• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    242
evet çok haklısın. ben de dışarıdan kendime bakınca aynı tavsiyeyi veriyorum ama olayların içindeyken panikliyorum. 🥲 inşallah bebiş büyüyüp geliştikçe daha rahatlarım ben de ❤️
Rahatlarsın canım hiç merak etme, şöyle konuşsunlar dertlerini anlatsınlar her şey yolunda girer 😅

Kızlar doktorlara olan güvenip çok azaldı ya bebeğim rotadan sonra aşırı mukuslu kaka yapmaya başladı ve gece uykuları saatte bir uyanmaya dönmüştü aşırı karın guruldaması vardı araştırdım biraz süt alerjisini gösteriyordu her şey ama doktorumuz kan olmadan alerji olmaz dedi hep başka doktorda kilo alan bebekte alerjiden şüphelenmeyiz dedi ama bugün bir arkadaşla konuştum aynı belirtilerle doktora gitmiş laktoz intoleransı varmış bebeğin bizi doktoru ile görüştürdü mukuslu kaka sürekliyse zaten bir şüphelenmek lazım dedi direk adam. Pazartesi bizde alerji doktoruna gideceğiz direk
Biz bir iki aydır laktoz alerjisi için damla kullanıyorduk. Bebegim köpüklü kaka yapıyordu. Surekli karnı gurulduyor ve çok huzursuzdu. Aynı zamanda bende de laktoz alerjisi olduğu için doktor damla verdi. Baya rahatlattı bizi. Bu hafta kontrole gittiğimiz de bağırsaklarının artık guclendigini ve damlayı birakmami soyledi. Şimdi 3 4 gündür kullanmiyorum cok gazi var zamanla alismasini bekliyorum. Alismassa damlaya devam edicez. Yenidogan doneminde geçici olarak laktoz alerjisi goruluyormus. Cok huzursuz degilse ilac kullanmadan geçmesini bekliyolar.

Kızlar ben oğlanı pazartesi sünnet edeceğim ama 10 şubata kadar da 4.ay aşıları var. Sünnet ettikten sonra aşı olsa sıkıntı olur mu?

Back