Merhaba hamile arkadaslarim. Bu konu ilk acildigi gunden beri takip ediyordum, arada yaziyordum ama 10 gundur bakamadim.6+4 haftalik hamileyim. Yazdiklarimdan sonra halinize sukredin, neler varmis diyin ve bana cok dua edin. 38 yasindayim, bu ikinci hamileligim. Ilkinde de ayni seyleri yasamistim, demek ki bunlar kaderim. Kusma olmayan siddetli bulanti, siddetli bas agrisi, siddetli bas donmesi halsizlik yasiyorum. Tam 10 gundur yataga hapsoldum. Evimin salonuna bile gecemiyorum. Allahtan annem yanimda, esime bana ve kizima o hizmet ediyor. 10 gundur surekli yatmaktan sirtlarim boyunlarim artik aciyor. Su icemiyorum, yemek de zorla biseyler yediriyorlar. Yatmak da care olmuyor, cunku sikintim cok, o koca yatak bile dar geliyor bana. Cumartesi gunu hastaneye kaldirildim. 3 buyuk sise serum yiyip eve geldim. Artik hastaneye de gidemiyorum. Eve serum baglamaya geliyorlar. Iki gunde bir serum aliyorum. Doktorum Turkiye nin en iyi doktorlarindan biri, Prof Dr Riza Madazli. O bile bana care bulamadi. 15. Haftaya kadar surer bunlar dedi. Gebe olup da hayatina devam edebilenler, sizlere cok imreniyorum. Bu yaziyi bile yazarken ne kadar zorlandigimi bir bilseniz. Yine de sukurler olsun bebegim saglikli. Sizlere de saglikli hamilelikler diliyorum. Lutfen bana cok dua edin. Sevgi ve saglicakla kalin.