2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yemeği sadece vücudumun zorunlu ihtiyacı olarak görüyorum ancak yapamıyorum. Kayınvalidem,sağolsun, 1tencere göndermiş de yedik. Ona dedim ben hiç kalkamıyorum yemek gönder de yiyelim
Sağolsun kv o o zaman,2ay içinde toparlıycaksın canım
1 tabe 4 yasinda oglum haydu bilen desin kiz geliyormu :))
ben hiç anlamam o işlerden canım ama kesenin içinde minnak bir baby

valla eşim sağolsun benimle ilgilenmek istiyor ben onu bile istemiyorum,bi huysuzluk var üzerimde,çocuklarla ilgilense yeter benim için,yalnız bizim muhabbette başbaşayken hep gebelik üzerine

Ben sağıma yatamadığım için sağımda olduğunu düşünüyorum ve kız diyorum benimkine
sağıma bende yatamıyorum ama normalde hamileliklerin hepsinde oluyormuş bu sıkıntı,sol tarafa yatmak en iyisiymiş

Anladım canım ben de böyle bi şey duymuştum da ondan sordum. Bakalım bizim bebişler kesenin neresinde olucak

Peki yumurtlamaya göre ne oluyomuş cinsiyetler canım. Bana da doktor sağdan yumurtlamışsın dedi

Ramzi teorisine göre ( bilimsel bir araştırma sonucuymuş ve %85 doğruluğu varmış). İlk 6-8 haftalık ultrason görüntüsüne göre bebeğin kesenin içersinde soldan ya da sağdan girişine göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bilimsel olunca tecrübeli annelerimiz yada anne adaylarımızdan yardım istiyoruz. Doğruluğu var mı öğrenmek adına :) Bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz. bu teorieye göre;

Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;

Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,

Karından bakıldıysa eğer,

Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,

Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ,

Oğlumun 8haftalık görüntüsüne baktım ama anlamadım

Kızlarrr
Artık tablomuzu oluşturma zamanı,sayfanın en başında olacak,denemek için ilk kendimi yazmış oldum ve sabahtan beri uğraşıyorumepeyce zor ve uzun sürüyormuş
EVET TATLIŞ MI TATLIŞ EKİM ANNELERİ BİLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM MUHAKKAK BENİ ETİKETLEYİN YA DA ALINTILAYIN Kİ GÖZÜMDEN KAÇMASIN CANLAR
Müsait oldukça herkesi ekliycem

Üyelik adınız,yaşınız,kaçıncı çocuk,tahmini doğum tarihi,yaşadığınız şehir,SAT,başlangıç kilonuz,cinsiyet(tabi öğrendikçe ekliyicem)
KIZLAR BENİ ETİKETLEMEYİ UNUTMAYIN BİLGİLERİ YAZDIĞINIZDA

Prolutonsa bende zor buldum 1 eczanede buldum sadece o da ekstra para verdimde aldim piyasada bulunmuyor diye

Canim burda bir arkadaş daha yazmıştı kahve rengi akintiyi Ona da yazmıştım benim de ilk gebeligimde olmuştu ağrı olmadığı için birde devam etmedigi icin yerleşme kanamasidir diye düşünüp gitmemistim doktora çevremde bir kac arkadasimda da olmuştu.Canim hiç korkma uzan dinlen devam eder agrin olursa başka bir doktora gidersin.

Anne Adı : FİTMUS
SAT : 1 OCAK
Doğum Tarihi: 8 EKİM
Kaçıncı Bebek : İLK
Başlangıç Kilosu : 60

Merhabalar, 6 haftalık hamileyim. Gecen hafta rahimde kese görüldü, haftaya gel tekrar bakalm dedi doktor. Bır hafta sonra tekrar gittim, kese görünüyor ama bebek görünmüyor. Gelişimi yavaş olabilir ama haftaya da görünmezse anormal bir durum olabilir dedi. Benim durumumda olan var mı?

Selam canım, inşallah bu sefer hayırlı haberlerle gelirsin, inşallah her şey yolundadır. Benim de doktor yarın, bakalım nasış durum hiç bilgim olmadığı için bir yorum yapamıyorum maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…