Hayırlı cumalarrrgünaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar.
Kızlar, nasılsınız? Dün hiç giremedim siteye. Bayağı konuşmuşsunuz çok.güzel. :) ben hastayım kızlar ya. Oturamıyorum, ayakta duramıyorum, gezemiyorum. Yatmam lazım sürekli.ayağı kalktığım zaman midem de başlıyor. Su içsem zaten midem daha kötü oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Ben hiç.böyle olmamıştım. Çok ağır geçiyor.
Günaydın canıımm :) bulantılar iki sabahtır bana da uğruyo ve bu sabah biraz arttı, bi şeyler yiyince daha iyi oldum ama pek iyi değil midemG Ü N A Y D I N K I Z L A R.......
Daha yatsktan yeni çıkıyoruz oğluşumla malum bulantım tavan yaptı sabahları,şimdi leblebi ve elma attım ağzıma bastırdı sanki,güzel bir gün olsun inşşşşş
Çok geçmiş olsun canım bulantı çok zor olsa gerek. İki sabahtır hafif hafif yaşıyorum, sizlerin oldukça şiddetli Allah yardımcınız oksun canımKızlar, nasılsınız? Dün hiç giremedim siteye. Bayağı konuşmuşsunuz çok.güzel. :) ben hastayım kızlar ya. Oturamıyorum, ayakta duramıyorum, gezemiyorum. Yatmam lazım sürekli.ayağı kalktığım zaman midem de başlıyor. Su içsem zaten midem daha kötü oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Ben hiç.böyle olmamıştım. Çok ağır geçiyor.
Evet uykusuzluk da zor şişgözlerle geziyorumBende hiç rahat deilim ya ne tarafa döndem uyuyamıyorum bungecede oğlum sağolsun yine aysktaydı,midem yanıyor benimde,tıkanıyorburnum böyle böyle atlatıcaz inş
sinhus sen nasılsın kuzum
Amin canim insallahh kixlarim cok istiyo bizimde bi erkek kardesimiz olsun diyo Rabbim dillerine baglasin herkesin gonlune gore versinBat günüyse yapabilirsiniz aslında ben iki gün önce yaptım çok silik çıkmıştı, inşallah gönlünüzce olur :)
Kaç haftalık oldun ki
Ben yaşadım canım. İlk hamileliğimde. Kese büyüdüğü halde içinde bebek görünmediğin den anlamıştı doktor. Kese belirli büyüklüğe ulaşınca bebek gözükürmüş mutlaka. Sağlıksız emriyo olunca vücut hiç üretmez bebek oluşmazmış. Kimisi kendisi düşürürmüş. Ben kürtaj olmuştum. Ama boş gebelik mi diye endişelenmen gereksiz . Emin daha çok erken görmek için. Geç döllenme olabilir. Benim 10 haftalıkta kesinleşti
Ben yaşamıştım belirti olarak hcg değerleri çok düşüktü mesela 22 ile başladı kese çok geç görüldü bebek gelişmemişti sonra hcg zaten durdu artmadı en büyük ipucu hcg değerleri
Dualarınızı bekliyorum inşallah hayırlısıyla 2019 ekim annesi olurum çok istiyorum yarına kadar olmasam sabah ilk idrarla test yapmayı düşünüyorum
Bol bol dinlen canım. Benimde kontrol Salı günü. Kalbini duycaz büyümüş oluyor sıpam:)Gunaydin hayirli cumalar
kizlar bu gelen kahve lekeler canimı sıkmisti biliyorusunuz A AloeeVeraa kuzum sanada gecmis olsun buarada beraber gidiyoruz gb
devam edim
Dun burda bi tip merkezi var evime yakin kendi doktorum p.tesi cagirdi ve evime uzak tip merkezine gidim gozukim dedim
Gittim bayagi ilgili bi doktor herseyi sordu gecen haftaki ultrosan kagidima falan bakti sonra gectik karindan keseyi gorduk birazdaha bakti bebegi gordu biraz daha bakti kalp atisini gordu Allahim agliyorum sevincten kanama alanimda yok daha cok kucuk dedi 6+3 um buarada ama dedi kahve lekelerin progestan kullanmana ragmen oldugu icin dusuk tehliken var olabildigince dinlekceksin iliski yasak sanki iliskiyi kim dusunuyirsa :) ve agir kaldirmicaksin zaten yapmiyorum bunlarin hicbirini dedim
gerisi dedi yapacak bisey hamileliklerde istatiksel yuzde 10 yuzde 15 ilk haftalarda duser sagliksiz gebeliklerdir cogu dedi sen temkinini aldiktan sonra gerisi beklemektir dedi simdi hem gordum rahatladim hem dusuk tehlikem var diye uzuldum p.tesi bakalim kendi doktorum ne dicek
Duyarsin kuzum benden 3 gun ondesin ben gordum dun sadece balik gibiydi :) kalbini goruncede bir bag oluyorBol bol dinlen canım. Benimde kontrol Salı günü. Kalbini duycaz büyümüş oluyor sıpam:)
O sesin güzelliği hiç bi şey de yok zatenDuyarsin kuzum benden 3 gun ondesin ben gordum dun sadece balik gibiydi :) kalbini goruncede bir bag oluyor
Canım benim ya çok şükür bebişini ve kalp atışını görmüşsün maşallah sizeGunaydin hayirli cumalar
kizlar bu gelen kahve lekeler canimı sıkmisti biliyorusunuz A AloeeVeraa kuzum sanada gecmis olsun buarada beraber gidiyoruz gb
devam edim
Dun burda bi tip merkezi var evime yakin kendi doktorum p.tesi cagirdi ve evime uzak tip merkezine gidim gozukim dedim
Gittim bayagi ilgili bi doktor herseyi sordu gecen haftaki ultrosan kagidima falan bakti sonra gectik karindan keseyi gorduk birazdaha bakti bebegi gordu biraz daha bakti kalp atisini gordu Allahim agliyorum sevincten kanama alanimda yok daha cok kucuk dedi 6+3 um buarada ama dedi kahve lekelerin progestan kullanmana ragmen oldugu icin dusuk tehliken var olabildigince dinlekceksin iliski yasak sanki iliskiyi kim dusunuyirsa :) ve agir kaldirmicaksin zaten yapmiyorum bunlarin hicbirini dedim
gerisi dedi yapacak bisey hamileliklerde istatiksel yuzde 10 yuzde 15 ilk haftalarda duser sagliksiz gebeliklerdir cogu dedi sen temkinini aldiktan sonra gerisi beklemektir dedi simdi hem gordum rahatladim hem dusuk tehlikem var diye uzuldum p.tesi bakalim kendi doktorum ne dicek
Usg görüntünü atsana bakım nasıl :) kız mı erkek mi diye yorumluyorlar :) Salı’yı iple cekiyorumDuyarsin kuzum benden 3 gun ondesin ben gordum dun sadece balik gibiydi :) kalbini goruncede bir bag oluyor
Betahcg ye bakılmamıştı. Ben pek kontrole gitmemiştim canım. Bulantım vardı evet. Niye böyle şeyler düşünüyorsun kendini strese sokuyorsun kiAh canim yaa ne zormus hamilelik. Allah beterinden korusun.
Gec dollenme oldugunu dusunmuyorum canim cunku degerim baya yuksek cikti.
Dogru duzgun bi doktora da gidemedim, hep acillerde bakildi. İkisinde de keseyi gorduk. İkincisinde vajinal baksak gorururz muhtemelen dedi ama ben istemedim bekleyelim dedim.
Peki senin bos gebelikte de bulantin falan var miydi? Bir arkadas betahcg degerinin dusuklugunden bahsetmis seninde mi dusuktu o zaman?
6+0da gittim en son doktora.
Gunaydin hayirli cumalar
devam edim