2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hayırlı Cumalar kızlar. Rabbim hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.Kontrol için 4+6 da gittiğimde keseyi gördük. Bebeği ve kalp atışını bir görelim diye Hastaneye haftaya gitmeyi düşünüyordum fakat gece hafif bir kanama olunca acile gittik Doktor dedi 5+6 haftalık hamilesin ( sat 5 ocak) kalp atışı görülüyor ama düşük tehliken var kanama bölgesi görülüyor dedi ve düşük önleyici iğne yaptı. Uyardı iş yapma sadece yat dedi. Eşim diyordu sürekli gidelim diye ben herhangi bir sıkıntı olmadığı için gitmek istemiyordum. Kontrole gidin inşallah kızlar yüreğinizi ferah tutun tabi herşeyin hayırlısı Allahtan

Betahcg ye bakılmamıştı. Ben pek kontrole gitmemiştim canım. Bulantım vardı evet. Niye böyle şeyler düşünüyorsun kendini strese sokuyorsun ki

oof sorma hic. Ah aslinda o kadar pozitiftim ki. Degerim yuksek cikinca onden gittigini dusunuyordum haftamin, o yuzden dedim gorme ihtimalimiz cok cok yuksek. Bu beklentiyle gidip gormeyince bide her gun bulantidan ac susuz dolasinca psikolojim bitti Hakkimizda hayirlisi olur insallah ve bebislerimiz sagliklidir.

Bizim bir gelinimiz ancak bebek karnında 6aylık kadar oldupunda anlıyor hamile olduğunu, adet kanamaları bile devam ediyor. Ben de öyle olsaydım diyorum hep. Ne bulantı ne kusma ne aşerme, ağrı sızı hiçbir şey yok. Seninki de iyi bana göre maşallah

hayirli olsun canim seninde. Allah korusun bebeklerimizi. İnsallah saglikla ve kolaylikla devam eder gebeliklerimiz. Bol bol dinlen bir sey olmaz insallah ♡♡♡♡♡

Canım kalp atışı görülüyor ama nasıl duyulmuyor ? Görülüyor derken nasıl yani ?
Kalp atışı 6 haftadan önce duyamayız dedi benim gittiğim doktorlarım bi yanlışın olmasın
Hatta arkadaşım6+4 tr duyamadı 7+3 te duydu

Çok geçmiş olsun canım bulantı çok zor olsa gerek. İki sabahtır hafif hafif yaşıyorum, sizlerin oldukça şiddetli Allah yardımcınız oksun canım
Çocuklar dokunsa, başımı çevirsem sanıyorum o an istifra edeceğim. Boğazımda tuhaf bir his. Sağ tarafıma hiç dönemiyorum. En rahatı sırt üstü yatmak ondan yorulunca yavaaaşça sola dönebiliyorum o da çok kısa durabiliyorum, bundan da midem etkileniyor. Ben hiç böyle olmamıştım. Son ay yatışla alakalı şeyler yaşardım ama o da karnıö büyüdüğü için. Kendimi çok tuhaf bir şeyin içe düşmüş bir aciz olarak hissediyorum.

ah canimmm ayni hislerdeyim, Allah beterinden korusun, bu hallerimizde en kisa surede gecsin hayirlisiyla.
İnan ruyamda yiyip iciyorum surekli Oyle ozeniyorum ki istahla bir seyler yiyip icebilenlere Cok fazla ozledim

Bide yemegi falan da gectim su icememek perisan ediyor beni Hastanelik olmaktan korkuyorum.

Çok geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın sağlıkla kavuş yavruna. Kanama dediğin normal kan renginde miydi yoksa kahverengi akıntı şeklinde miydi canım ?

Geçicek bunların hepsi canım biraz sabır her şey bebişlerimiz için

Ben fena deilim Allah a şükür,canım geçmiş olsun mide olmazsa olmazımız onun dışında başka dert vermesin Allah inş,biraz yiyebiliyorsan yeter kuzum uzanmaya çalış sürekli

Demedi cnm sagliksiz gebelik olabilir dedi ki ben inanmiyorum dusmucek diyorum progestani vajinal al daha etkili dedi yat dinlen beklicez yapcak bisey yok dedi benim doktorum riskli gebelik doktoru simdi p.tesi o beni daha aydinlatir bende sizi :) akliniza gelirsem dua edin banada

sinhuscum canim yaaa cok sevindim cok sukur, cok korkmustum senin icin.
İnsallah saglikla kavusacaksin yavruna.
Hep dinlen, ailen falan yakinlardaysa cagir yemekleri yapiversinler, cok dikkat et kendine. Allah korur insallah ♡

Annem yemekleri gondercek yarinda gelcek arada gidip evinden esimle yemek gondercek idare edicez oyle

Çok sağolun kızlar Rabbim hepimize yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah. Kanama derken açık pembe kahve arası bi şeydi.Çok azdı aslında ama karın ağrısı da olunca şüphelendim. Canım ben duymadım kalp atışını doktor dedi ben görüyorum. Hatta ben de erken olduğu için şaşırdım bana çevirdi makineyi ama anlayamadım tabi.

Gözünaydın canımAllahın izniyle bişi olmaz bebeğine,kendi doktorunads git bakalım,ohh kuzum ben çok sevindim adına

Ne şanslısınız hepsini biarada görmüşsünüz
Allah sağlıkla kucağınıza versin inşallah :)

Hoşgeldin hayırlı cumalar canım,Allah bağışlasın babeğinibol bol dinlen

İçin hep ferah oksun Allahın izniyle hiçbir şey olmaz. Dualarım hepimiz için bu mübarek cuma saatlerinde. Aklınıza gelirsem siz de bana dua edin, yavrularımızı sağlıkla alalım kucağımıza

Su yerine kuşburnu marmelatını sulandırıp içtim bugün henüz 2bardak. Sıvı ihtiyacını bir şeyle karşılamak gerekiyor yoksa ben de hastanelik olmaktan korkuyorum.

Ben fena deilim Allah a şükür,canım geçmiş olsun mide olmazsa olmazımız onun dışında başka dert vermesin Allah inş,biraz yiyebiliyorsan yeter kuzum uzanmaya çalış sürekli
Yemeği sadece vücudumun zorunlu ihtiyacı olarak görüyorum ancak yapamıyorum. Kayınvalidem,sağolsun, 1tencere göndermiş de yedik. Ona dedim ben hiç kalkamıyorum yemek gönder de yiyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…