2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Merhaba hamile arkadaslarim. Bu konu ilk acildigi gunden beri takip ediyordum, arada yaziyordum ama 10 gundur bakamadim.6+4 haftalik hamileyim. Yazdiklarimdan sonra halinize sukredin, neler varmis diyin ve bana cok dua edin. 38 yasindayim, bu ikinci hamileligim. Ilkinde de ayni seyleri yasamistim, demek ki bunlar kaderim. Kusma olmayan siddetli bulanti, siddetli bas agrisi, siddetli bas donmesi halsizlik yasiyorum. Tam 10 gundur yataga hapsoldum. Evimin salonuna bile gecemiyorum. Allahtan annem yanimda, esime bana ve kizima o hizmet ediyor. 10 gundur surekli yatmaktan sirtlarim boyunlarim artik aciyor. Su icemiyorum, yemek de zorla biseyler yediriyorlar. Yatmak da care olmuyor, cunku sikintim cok, o koca yatak bile dar geliyor bana. Cumartesi gunu hastaneye kaldirildim. 3 buyuk sise serum yiyip eve geldim. Artik hastaneye de gidemiyorum. Eve serum baglamaya geliyorlar. Iki gunde bir serum aliyorum. Doktorum Turkiye nin en iyi doktorlarindan biri, Prof Dr Riza Madazli. O bile bana care bulamadi. 15. Haftaya kadar surer bunlar dedi. Gebe olup da hayatina devam edebilenler, sizlere cok imreniyorum. Bu yaziyi bile yazarken ne kadar zorlandigimi bir bilseniz. Yine de sukurler olsun bebegim saglikli. Sizlere de saglikli hamilelikler diliyorum. Lutfen bana cok dua edin. Sevgi ve saglicakla kalin.
Çook geçmiş olsun, Allah kolaylığını versin inşallah...
Aynı hafta ve gündeymişiz sizinle, sağ salim kucağınıza alın evladınızı inşallah.
Sağlıkla:dua:

Merhaba hamile arkadaslarim. Bu konu ilk acildigi gunden beri takip ediyordum, arada yaziyordum ama 10 gundur bakamadim.6+4 haftalik hamileyim. Yazdiklarimdan sonra halinize sukredin, neler varmis diyin ve bana cok dua edin. 38 yasindayim, bu ikinci hamileligim. Ilkinde de ayni seyleri yasamistim, demek ki bunlar kaderim. Kusma olmayan siddetli bulanti, siddetli bas agrisi, siddetli bas donmesi halsizlik yasiyorum. Tam 10 gundur yataga hapsoldum. Evimin salonuna bile gecemiyorum. Allahtan annem yanimda, esime bana ve kizima o hizmet ediyor. 10 gundur surekli yatmaktan sirtlarim boyunlarim artik aciyor. Su icemiyorum, yemek de zorla biseyler yediriyorlar. Yatmak da care olmuyor, cunku sikintim cok, o koca yatak bile dar geliyor bana. Cumartesi gunu hastaneye kaldirildim. 3 buyuk sise serum yiyip eve geldim. Artik hastaneye de gidemiyorum. Eve serum baglamaya geliyorlar. Iki gunde bir serum aliyorum. Doktorum Turkiye nin en iyi doktorlarindan biri, Prof Dr Riza Madazli. O bile bana care bulamadi. 15. Haftaya kadar surer bunlar dedi. Gebe olup da hayatina devam edebilenler, sizlere cok imreniyorum. Bu yaziyi bile yazarken ne kadar zorlandigimi bir bilseniz. Yine de sukurler olsun bebegim saglikli. Sizlere de saglikli hamilelikler diliyorum. Lutfen bana cok dua edin. Sevgi ve saglicakla kalin.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun acil şifa diliyorum inşallah normal hayatınıza hemen dönersiniz

Merhabalar ekim anneleri.. Dün 5+6 da kesemi gördüm . Aranıza ben de katıldım.
10 gün sonra doktor kalp atışları için çağırdı.
çok heyecanlıyım:anneadayı:
Kese için daha önce gitmiş miydiniz yoksa ilk gidişimizde mi gördünüz :) hoşgeldiniz bu arada hayırlı sağlıklı bir gebelik süreci ve hayırlı sağlıklı bir bebeğiniz olur inşallah :)

anladım cnm ben o ilacı yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. benimde 50 mg. hamilelik sebebiyle yükseliyor galiba cnm ya. öncesinde benim 1.6 filan çıkardı.
Ben hiç kullanmıyodum canım yeni kullanmaya başladım hamileliği öğrenince. Önceden de hep böyle 4 civarı çıkıyodu ama tiroid rahatsızlığım yok çıkmadı bi şey, o yüzden hiçbir doktor ilaç vermemişti hamilr kalınca ilaç kullanırsın demişlerdi öyle de oldu

Kızlar meraba yumurtlamadan sonra 18.günü kan testinde 168 çıktı normalmi sat a göre 3+4 arada adet sancısı na benzer ama hafif ara ara sancı oluyo akinti geliyo sarı renkte çok açık renk te kahvesi te var normalmi yaşayan varmi

evet cnm kese göründü normal ultrasonla. vajinal muayene yapmadı bana. günüm 4 gün geçtiğinde beta 821 çıktı.
Kese göründükten sonra beta tekrarı istemiyolar zaten canım. Dış gebelik ve kimyasal gebelik ihtimaline karşı tekrarlanıyo zaten

A AloeeVeraa ismihazan ismihazan @Azra 1 benim de sorun şu olacak deterjanlar? Çamaşır suyu olmadan temizlik yapamıyorum eldiven kullansam yeterlimi yoksa solumak ta sakıncalımıdır? Bitkisel deterjanlarla tatmin olacağımı sanmıyorum
Ben de aynı durumdayım canım öğrendiğimden beri eldiven kullanarak çamaşır suyu kullanıyorum ama ister istemez soluyoruz kokusunu. Eşim yardım ediyo artık ama nereye kadar, napıcam bilmiyorum

Bunlarin heeepsine katiliyorum aloeveracim. Kizlar caylara cooook dikkat edin. Ozellikle Starbucks gibi yerlerden asla cay almayin. Çünkü genelde karma oluyor. Ben ilk gebeliğimde limon çayı almistim nezle olduğumda. Sonra pakedini bi okudum ki icinde lemongrass denilen ve dusuge neden olan bi bitki var. Ağzımdaki çayı tukurmustum korkudan.

Ben evde sıcak suya elma, limon, portakal kafama gore o gün ne canim cekiyorsa bekletip, kendi meyve cayimi yapiyordum. Içmek isteyince ona yöneliyordum.

Bir de suşi gibi iyi pismemis etlerden muhakkak uzak durun. Salam jambon gibi de...

Maydanoz, ananas, kara uzum direk rahmi inceltiyor, dusuge neden oluyor. Bir kere yeseniz birsey olmaz ama düzenli olarak sakin sakin yemeyin.

Adaçayı ile bi arkadasim bebegini kaybetti. Caylara ozellikle coook dikkat edin. Yesil cay kafein dolu unutmayin
Çok güzel yazmışsın sen de canım. Kara üzümü ben de hiç duymamıştım yemiycem

Merhabalar ekim anneleri.. Dün 5+6 da kesemi gördüm . Aranıza ben de katıldım.
10 gün sonra doktor kalp atışları için çağırdı.
çok heyecanlıyım:anneadayı:
Merhaba canım hoş geldin aramıza, sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağımıza :dua::anneadayı:

Kızlar meraba yumurtlamadan sonra 18.günü kan testinde 168 çıktı normalmi sat a göre 3+4 arada adet sancısı na benzer ama hafif ara ara sancı oluyo akinti geliyo sarı renkte çok açık renk te kahvesi te var normalmi yaşayan varmi
Merhaba, yumurtlamadan 14 gün sonra adet günü diye biliyorum, o durumda adetiniz 4 gün gecikmiş oluyor diye anladım, iki gün sonra tekrarlayın isterseniz, inşallah değer en az 2 kat artar. Lekelenme varsa doktora görünün yine de isterseniz, progestan kullanmanızı önerebilir tedbir için. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.

Ah canım benim yaa kıyamam sana, çok geçmiş olsun :KK43: tahmin edebiliyorum hayat o şekilde çok zordur. Umarım en yakın zamanda geçer bu zor günlerin ve güzel bi hamilelik geçirirsin

Gayet normal hepsi canım hayırlı olsun değerin de güzel, inşallah katlanarak artsın değerin ve sağlıcakla kucağımıza alalım yavrularımızı :dua:

Merhaba kızlar, bir sürü kişi eklenmiş, hepinize hayırlı olsun, daha kalp duyan yok sanırım, benim göğüs hassasiyeti ve arada duygu değişimlerinden ve çok acıkma dışında başka belirtim kalmadı, korktum biraz ama normal herhalde diye düşünüyorum, unutuyorum hamile olduğumu bazen, mide yanması oluyor arada bi de..
5+2yim şuan, sizin bu zamanlar belirtileriniz nasıldı?
15 gün sonra gidicem inşallah, zaman geçmiyor sanki :KK17:

Allahü Teala kolaylık versin inşallah..

Merhaba, yumurtlamadan 14 gün sonra adet günü diye biliyorum, o durumda adetiniz 4 gün gecikmiş oluyor diye anladım, iki gün sonra tekrarlayın isterseniz, inşallah değer en az 2 kat artar. Lekelenme varsa doktora görünün yine de isterseniz, progestan kullanmanızı önerebilir tedbir için. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.
Normalde dongumde dündü adet gunum ama bu ay yumurtam erken catladi lekelenme de denmez sadece akinti ama içinde çok az açık kahve var inşallah canim

ben ananas faydali diye biliyordum :-O çok şaşırdım
Internette arastirirsan hemen çıkar. Erken dogum sancisina neden olur ananas.

Yani tabi yanlis anlamayin arkadaslar. Bir dilim ananas, azicik maydanoz girdi diye kimse bebegini kaybetmez. Bunlari Bunlari sık ve gerektiginden fazla tuketmek zarar gosterebilir.
Diğer meyve sebzelere gore azicik daha dikkatli olup belki haftada 1 den fazla yememek lazim o kadar.

Kızlarr doktor seçimini neye göre yapıyorsunuz ?
özelde gittiğiniz doktorlara ne kasar ücret verdiniz ?
Benim gittiğim doktor çok tanınmış diye tercih ettim medikal park hastanesinde fakat çok yoğun, doktorum Vakit ayıramıyor gibi geldi bana, ama ismini duymadığım doktorlara da güven Duymuyorum nedense

Nerede ki medicalpark adı ne doktorun

Off herseyi gecip cinsiyeti benim kadar merak eden var midir acaba??
Her gun ayri bir ruya görüyorum. Bir gun aslan yavrusu verdiler elime bebek diye. Dun gece de rüyamda aynaya bakiyorum ve bir tek gul gördüm karnımda. Kizim olacakmis diye sevindim.
Dunyalar tatlisi bir oglusum var, bi de kizim olursa cok sevinirim. Ama tabi herseyden once saglik. Kiz olsun, oglan olsun insan evladini çok buyuk bir askla seviyor.
Ama yine de catlayacagim ayol meraktan :KK49:

X