2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Eşime her akşam sabah soruyorum geçecek değil mi diyorum. O da aynı senin gibi diyor. Rabbim canlarına sağlık versin iki minnak daha olunca daha zor oluyor
Evet senin o yüzden daha zor canım ama geçicek biliyosun annelik sabır işi daha karnındayken bile

Kızlar eşinizle ilgilenebiliyor musunuz ?ben yorgunlukla hoşgeldin bile diyemiyorum. Tatlılar börekler yapardım ama yok kolum kalkmıyor. Dışarda yiyelim diyor onu da istemiyorum

her işten geldiğinde uyuyorum gece de ağlayıp sızlayıp onu uyutmuyorum.
Ağrım sızım gerginliğim bitmiyor
Gebelikten önce hep sarılır otururdum ona ilgilenirdim. Şuan omzuma elini atsa omzum acıyor diyorum hep Sohbet ederdim şuan sadece uyuyorum ya da gebelikle ilgili konuşuyorum.

Siz de böyle misiniz ?

Kendime cevap verim

Bebek kesenin solunda ve soluna yakinsa erkek saginda ve sagina yakinsa kizmis benim oglan sola yapismis resmen
Peki senin şu usg fotoğrafında solda görünüyo ya gerçekten solda mı oluyo canım yoksa ayna gibi yani aslında sağında mı oluyo şu an

ayyy maşallah aynı haftadayız ikimz de inşallah bende görebilirim yarın dr gidicem inşallah :-D

Zaten gep yatıyorum. Bir de dokunma midem bulanıyor diyorum.

Canim
Canim kendini strese sokma bosa bol bol dinlen surekli gelmedikce bisey olmaz insalla

Ramzi teorisine göre mi diyorsunuz kızlar ben soldan yumurtladım çok net hissettim doktor da sesi soldan yumurtlamışsın diye
Bakalım ne olacak merak içindeyim gönlümde kız yatıyor
Peki yumurtlamaya göre ne oluyomuş cinsiyetler canım. Bana da doktor sağdan yumurtlamışsın dedi

Canim

Canim kendini strese sokma bosa bol bol dinlen surekli gelmedikce bisey olmaz insalla
Rahat olmaya çalışıyorum canım. Zaten sürekli gelmiyo günde 1 ya da en fazla 2 kez geliyo ve az oluyo. Hep dua ediyorum Allahın izniyle bi şey olmaz inşallah

İNŞALLAH ÖYLEDİR CANIM MÜBAREK GÜNÜN HÜRMETİNE RABBİM HAYIRSIYLA SAĞLIKLISIYLA KAVUŞTURSUN İNŞALLAH.

Hayırlı olsun, kendim bebeğime görmüş oluyorum burada görenleri okuyunca, hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah..

Kendime cevap verim

Bebek kesenin solunda ve soluna yakinsa erkek saginda ve sagina yakinsa kizmis benim oglan sola yapismis resmen

Peki senin şu usg fotoğrafında solda görünüyo ya gerçekten solda mı oluyo canım yoksa ayna gibi yani aslında sağında mı oluyo şu an

Karından bakılınca solda ise erkek, alttan bakıldı ise sağdaysa erkek oluyor canım.. erkek gibi duruyor eğer karından bakıldıysa, benim ilk gebeliğimde soldaydı, oğlum var, bunu da yazarım inşallah görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…