Merhaba canım hoşgeldin,hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına alırsın umarım
geçiyor canım bulantı baş dönmesi 3aydan sonra
hayırlı olsun canım hoşgeldin,sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşallah
bende uyuyorum neredeyse hamile olduğumu öğrendiğimden beri zaten seviyordum uykuyu diğer hamileliklerimde de hep uyudum
Merhaba canım,bebekler sürpriz yapmayı sever
evet değer düşük ama önemli olan artarak devam etmesi hakkınızda hayırlısı olsun
ağrımaz olur mu azcık ayakta durdum mu ağrıyor
kız 1kilo mu yine iyi
beni hiç sorma o zaman,yemeyince midem kazınıyor sadece sabahları yiyemiyorum ama sınrası doymuyorum bende dikkat etmeye başladım bıgün itibariyle
Günaydın canım,geçecek kuzum herkes farklı yaşıyor ilk ayları bebekler sağlıklı olsun yeter ki bazı şeylere katlanıcaz,az bişeyler yemeye çalış canımdirencin düşer,bebeği merak etme onun keyfi yerindedir
merhaba canım hoşgeldin hayırlı olsun öncelikle değerin artar canım inş daha gebeliğinin ilk zamanları değişiyor her hamilelik bir deil,güzel haberler gelecek senden de bekliyoruz
kesen görülmüş gözünaydın canım,inş leke falan görmezsin,Allah göstermesin bolca dinlenme zamanın
süt içmeye çalışıyorum,az da olsa yoğurt sebze tüketmeye çalışıyorum,balığı çok severdim malesef şimdi tiksindim yiyemiyorum
türk kahvesi azalttım çayı azalttım ve çok açık içiyorum,aburcuburu da kestim mi iyi olacak