İnşallah :)Belki de canım. Çok sorun etmiyorum doktor kahverengi lekelenmeler normal dedi. Bi de açık kahverengi zaten. İnşallah her şey yolundadır canım
İnşallah :)
Ben geceleri rahat uyuyamıyorum sürekli bacak kırampları burun tıkanıklıkları, gece süren mide bulantıları ...
Hamilelik ne kadar zormuş meğer senin uykun nasıl?
Ben de çok zor uykuya dalıyorum canım. Belim ağrıyo, bacaklarıma kramlar giriyo, tuvaletim geliyo sürekliİnşallah :)
Ben geceleri rahat uyuyamıyorum sürekli bacak kırampları burun tıkanıklıkları, gece süren mide bulantıları ...
Kıyamam ya senin zaten çok ağır geçiyorbenmde sabaha karsi uyku iptal iki uc gundur. Bulantim basliyor uyurken.
Ahh demek ki hepimiz de aynıııı..Ben de çok zor uykuya dalıyorum canım. Belim ağrıyo, bacaklarıma kramlar giriyo, tuvaletim geliyo sürekli
Kıyamam ya senin zaten çok ağır geçiyor
Çalışıyor musın ?
Benim sabah işe gelmem zulüm araba kullanıyorum ama sürekli sağa çekip öğürüp tekrar biniyorum...
İşte de ölü gibiyim performansım inanılmaz düştü
Çalışan hamileler nasıl dinleniyorsunuz ??
Aynen canım ya hepsini geçtim şu stresin azalması için de ilk 3 ay çabucak bitsin istiyorum, hep tedirginlik varAhh demek ki hepimiz de aynıııı..
Şu12-13. Haftaları bulsak bi rahatlayacağız
Kuzum ne güzel dinlen işte evinde bol bol bak ne güzelah canim yaaa Allah kolaylik versin. Allahtan calismiyorum ben bu aralar. Evdeyim surekli ama o bile perisan ediyor beni.
Bir de bebegimi de goremedim ya, kafamda surekli bos gebelik mi acaba sorulari var. Bir yandan da bulantilar aldi basini gitti.
Psikolojim cok fena yerlerde. Toparlayamiyorum bu ara kendimi.
Oysa haberi aldigimda acayip motivasyonum yuksekti, her sey sahane gececek Allahin izniyle diyip duruyordum.
İnsallah yine sahane gecer ama...
Kuzum sana boş gebelik kelimesimi yasaklıyorummmmm :)Daha once bos gebelik yasayanlariniz var mi kizlar? Belirtisi falan var mi?
Kuzum ne güzel dinlen işte evinde bol bol bak ne güzel
Tabi insan kötü şeyler aklına geliyor ama bunlar olacak diye birşey Yok biz iyi düşünelim iyi olsun..
Ben yenidoğan hemşiresiyim gördüğüm bebekleri bi görsen eksik doğan beyin fonksiyonları olmayan vs
Eğer çocuğumda da olur diye düşünürsem gerçekten kafayı yerim
Çevrede gördüğümüz şeyler bizim başımıza gelecek diye bişey Yok rahat ol dinlen keyfine bak ne güzel evdesin çok şanslısın
İnşallah biter canım, biter de biz de biteriz herhalde :)Aynen canım ya hepsini geçtim şu stresin azalması için de ilk 3 ay çabucak bitsin istiyorum, hep tedirginlik var
Valla bi kere doğurcaz ama her gün dokuz doğuruyoz kuzum ya annelik şimdiden başladı :)İnşallah biter canım, biter de biz de biteriz herhalde :)
Ben yaşamıştım belirti olarak hcg değerleri çok düşüktü mesela 22 ile başladı kese çok geç görüldü bebek gelişmemişti sonra hcg zaten durdu artmadı en büyük ipucu hcg değerleriDaha once bos gebelik yasayanlariniz var mi kizlar? Belirtisi falan var mi?
Kaç haftalık oldun kiah canim yaaa Allah kolaylik versin. Allahtan calismiyorum ben bu aralar. Evdeyim surekli ama o bile perisan ediyor beni.
Bir de bebegimi de goremedim ya, kafamda surekli bos gebelik mi acaba sorulari var. Bir yandan da bulantilar aldi basini gitti.
Oysa haberi aldigimda acayip motivasyonum yuksekti, her sey sahane gececek Allahin izniyle diyip duruyordum.
Ben yaşadım canım. İlk hamileliğimde. Kese büyüdüğü halde içinde bebek görünmediğin den anlamıştı doktor. Kese belirli büyüklüğe ulaşınca bebek gözükürmüş mutlaka. Sağlıksız emriyo olunca vücut hiç üretmez bebek oluşmazmış. Kimisi kendisi düşürürmüş. Ben kürtaj olmuştum. Ama boş gebelik mi diye endişelenmen gereksiz . Emin daha çok erken görmek için. Geç döllenme olabilir. Benim 10 haftalıkta kesinleştiDaha once bos gebelik yasayanlariniz var mi kizlar? Belirtisi falan var mi?
Bende hiç rahat deilim ya ne tarafa döndem uyuyamıyorum bungecede oğlum sağolsun yine aysktaydı,midem yanıyor benimde,tıkanıyorburnum böyle böyle atlatıcaz inşİnşallah :)
Tabi ki şahane geçecek canım niye modunu düşürüyorsun,,tamam insanın aklına her şey gelir ama her şey senin başına gelecek diye bir şey yok,kendini üzme artık anın tadını çıkarah canim yaaa Allah kolaylik versin. Allahtan calismiyorum ben bu aralar. Evdeyim surekli ama o bile perisan ediyor beni.
G Ü N A Y D I N K I Z L A R.......
Daha yatsktan yeni çıkıyoruz oğluşumla malum bulantım tavan yaptı sabahları,şimdi leblebi ve elma attım ağzıma bastırdı sanki,güzel bir gün olsun inşşşşş