2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
O uzuntu hep var benimde 4 yasinda oglum var doguma 5 olcak bide simarik buyudu kolay olmadi bekledik onu biraz ailenin ilk torununu falan filan simdi icim ona sizliyor neler hissetcek ne kdr alismakta zorlancak dusunemiyorm ve uzuluyrm

Ay çok güldüm şu an canım ya sizin ev baya hareketlidir o zaman :) olsun hiç şikayet etme canım onun da daha yaşı küçükmüş. Şimdi bi de kardeşi oldu mu ikisi bir arada büyürler ne güzel :)
Insallah canim. Bizim esimle planimiz arka arkaya 1.5-2 yas arayla yapmakti kardeşleri. Ama oğlum bu kadar uykusuz cikinca ikinciyi erteledik; hatta bi ara vazgeçtik! Cok da hareketli bir bebekti, daha anca anca sakinledi. Annelik cok yogun bir duygu. Hem cok zor, hem de dunyanin en eşsiz benzersiz aşkı.

Hayirlisiyla hepimiz kucagimiza alalim bebeklerimizi. Vaktinde, saglikla katilsinlar ailelerimize

O uzuntu hep var benimde 4 yasinda oglum var doguma 5 olcak bide simarik buyudu kolay olmadi bekledik onu biraz ailenin ilk torununu falan filan simdi icim ona sizliyor neler hissetcek ne kdr alismakta zorlancak dusunemiyorm ve uzuluyrm
Ah canimmm.. ben de aynen senin gibiyim. Masallah oglusuna. Seneye okula baslayacak mi? Bi de simdi o var tabi. Okul dönemine gecis, ayni anda bir kardes. Ama hersey hallolur gider. Ilk defa cocuguna kardes yapan biz degiliz ya. Ve kardeş dedigin baston gibi. Dusurmez insani, dik tutar. 3 kiz kardeşiz biz. Ve birbirimize hep destek içindeyiz.

Ablamin da 1 oglu var 14 yasinda. Annesi babasi da ayri. Simdi cok kiziyor annesine. Ayrilmadan bana kardes yapsaydin, boyle hep yanliz olmazdim diyor.

3 gun var aramizda :) ya ben ilk gebeligmde kese bebegi 1 hafta sonra gormusum valla burda okuduklarimdan sonra korkudan gidemez oldum
Evet aynı zamana geliyor doğumumuz
Yani ben burada okuduğum konularda kalp atışını 8-9 haftalarda bile görenler okudum. 5-6 haftada gidip üzülüp sonradan sevinenleri... üzülmemek adına biraz geç gidilmeli bence. Biz bugün keseyi ilk defa gördük. Bebek için iki hafta sonra gel dedi doktorum. Yani 7inci hafta oluyor

Ilk bebegim 8 haftalikti kalp atisini dinledigimizde.
Yurt dışında yaşıyorum ve burda daha az giriuoruz ultrason a . 8. Hafta benim ilk ultrasonumdu.

Hoşgeldin aramıza )) Benim de oğlum 2016 Eylül doğumlu ben de kardeş istiyorum oğluma inanılmaz hareketli şu saat oldu anca oturdum

Herkese selam sessiz sedasiz yazilanlari hep okudum biz de 2. yi dusunuyoruz olursa da tek iliskiyle olmus olacak bat 13 subat beklemek zor :) hayirlisiyla Ben de aranizda olurum insallah. Bütün hamislere saglikli bir 9 ay diliyorum
hadi inş gelir minnoşlar bu ay bize sürpriz yaparlar. Bizim de iki deneme var bat 11 şubat. Yakınmış tarihlerimiz

Allah kolaylığını verir Canım merak etme. Kardeşi olan çocuklarda sorumluluk bilinci oluşuyor olgunlaştırıyor

Merhaba canım umarım bu topikte hep beraber sağlıkla yavrularımızu kucağımıza alırız. Kötü olan her şey geride kaldı, her şey çok güzel olucak :)

teşekkür ederim kızlar alacak nefesleri varsa, saglikla gelsin minnoslar, Bat 3 şubattı benim ama sürekli test yaptım ama 4 gün öncesinde gördüm ciftcizgiyi belirti olarak, ovulasyondan 1 hafta sonra sürekli batmalar başladı kasıkda, bat gününde göğüslerde hassasiyet ve halsizlik başladı, sürekli uyku hali kokuya hassasiyet bide çok yemeye başladım sanki

Claxen ve aspirin kullaniyorum birde nasıl susatiyor ben onlara bağlıyorum başka var mı acaba kullanan

Günaydın herkese, susama ve ağız kuruluğu bende de var canım geçen haftadan beri, benimde bat 4 şubattı

Amiin inşallah canım ya sağlıkla gelsinler tek duam bu şu an. Olsun varsın hareketli olsunlar :) şimdilik bizim planımız da 1.5-2 yıl sonra 2.yi yapmak ama bakalım nasip tabi her şey, o zaman ne düşünürüz bilemiyorum :)

Maşallah canım benim Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Benim daha bat bile 7 şubat, çok erkenciyiz :) benim de bata bi hafta kala kasıklarda batma ve ağrı başlamıştı, bel ağrısı ve uyku eğilimim var bi de. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ❤

Ne güzel söylemişsin kız evladı erkek evladı,hep aynı sevgileri kız olsun erkek olsun ama kız çocukları ailesine bi başka düşkün oluyor,bizde 3kız kardeşiz aramızda 1-2yaş var iyi ki de varlar,kardeşlik ve aile mükemmel bişeytabi ki hayat yolundaysa,oğluşunun iyi ki kardeşi olacak çok şahane duygudan o da tadıcak düşün,ben çok pişmanım aralarında çok yaş olacak diye,aslında tek çocukta kâfi bu bize demiştim 3.nasip oldu
şuda varya resmen yarama bastınRabbim küçük yaşta anne yaptı beni kızım oldu gece gündüz uymadı ya anlatamam sadece ağlıyordu neyse bir daha asla çocuk yok dedim eşime ama kızıma kıyamadım bencillik yapmak istemedim onunda kardeşi olmalıydı neyse 7.5yaşında kardeşi oldu ama oğlum hiç uyumazdı kızımdan daha zor bi bebekti malesef kolikti gecesi gündüzü 4yaşına kadar olmadıuykuyla hala bi işi yok çocuk resmen uyumuyor hala ben böyle bişi görmedim bu gece bile kalktı saçımla oynadı benide uyutmadı düşün ayağımda sallıyorum zorla uyur ama çok şükür iyi ki oğlum kızım var arkadaş gibiyiz üçümüz tek sıkıntı uyku olsun

Benim oğlum da beş olacak kardeşi doğana kadar ve bana aşırı da düşkün ama eminim kardeş iyi gelecek miniklerimize,onların her halini izlemek mükemmel bi duygu oğluna çok iyi gelecek
Selam canım hoşgeldin,hayırlı olsunkeseden 2hafta sınra kalp için çağırıyorlar genelde,haftamız aynı bende cumartesi gidicem inş kalbide duyarsınız
Günaydın herkese, susama ve ağız kuruluğu bende de var canım geçen haftadan beri, benimde bat 4 şubattı
günaydınnnn

İlk gebelikte 7+2 de canım

Günaydın kızlar bakalım bugün kimlerden güzel haberler gelecek, eve giderken ovülasyon testi alsam acaba erken öğrenebilir miyim. İlişki gününü 9 gün geçti ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…