2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar dün gece hafif kahverengi leke akıntı geldi benden, bugün yoktu bi şey az önce yine geldi ama gece olandan daha açık renk sütlü nescafe gibi tabiri caizse. Olmazsa bi acile gideyim dimi. Doktorum ciddi bi şey değildir ama için rahat etmezse yarın gel bakalım dedi, yarın gidemeyebilirim birazdan acile gideyim bari. Çok korkuyorum nolur bi şey olmasın :KK43: :dua:
Endişe etme canım, kötü birşey yoktur inşallah. Bu dönemlerde yerleşme ile ilgili de olabiliyormuş. Ama sen yine de bir doktora git. Hem için rahat etsin. Güzel haberlerle dön, bizi habersiz bırakma.
Hiçbirşey olmaz Allahın izniyle:dua:

Off herseyi gecip cinsiyeti benim kadar merak eden var midir acaba??
Her gun ayri bir ruya görüyorum. Bir gun aslan yavrusu verdiler elime bebek diye. Dun gece de rüyamda aynaya bakiyorum ve bir tek gul gördüm karnımda. Kizim olacakmis diye sevindim.
Dunyalar tatlisi bir oglusum var, bi de kizim olursa cok sevinirim. Ama tabi herseyden once saglik. Kiz olsun, oglan olsun insan evladini çok buyuk bir askla seviyor.
Ama yine de catlayacagim ayol meraktan :KK49:
Bende çok merak ediyorum bir kızım var gönlümden erkek bebek geçiyor :dua::emir_bebek:

Kızlar dün gece hafif kahverengi leke akıntı geldi benden, bugün yoktu bi şey az önce yine geldi ama gece olandan daha açık renk sütlü nescafe gibi tabiri caizse. Olmazsa bi acile gideyim dimi. Doktorum ciddi bi şey değildir ama için rahat etmezse yarın gel bakalım dedi, yarın gidemeyebilirim birazdan acile gideyim bari. Çok korkuyorum nolur bi şey olmasın :KK43: :dua:
Canim stres yapma bir sey olmaz Allahın izniyle. Bunlar olabilir. Iyi haberlerini bekliyoruz

Merhaba hamile arkadaslarim. Bu konu ilk acildigi gunden beri takip ediyordum, arada yaziyordum ama 10 gundur bakamadim.6+4 haftalik hamileyim. Yazdiklarimdan sonra halinize sukredin, neler varmis diyin ve bana cok dua edin. 38 yasindayim, bu ikinci hamileligim. Ilkinde de ayni seyleri yasamistim, demek ki bunlar kaderim. Kusma olmayan siddetli bulanti, siddetli bas agrisi, siddetli bas donmesi halsizlik yasiyorum. Tam 10 gundur yataga hapsoldum. Evimin salonuna bile gecemiyorum. Allahtan annem yanimda, esime bana ve kizima o hizmet ediyor. 10 gundur surekli yatmaktan sirtlarim boyunlarim artik aciyor. Su icemiyorum, yemek de zorla biseyler yediriyorlar. Yatmak da care olmuyor, cunku sikintim cok, o koca yatak bile dar geliyor bana. Cumartesi gunu hastaneye kaldirildim. 3 buyuk sise serum yiyip eve geldim. Artik hastaneye de gidemiyorum. Eve serum baglamaya geliyorlar. Iki gunde bir serum aliyorum. Doktorum Turkiye nin en iyi doktorlarindan biri, Prof Dr Riza Madazli. O bile bana care bulamadi. 15. Haftaya kadar surer bunlar dedi. Gebe olup da hayatina devam edebilenler, sizlere cok imreniyorum. Bu yaziyi bile yazarken ne kadar zorlandigimi bir bilseniz. Yine de sukurler olsun bebegim saglikli. Sizlere de saglikli hamilelikler diliyorum. Lutfen bana cok dua edin. Sevgi ve saglicakla kalin.
ayyy allah yardımcınız olsun

Kese için daha önce gitmiş miydiniz yoksa ilk gidişimizde mi gördünüz :) hoşgeldiniz bu arada hayırlı sağlıklı bir gebelik süreci ve hayırlı sağlıklı bir bebeğiniz olur inşallah :)
tam haftaya girdiğimde tam net göremedi idrara sıkışık gitmek lazımmış bilmiyordum beta hcg 3800 çıkmasına rağmen keseyi görememişti 4 gün sonraki kontrolde 2 litre su içerek gittim sonuç kese oldu :)))

Öncelikle hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız evet aslında kizimdada çok olmuştu ama insan yinede emin alamıyor ha oldum olcam gibiyim ikide bir lavaboya gidip bakıyorum gelen giden varmi diye yani resmen kafayı yemiş durumdayım dayanamadim az ince test yaptım negatif

A AloeeVeraa endişelenme Dua edelim bolbol için rahat etsin git bakalım
Devlet hastanesinin acilinde de özel hastanenin acilinde de ultrason yokmuş şaka gibi. Yakınımdakilere gittim sadece. Şiddetli ağrım olmadığı sürece, lekelenme sık aralıklarla olmadığı sürece ve rengi kırmızıya dönmediği sürece normalmiş tam bu dönemde. Doktorumda telefonda endişelenecek bi durum olmadığını söyledi. Zaten ağrım falan yok, her zaman olduğu gibi arada bel ağrım var. Leke de günde bi kez falan geliyo dünden beri. Sabrediyim bakalım

Bence de bugün ya da yarın git canım, progestan hap ve fitil olarak kullanıyorum ben, belki sana da verir, kesilir o zaman. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin.
Progestan fitil bende de var canım evde ama kullanmıyorum diğer gebeliğimden kalma, daha da son kullanma tarihine falan çok var. Acaba kullansam mı diye aklımdan geçirmiyo değilim

Endişe etme canım, kötü birşey yoktur inşallah. Bu dönemlerde yerleşme ile ilgili de olabiliyormuş. Ama sen yine de bir doktora git. Hem için rahat etsin. Güzel haberlerle dön, bizi habersiz bırakma.
Hiçbirşey olmaz Allahın izniyle:dua:
Canım yazdım az önce, gittim geldim

Pazartesi günü keseyi gördük kızlar yani kontroldeydim ve doktorum kesenin olabilecek en yüksek yere yerleştiğini yerinin ve yatağının çok güzel olduğunu, düşük riski olmayan grupta olduğumu söylemişti, ayrıca kanama alanı falan da yok dedi. Bunlardan yola çıkarak 3 günde çok endişelenicek bi durum oluşmamıştır diye düşünüyorum. Kendisi de kahverengi lekenmeler olabilir bi çok gebe bunu yaşar sorun teşkil etmez dedi. İçimi ferah tutmaya çalışıyorum bunlardan hareketle

Devlet hastanesinin acilinde de özel hastanenin acilinde de ultrason yokmuş şaka gibi. Yakınımdakilere gittim sadece. Şiddetli ağrım olmadığı sürece, lekelenme sık aralıklarla olmadığı sürece ve rengi kırmızıya dönmediği sürece normalmiş tam bu dönemde. Doktorumda telefonda endişelenecek bi durum olmadığını söyledi. Zaten ağrım falan yok, her zaman olduğu gibi arada bel ağrım var. Leke de günde bi kez falan geliyo dünden beri. Sabrediyim bakalım
Geçmiş olsun. Strese sokma kendini. Yorma uzan. Mecbur kalmadıkça da kalkmamaya çalış. Birşey olmaz inşallah. İlk hamileliğimde bendede olmuştu iki defa. Progestan kullanmıştım. Geçti gitti.

Kızlar kasıl ağrınız ne tarafta. İlk hamileliğim de sağ taraftaydı oğlum oldu. Bu sefer sol da. Bir kaç yerde sağ, sol olayının cinsiyete ilgisi olabileceği yazıyordu. Acaba öyle mi cidden:anne:

X