Insallah canim. Bizim esimle planimiz arka arkaya 1.5-2 yas arayla yapmakti kardeşleri. Ama oğlum bu kadar uykusuz cikinca ikinciyi erteledik; hatta bi ara vazgeçtik! Cok da hareketli bir bebekti, daha anca anca sakinledi. Annelik cok yogun bir duygu. Hem cok zor, hem de dunyanin en eşsiz benzersiz aşkı.Ay çok güldüm şu an canım yasizin ev baya hareketlidir o zaman :) olsun hiç şikayet etme canım onun da daha yaşı küçükmüş. Şimdi bi de kardeşi oldu mu ikisi bir arada büyürler ne güzel :)
Ah canimmm.. ben de aynen senin gibiyim. Masallah oglusuna. Seneye okula baslayacak mi? Bi de simdi o var tabi. Okul dönemine gecis, ayni anda bir kardes. Ama hersey hallolur gider. Ilk defa cocuguna kardes yapan biz degiliz ya. Ve kardeş dedigin baston gibi. Dusurmez insani, dik tutar. 3 kiz kardeşiz biz. Ve birbirimize hep destek içindeyiz.O uzuntu hep var benimde 4 yasinda oglum var doguma 5 olcak bide simarik buyudu kolay olmadi bekledik onu biraz ailenin ilk torununu falan filan simdi icim ona sizliyor neler hissetcek ne kdr alismakta zorlancak dusunemiyorm ve uzuluyrm
Evet aynı zamana geliyor doğumumuz3 gun var aramizda :) ya ben ilk gebeligmde kese bebegi 1 hafta sonra gormusum valla burda okuduklarimdan sonra korkudan gidemez oldum
Ilk bebegim 8 haftalikti kalp atisini dinledigimizde.Selam herkese 5 hafta 2 gunlugum. Tup bebek transferi sonrasi beta hcg 1500leri gecmesiyle birlikte bulantilar koku hassasiyetleri yorunluklar surekli uyuma istekleri basladi. Persembe keseyi gorecegm kalp atisi da duyulur mu hic bilmiyorum kalp atisini ne zaman duydunuz deneyimli gebeler?
Hoşgeldin aramıza )) Benim de oğlum 2016 Eylül doğumlu ben de kardeş istiyorum oğluma inanılmaz hareketli şu saat oldu anca oturdumKizlar merhaba. Beni de araniza alin
2016 mayis annesiyim. 2019 ekim de ogluma kardes bekliyoruz. Yarin bat günüm. Cuma sabahı silik bir testle öğrendim gebeligimi. Yurtdisindayim. Imkanim olmadığı icin kan testi yaptiramiyorum. Ama simdilik her gun daha da koyulasiyor idrar testi. O yuzden borulcemizin buyudugunu dusunuyoruz. Esimle oglumuza susam adini takmistik, buna da borulce diyoruz simdilik
Super heyecanliyim. Ikinci falan hic farketmiyormus. Ilkinde nasil yuzum gülüyorsa ikincisinde de oyle
Hepimiz saglikla kucaklayalim yavrularimizi
hadi inş gelir minnoşlar bu ay bize sürpriz yaparlar. Bizim de iki deneme var bat 11 şubat. Yakınmış tarihlerimizHerkese selam sessiz sedasiz yazilanlari hep okudum biz de 2. yi dusunuyoruz olursa da tek iliskiyle olmus olacak bat 13 subat beklemek zor :) hayirlisiyla Ben de aranizda olurum insallah. Bütün hamislere saglikli bir 9 ay diliyorum
Allah kolaylığını verir Canım merak etme. Kardeşi olan çocuklarda sorumluluk bilinci oluşuyor olgunlaştırıyorO uzuntu hep var benimde 4 yasinda oglum var doguma 5 olcak bide simarik buyudu kolay olmadi bekledik onu biraz ailenin ilk torununu falan filan simdi icim ona sizliyor neler hissetcek ne kdr alismakta zorlancak dusunemiyorm ve uzuluyrm
Merhaba, ben de rahim şekil bozukluğu nedeni ile Ekim ayında histeroskopi ve bir tüpte sıvı birikmesi nedeni ile histeroskopi olmuştum, çok yeni pozitifi gördüm çok şükür. İnşallah sizin de sağlıkla devam eder
Merhaba canım umarım bu topikte hep beraber sağlıkla yavrularımızu kucağımıza alırız. Kötü olan her şey geride kaldı, her şey çok güzel olucak :)
Günaydın herkese, susama ve ağız kuruluğu bende de var canım geçen haftadan beri, benimde bat 4 şubattıteşekkür ederim kızlar alacak nefesleri varsa, saglikla gelsin minnoslar, Bat 3 şubattı benim ama sürekli test yaptım ama 4 gün öncesinde gördüm ciftcizgiyibelirti olarak, ovulasyondan 1 hafta sonra sürekli batmalar başladı kasıkda, bat gününde göğüslerde hassasiyet ve halsizlik başladı, sürekli uyku hali kokuya hassasiyet bide çok yemeye başladım sanki
Claxen ve aspirin kullaniyorum birde nasıl susatiyor ben onlara bağlıyorum başka var mı acaba kullanan
Amiin inşallah canım ya sağlıkla gelsinler tek duam bu şu an. Olsun varsın hareketli olsunlar :) şimdilik bizim planımız da 1.5-2 yıl sonra 2.yi yapmak ama bakalım nasip tabi her şey, o zaman ne düşünürüz bilemiyorum :)Insallah canim. Bizim esimle planimiz arka arkaya 1.5-2 yas arayla yapmakti kardeşleri. Ama oğlum bu kadar uykusuz cikinca ikinciyi erteledik; hatta bi ara vazgeçtik! Cok da hareketli bir bebekti, daha anca anca sakinledi. Annelik cok yogun bir duygu. Hem cok zor, hem de dunyanin en eşsiz benzersiz aşkı.
Hayirlisiyla hepimiz kucagimiza alalim bebeklerimizi. Vaktinde, saglikla katilsinlar ailelerimize
Maşallah canım benim Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeSelam herkese 5 hafta 2 gunlugum. Tup bebek transferi sonrasi beta hcg 1500leri gecmesiyle birlikte bulantilar koku hassasiyetleri yorunluklar surekli uyuma istekleri basladi. Persembe keseyi gorecegm kalp atisi da duyulur mu hic bilmiyorum kalp atisini ne zaman duydunuz deneyimli gebeler?
Benim daha bat bile 7 şubat, çok erkenciyiz :) benim de bata bi hafta kala kasıklarda batma ve ağrı başlamıştı, bel ağrısı ve uyku eğilimim var bi de. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ❤teşekkür ederim kızlar alacak nefesleri varsa, saglikla gelsin minnoslar, Bat 3 şubattı benim ama sürekli test yaptım ama 4 gün öncesinde gördüm ciftcizgiyibelirti olarak, ovulasyondan 1 hafta sonra sürekli batmalar başladı kasıkda, bat gününde göğüslerde hassasiyet ve halsizlik başladı, sürekli uyku hali kokuya hassasiyet bide çok yemeye başladım sanki
Claxen ve aspirin kullaniyorum birde nasıl susatiyor ben onlara bağlıyorum başka var mı acaba kullanan
Ne güzel söylemişsin kız evladı erkek evladı,hep aynı sevgileri kız olsun erkek olsun ama kız çocukları ailesine bi başka düşkün oluyor,bizde 3kız kardeşiz aramızda 1-2yaş var iyi ki de varlar,kardeşlik ve aile mükemmel bişeyEvet evet. Yasitiz. 86 eylul dogumluyum.
Ama masallah sen ne güzel buyutmussun. 3. Geldiginde buyuk 13 kucuk 5 olacak. Onlar kendilerini kurtarmıslar. Hatta kızın seni bile kurtarir kiz evlat cok başka yaaa..
Her evlat tabi cok seviliyor. Candan tatli oluyor. Ama ne bileyim. Kiz evlat agac gibi geliyor bana. Yetisince bol meyve veriyor. Erkek evlat kaktus gibi. Bakmasi guzel. Kendine yararli
Benim oglan daha 2.5 yasinda. Mayis da 3 olacak nasip olursa. Bi yandan uzuluyorum cocugun ilgisi dagilacak, anne babaya doyamayacak. Zaten kreşte büyüyor diye. Obur yandan da cok seviniyorum kardesi olacak, hayat boyu yanliz kalmayacak diye.
şuda varya resmen yarama bastınSekerim ilk bebeginmis, o zaman booool booool uyu. Sevmesen de uyu, uyku depola. Sana fazla gelirse bana gonderirsin . Çok haylaz ve super uykusuz bir oğlum var. 2.5 yaşında hala besikte tutuyoruz. Bir türlü yatak cesaret edip alamadim. Manyak oglum gece 2-3 demez, uyanir oyun oynar. Bazen sarki soyluyor. Bazen pandasi falan var yatağında, onlari konusturuyor, bazen de bildiklerini tekrar ediyor. Cani sıkılınca tekrar uyuyor. Ama Beşikten cikabilse sabaha kadar uyumaz herhalde... tum gece odasinda oyun oynar. o doğduğu gunden biri bizim evde kiiiimse uyumadi bi de cesaret ikinciyi yaptik. Neyse bu uyutmuyodu nasil olsa... arada oburune de bakariz artik.
Benim oğlum da beş olacak kardeşi doğana kadar ve bana aşırı da düşkün ama eminim kardeş iyi gelecek miniklerimize,onların her halini izlemek mükemmel bi duygu oğluna çok iyi gelecekO uzuntu hep var benimde 4 yasinda oglum var doguma 5 olcak bide simarik buyudu kolay olmadi bekledik onu biraz ailenin ilk torununu falan filan simdi icim ona sizliyor neler hissetcek ne kdr alismakta zorlancak dusunemiyorm ve uzuluyrm
Selam canım hoşgeldin,hayırlı olsunSelam herkese 5 hafta 2 gunlugum. Tup bebek transferi sonrasi beta hcg 1500leri gecmesiyle birlikte bulantilar koku hassasiyetleri yorunluklar surekli uyuma istekleri basladi. Persembe keseyi gorecegm kalp atisi da duyulur mu hic bilmiyorum kalp atisini ne zaman duydunuz deneyimli gebeler?
günaydınnnnGünaydın herkese, susama ve ağız kuruluğu bende de var canım geçen haftadan beri, benimde bat 4 şubattı
İlk gebelikte 7+2 de canımSelam herkese 5 hafta 2 gunlugum. Tup bebek transferi sonrasi beta hcg 1500leri gecmesiyle birlikte bulantilar koku hassasiyetleri yorunluklar surekli uyuma istekleri basladi. Persembe keseyi gorecegm kalp atisi da duyulur mu hic bilmiyorum kalp atisini ne zaman duydunuz deneyimli gebeler?
Allah kolaylığını verir Canım merak etme. Kardeşi olan çocuklarda sorumluluk bilinci oluşuyor olgunlaştırıyor
Merhaba,benim satta 30 aralik,henuz hastaneye gitmedim, cumartesi gitmeyi düşünüyorumrum25 ocakti benim 27 gunde bir olunca satta 30 aralikti 6 ekimde dogum gozukuyor yakiniz galiba