- 6 Ekim 2011
- 2.152
- 381
Ne şanslısınız hepsini biarada görmüşsünüz
Allah sağlıkla kucağınıza versin inşallah :)
Amin insallah cnm gormemle bogazimda kalmasi bir oldu insallah herkesss saglikla alir kucagina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne şanslısınız hepsini biarada görmüşsünüz
Allah sağlıkla kucağınıza versin inşallah :)
Eşime her akşam sabah soruyorum geçecek değil mi diyorum. O da aynı senin gibi diyor. Rabbim canlarına sağlık versin iki minnak daha olunca daha zor oluyorGeçicek bunların hepsi canım biraz sabır her şey bebişlerimiz için
Cok sgl cnm benimGözünaydın canımAllahın izniyle bişi olmaz bebeğine,kendi doktorunads git bakalım,ohh kuzum ben çok sevindim adına
Olsun öyle deme bak ne güzel şuan sorun yok :)Amin insallah cnm gormemle bogazimda kalmasi bir oldu insallah herkesss saglikla alir kucagina
Amanınnn :) ayy maşallah kuzum ya çok güzel görünüyo cinsiyetten anlamam tabi :)1 tabe 4 yasinda oglum haydu bilen desin kiz geliyormu :))
Evet senin o yüzden daha zor canım ama geçicek biliyosun annelik sabır işi daha karnındayken bileEşime her akşam sabah soruyorum geçecek değil mi diyorum. O da aynı senin gibi diyor. Rabbim canlarına sağlık versin iki minnak daha olunca daha zor oluyor
Amanınnn :) ayy maşallah kuzum ya çok güzel görünüyo cinsiyetten anlamam tabi :)
1 tabe 4 yasinda oglum haydu bilen desin kiz geliyormu :))
Hiç sorma :))Minnak 3.5 mm bize neler yapio :)))
Peki senin şu usg fotoğrafında solda görünüyo ya gerçekten solda mı oluyo canım yoksa ayna gibi yani aslında sağında mı oluyo şu anKendime cevap verim
Bebek kesenin solunda ve soluna yakinsa erkek saginda ve sagina yakinsa kizmis benim oglan sola yapismis resmen
Gunaydin hayirli cumalar
kizlar bu gelen kahve lekeler canimı sıkmisti biliyorusunuz A AloeeVeraa kuzum sanada gecmis olsun buarada beraber gidiyoruz gb
devam edim
Dun burda bi tip merkezi var evime yakin kendi doktorum p.tesi cagirdi ve evime uzak tip merkezine gidim gozukim dedim
Gittim bayagi ilgili bi doktor herseyi sordu gecen haftaki ultrosan kagidima falan bakti sonra gectik karindan keseyi gorduk birazdaha bakti bebegi gordu biraz daha bakti kalp atisini gordu Allahim agliyorum sevincten kanama alanimda yok daha cok kucuk dedi 6+3 um buarada ama dedi kahve lekelerin progestan kullanmana ragmen oldugu icin dusuk tehliken var olabildigince dinlekceksin iliski yasak sanki iliskiyi kim dusunuyirsa :) ve agir kaldirmicaksin zaten yapmiyorum bunlarin hicbirini dedim
gerisi dedi yapacak bisey hamileliklerde istatiksel yuzde 10 yuzde 15 ilk haftalarda duser sagliksiz gebeliklerdir cogu dedi sen temkinini aldiktan sonra gerisi beklemektir dedi simdi hem gordum rahatladim hem dusuk tehlikem var diye uzuldum p.tesi bakalim kendi doktorum ne dicek
Zaten gep yatıyorum. Bir de dokunma midem bulanıyor diyorum.Kızlar eşinizle ilgilenebiliyor musunuz ?ben yorgunlukla hoşgeldin bile diyemiyorum. Tatlılar börekler yapardım ama yok kolum kalkmıyor. Dışarda yiyelim diyor onu da istemiyorum
her işten geldiğinde uyuyorum gece de ağlayıp sızlayıp onu uyutmuyorum.
Ağrım sızım gerginliğim bitmiyor
Gebelikten önce hep sarılır otururdum ona ilgilenirdim. Şuan omzuma elini atsa omzum acıyor diyorum hep Sohbet ederdim şuan sadece uyuyorum ya da gebelikle ilgili konuşuyorum.
Siz de böyle misiniz ?
Ben sağıma yatamadığım için sağımda olduğunu düşünüyorum ve kız diyorum benimkineKendime cevap verim
Bebek kesenin solunda ve soluna yakinsa erkek saginda ve sagina yakinsa kizmis benim oglan sola yapismis resmen
Ramzi teorisine göre mi diyorsunuz kızlar ben soldan yumurtladım çok net hissettim doktor da sesi soldan yumurtlamışsın diyeBen sağıma yatamadığım için sağımda olduğunu düşünüyorum ve kız diyorum benimkine
Canim kendini strese sokma bosa bol bol dinlen surekli gelmedikce bisey olmaz insallaAma kuzum akşam acile gittim de ultrasonla bakmadılar acilde ultrason yokmuş en son pazartesi keseyi gördüğümüzde demişti doktor bunları. Ama o zamandan bu zamana kötü bi şey olmamıştır diye düşünüyorum çünkü pazartesi doktıra gittiğim gün ilk kez açık kahve akıntım oldu o gün ultrasonda her şey çok güzeldi. Hatta sonra 1-2 gün olmadı, şimdi yine 1-2 gündür az az var. Neyse iyidir Allahın izniyle
Peki yumurtlamaya göre ne oluyomuş cinsiyetler canım. Bana da doktor sağdan yumurtlamışsın dediRamzi teorisine göre mi diyorsunuz kızlar ben soldan yumurtladım çok net hissettim doktor da sesi soldan yumurtlamışsın diye
Bakalım ne olacak merak içindeyim gönlümde kız yatıyor
Rahat olmaya çalışıyorum canım. Zaten sürekli gelmiyo günde 1 ya da en fazla 2 kez geliyo ve az oluyo. Hep dua ediyorum Allahın izniyle bi şey olmaz inşallahCanim
Canim kendini strese sokma bosa bol bol dinlen surekli gelmedikce bisey olmaz insalla
Bizim bir gelinimiz ancak bebek karnında 6aylık kadar oldupunda anlıyor hamile olduğunu, adet kanamaları bile devam ediyor. Ben de öyle olsaydım diyorum hep. Ne bulantı ne kusma ne aşerme, ağrı sızı hiçbir şey yok. Seninki de iyi bana göre maşallah
Gunaydin hayirli cumalar
kizlar bu gelen kahve lekeler canimı sıkmisti biliyorusunuz A AloeeVeraa kuzum sanada gecmis olsun buarada beraber gidiyoruz gb
devam edim
Dun burda bi tip merkezi var evime yakin kendi doktorum p.tesi cagirdi ve evime uzak tip merkezine gidim gozukim dedim
Gittim bayagi ilgili bi doktor herseyi sordu gecen haftaki ultrosan kagidima falan bakti sonra gectik karindan keseyi gorduk birazdaha bakti bebegi gordu biraz daha bakti kalp atisini gordu Allahim agliyorum sevincten kanama alanimda yok daha cok kucuk dedi 6+3 um buarada ama dedi kahve lekelerin progestan kullanmana ragmen oldugu icin dusuk tehliken var olabildigince dinlekceksin iliski yasak sanki iliskiyi kim dusunuyirsa :) ve agir kaldirmicaksin zaten yapmiyorum bunlarin hicbirini dedim
gerisi dedi yapacak bisey hamileliklerde istatiksel yuzde 10 yuzde 15 ilk haftalarda duser sagliksiz gebeliklerdir cogu dedi sen temkinini aldiktan sonra gerisi beklemektir dedi simdi hem gordum rahatladim hem dusuk tehlikem var diye uzuldum p.tesi bakalim kendi doktorum ne dicek
Kendime cevap verim
Peki senin şu usg fotoğrafında solda görünüyo ya gerçekten solda mı oluyo canım yoksa ayna gibi yani aslında sağında mı oluyo şu an