• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    242
Geceleri ıkınıyor saatte bir uyanıyor 1 aydır böyle rota aşısından sonra başladı. Gündüz ağlamıyor huzursuzluğu yok ama gece özellikle sabaha karşı kıvranıyor size tanı nasıl kondu testlerle mi ?
Ben dün gündüz kekik çayını verdim rahatladı kızım. Gazını rahat yaptı

Ben de 30da doğurdum 35e kadar yaparsam yaparım sonra yok😄 bir sürü etken var tabi maddi manevi ülkenin durumu oğlanın huyu suyu nasıl olacak büyüyünce bakalım😄 bi de bana ikinciyi onun kadar sevemem gibi geliyo ya niye bilmiyorum aşık oldum oğluma sanki
Bana da doğurana kadar hep öyle geliyordu eşime diyodum onu bu kadar sevebilcez mi diye. Ama doğunca aynı hissettiğim şeyleri hissettim , şuan hicbi fark yok . Hatta o küçük diye daha fazla koruma kiyamama oluyor ama asla ilki gibi rahat sevemiyorum büyük kızım kıskanmasın diye. O okuldayken bol bol seviyorum bende 😂

• Beğen
Reactions: Gao
Ben direkt kekik kimyon değil de momsel çay içiriyorum doktorun önerisiyle
Eczaneye bir sorsun eşim olmadı bende öyle içiririm çok çok zor böyle uykusuzluk ne yapacağımı şaşırdım artık birde ilk adetimi oluyorum hem psikolojik olarak çöktüm hem bedenen.

Relactaz sanırım damlanız. Onu kullandıktan sonra daha uzun aralıklarla kaka yapmaya başladı mı peki? Ben bizimkinin kaka yapmamasını ona bağlamıştım kullandığım zaman.
Kaka sayısı değişmedi. Önceden köpüklü ve fışkırtarak yapiyodu şimdi daha normal görünüyor. Bıraktıktan sonra yüzünde kızarıklık oldu mu? 3 4 gündür kullanmıyorum çenesinde ve kolunda kırmızı noktalar oluştu.
Geceleri ıkınıyor saatte bir uyanıyor 1 aydır böyle rota aşısından sonra başladı. Gündüz ağlamıyor huzursuzluğu yok ama gece özellikle sabaha karşı kıvranıyor size tanı nasıl kondu testlerle mi ?
Gece gündüz hep huzursuzdu. Test yapılmadı. Doktor bende laktoz intoleransı olduğu için genetik olabilir dedi. Gercekten damladan sonra çocuğum rahatladi. Şimdi de bırakmayı deniyoruz.

Kaka sayısı değişmedi. Önceden köpüklü ve fışkırtarak yapiyodu şimdi daha normal görünüyor. Bıraktıktan sonra yüzünde kızarıklık oldu mu? 3 4 gündür kullanmıyorum çenesinde ve kolunda kırmızı noktalar oluştu.

Gece gündüz hep huzursuzdu. Test yapılmadı. Doktor bende laktoz intoleransı olduğu için genetik olabilir dedi. Gercekten damladan sonra çocuğum rahatladi. Şimdi de bırakmayı deniyoruz.
bizim doktor mukuslu mamayı hiç ciddiye almadı aynı fışkırır gibi ve çok sesli yapıyordu ama gittikçe daha kötü oldu her şey gece özellikle huzursuz ıkınıyor yavrum

bizim doktor mukuslu mamayı hiç ciddiye almadı aynı fışkırır gibi ve çok sesli yapıyordu ama gittikçe daha kötü oldu her şey gece özellikle huzursuz ıkınıyor yavrum
4 aydan sonra geçmesini bekliyolar işte bi ay daha böyle devam ederse araştırır diye düşünüyorum.

Olmadı. Bazen oluyor o. Hemen geçiyor. Yesiğim bir şeyden ya da temas ettiği bir giysi yüzünden sanırım.

Bana da doğurana kadar hep öyle geliyordu eşime diyodum onu bu kadar sevebilcez mi diye. Ama doğunca aynı hissettiğim şeyleri hissettim , şuan hicbi fark yok . Hatta o küçük diye daha fazla koruma kiyamama oluyor ama asla ilki gibi rahat sevemiyorum büyük kızım kıskanmasın diye. O okuldayken bol bol seviyorum bende 😂
Ya sevilir tabi sevilmez mi🥰 şimdi ilk ve tek diye bana öyle geliyo olabilir belki de

Back