Sağolsun kv o o zaman,2ay içinde toparlıycaksın canımYemeği sadece vücudumun zorunlu ihtiyacı olarak görüyorum ancak yapamıyorum. Kayınvalidem,sağolsun, 1tencere göndermiş de yedik. Ona dedim ben hiç kalkamıyorum yemek gönder de yiyelim
ben hiç anlamam o işlerden canım ama kesenin içinde minnak bir baby1 tabe 4 yasinda oglum haydu bilen desin kiz geliyormu :))
valla eşim sağolsun benimle ilgilenmek istiyor ben onu bile istemiyorum,bi huysuzluk var üzerimde,çocuklarla ilgilense yeter benim için,yalnız bizim muhabbette başbaşayken hep gebelik üzerineKızlar eşinizle ilgilenebiliyor musunuz ?ben yorgunlukla hoşgeldin bile diyemiyorum. Tatlılar börekler yapardım ama yok kolum kalkmıyor. Dışarda yiyelim diyor onu da istemiyorum
her işten geldiğinde uyuyorum gece de ağlayıp sızlayıp onu uyutmuyorum.
Ağrım sızım gerginliğim bitmiyor
Gebelikten önce hep sarılır otururdum ona ilgilenirdim. Şuan omzuma elini atsa omzum acıyor diyorum hep Sohbet ederdim şuan sadece uyuyorum ya da gebelikle ilgili konuşuyorum.
Siz de böyle misiniz ?
sağıma bende yatamıyorum ama normalde hamileliklerin hepsinde oluyormuş bu sıkıntı,sol tarafa yatmak en iyisiymişBen sağıma yatamadığım için sağımda olduğunu düşünüyorum ve kız diyorum benimkine
Anladım canım ben de böyle bi şey duymuştum da ondan sordum. Bakalım bizim bebişler kesenin neresinde olucakHayırlı olsun, kendim bebeğime görmüş oluyorum burada görenleri okuyunca, hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah..
Karından bakılınca solda ise erkek, alttan bakıldı ise sağdaysa erkek oluyor canım.. erkek gibi duruyor eğer karından bakıldıysa, benim ilk gebeliğimde soldaydı, oğlum var, bunu da yazarım inşallah görünce
Peki yumurtlamaya göre ne oluyomuş cinsiyetler canım. Bana da doktor sağdan yumurtlamışsın dedi
Oğlumun 8haftalık görüntüsüne baktım ama anlamadımRamzi teorisine göre ( bilimsel bir araştırma sonucuymuş ve %85 doğruluğu varmış). İlk 6-8 haftalık ultrason görüntüsüne göre bebeğin kesenin içersinde soldan ya da sağdan girişine göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bilimsel olunca tecrübeli annelerimiz yada anne adaylarımızdan yardım istiyoruz. Doğruluğu var mı öğrenmek adına :) Bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz. bu teorieye göre;
Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;
Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,
Karından bakıldıysa eğer,
Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,
Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ,
Karından mı yapıldı canım?Eki Görüntüle 2236049
Oğlumun 8haftalık görüntüsüne baktım ama anlamadım
Ay kız galiba :) benim kızın görüntüsüne çok benziyor. Yuvarlak kese1 tabe 4 yasinda oglum haydu bilen desin kiz geliyormu :))
Evet canımKarından mı yapıldı canım?
Bına göre soldan girmiş ve erkek çıkıyor, oğlunuz vardı değil mi ?Evet canım
Evet canım oğlum aslında orda 7haftalık ama ultrasonda önde gidiyorduBına göre soldan girmiş ve erkek çıkıyor, oğlunuz vardı değil mi ?
Prolutonsa bende zor buldum 1 eczanede buldum sadece o da ekstra para verdimde aldim piyasada bulunmuyor diyeKaç günde bir adet oluyorsun canım 4-5 gün nasıl gecikti daha bir olmamış erken oluyo döngün sanırım ama önemli olan değerlerinin yükselmesi imkanın varsa daha sonra kan testini tekrar et hayırlı olsun bebeğin.
Değerin 2 güne 2 katı artış gösteriyosa sorun yoktur canım benimde adet geçtikten 14 gün sonra 51 değer çıktı olmaz olmaz demeyin.
Bendede düşük riski var canım ama iğneyi bulamiyoruz biz kalmamis depolarda sen nerede oturuyosun bulursun inşallah.
Canım stres yapma 6+0 da bende göremedim6+1 kalp atisi yok
Bunu bende cok merak ediyorum ilk oglumda benimde sag kasığım cok agrirdi.suanlik kasik agrisi olmadi daha canim.Kızlar kasıl ağrınız ne tarafta. İlk hamileliğim de sağ taraftaydı oğlum oldu. Bu sefer sol da. Bir kaç yerde sağ, sol olayının cinsiyete ilgisi olabileceği yazıyordu. Acaba öyle mi cidden
Canim burda bir arkadaş daha yazmıştı kahve rengi akintiyi Ona da yazmıştım benim de ilk gebeligimde olmuştu ağrı olmadığı için birde devam etmedigi icin yerleşme kanamasidir diye düşünüp gitmemistim doktora çevremde bir kac arkadasimda da olmuştu.Canim hiç korkma uzan dinlen devam eder agrin olursa başka bir doktora gidersin.Pazartesi günü keseyi gördük kızlar yani kontroldeydim ve doktorum kesenin olabilecek en yüksek yere yerleştiğini yerinin ve yatağının çok güzel olduğunu, düşük riski olmayan grupta olduğumu söylemişti, ayrıca kanama alanı falan da yok dedi. Bunlardan yola çıkarak 3 günde çok endişelenicek bi durum oluşmamıştır diye düşünüyorum. Kendisi de kahverengi lekenmeler olabilir bi çok gebe bunu yaşar sorun teşkil etmez dedi. İçimi ferah tutmaya çalışıyorum bunlardan hareketle
bende 6 haftaya yeni girdim bende 10 gün sonraya kalp atışı için randevu verdi doktor üzülme herkeste farklı bizimkiler geç duyulacak demek6+1 kalp atisi yok
6+1 kalp atisi yok
2019 EKİM ANNELERİ
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2019
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.[/table]
Anne Adı Yaş SAT Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Bebek Şehir Başlangıç Kilosu @aysenazim 32 29Aralık 5Ekim 3 Sakarya 66
Selam canım, inşallah bu sefer hayırlı haberlerle gelirsin, inşallah her şey yolundadır. Benim de doktor yarın, bakalım nasış durum hiç bilgim olmadığı için bir yorum yapamıyorum maalesef.Merhabalar, 6 haftalık hamileyim. Gecen hafta rahimde kese görüldü, haftaya gel tekrar bakalm dedi doktor. Bır hafta sonra tekrar gittim, kese görünüyor ama bebek görünmüyor. Gelişimi yavaş olabilir ama haftaya da görünmezse anormal bir durum olabilir dedi. Benim durumumda olan var mı?