Bilmem sütten kesince nolur. Sanada kolay gelsin cnm
Okulda yemek yada beslenme yok mu. Neden öğlen tekrar aliyosun. İki çocukla bile okul hayatı zor. Üç çocuklu olanlar napıyor acabaBende azalttım.simdilik. uykuya dalamiyor çünkü . Haftaya büyüğün okul temelli baslayacak. Sabah bırak ,öğlen al yemek yedir geri gotur.okul çıkışı tekrar git al gel derken ,düzen değişecek zaten. Bir de uykusuz kalırsa diye korktum
Beslenme götürecekler 2. Dersin tenefusunde yiyeceklermis.birde öğle arası var üstüne .Okulda yemek yada beslenme yok mu. Neden öğlen tekrar aliyosun. İki çocukla bile okul hayatı zor. Üç çocuklu olanlar napıyor acaba
Off kolay gelsin .Beslenme götürecekler 2. Dersin tenefusunde yiyeceklermis.birde öğle arası var üstüne .
Pazartesi puaca ,salı ev yapımı kek falan birde
Oo 5.. kat çik çik bitmezOff kolay gelsin .. Bizde üç haftadır sabah gidioz öğlen geri alıyorum. Bide ev beşinci kat. Bebek kucakta sırtımda çanta beş kat merdiven in cik mahvoldum
Nerden aldın kefiri cnm bende icireyim. Bazen öyle oluyorki ikinmaya korkuyo agliyo ben hemen anlıyorum tabi pff zorBizimki de 1-2 hafta böyle top top kaka yaptı. Günde 6-7 kere böyle yapıyordu. Ben düzenli kefir içirdim, demir ilacı veriyordum bir süre onu kestim. Muz gibi kabız yapıcı besinleri o dönem vermedim düzeldi şimdi
Kolay gelsin hafta sonu yap pogcano kekini at dondurucuya sürekli zor olurBeslenme götürecekler 2. Dersin tenefusunde yiyeceklermis.birde öğle arası var üstüne .
Pazartesi puaca ,salı ev yapımı kek falan birde
Ayran daha sulu evet olabilir belki. Mamayi biraz da içindeki vitaminler için kesmek işime gelmiyor. Çünkü oyle ahım şahım bi yemek olayımız yok yiyor evet ama dolu dolu değil. Boyu uzun bizimkinin 13 kilo, ayına göre normal yazıyor biraz baktım zayıf geliyor bazen gözüme. Parkta çocuklar bunu büyük sanıyor boyundan bazen dikleniyorlar abisi ablası o daha çok küçük bak sana cevap veremez tam konuşamıyor diyorum :)))Mama yerine yoğurt versen olmaz mı acaba? Bağırsak florasıını düzenlemeye yardımcı olur. Önce mamayı yoğurtla değiştirip sonra tamamen bıraktırsan
Biberonda ısrar ederse ayran yaparak verebilirsin
Bende öyle düşünüyorum işin doğrusu. Kek buzluktan çıkınca taze gibi oluyor mu denedin mi hicKolay gelsin hafta sonu yap pogcano kekini at dondurucuya sürekli zor olur
Ben marketten alıyorum canım. Benim oğlan sadesini içiyor, bazen meyveli de alıyorum. Ama meyvelide şeker ilavesi var tabi, bu konuda hassassan sade al.Nerden aldın kefiri cnm bende icireyim. Bazen öyle oluyorki ikinmaya korkuyo agliyo ben hemen anlıyorum tabi pff zor
Evet taptaze oluyor. Beslenmesine donuk halini koy, o okula gidene kadar açılır.Bende öyle düşünüyorum işin doğrusu. Kek buzluktan çıkınca taze gibi oluyor mu denedin mi hic
Teşekkür ederim. Top kek olarak yapıp strece sarıp atarım buzluğa ,koyması da kolay olur o zamanEvet taptaze oluyor. Beslenmesine donuk halini koy, o okula gidene kadar açılır.
Merhaba canm biz tek uykuda devam bırakmadık henüz. Ama erken birakmak için. Bugün uyumak istemedi belkide annesi bi izle bakalım süreci nasıl ilerleyecekAnneler merhaba. Ben 2019 Eylül annesiyim. Gündüz uykularını bırakan bebiş var mı? Bizimki bugün uyumuyor.
Ben yapıyorum. Sade yada kakoolu kek. Dilimleyip atıyorum. İki üç dilim canm isteyince cikariyorm. Çok ta güzel oluo. Oda sıcaklığında çözülüyor.Bende öyle düşünüyorum işin doğrusu. Kek buzluktan çıkınca taze gibi oluyor mu denedin mi hic
Çok teşekkür ederim. İki buçuk saat gecikmeli uyudu. Akşam doğum gününü kutlayacaktık. Hissediyor çocuk bir event oluncaMerhaba canm biz tek uykuda devam bırakmadık henüz. Ama erken birakmak için. Bugün uyumak istemedi belkide annesi bi izle bakalım süreci nasıl ilerleyecek
Biz 2 yaşındayız.. Daha bırakmadık gunduz uykusunu ama süresi azaldı.. Eskıden 2 saat uyurdu şimdi 1 saat anca uyuyor.. Buyudukce uyku ıhtıyacı azalıyor sanırımAnneler merhaba. Ben 2019 Eylül annesiyim. Gündüz uykularını bırakan bebiş var mı? Bizimki bugün uyumuyor.