2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hayırlı akşamlar güzel anneler RABBİME çok şükür 30 aylık kızım var kızım bir buçuk yaşındayken tekrar hamile kaldım ekim annesi olacaktim nasip olmadı 8 haftalıkken düşük oldu düşükten sonra hiç korunmadim RABBİM nasip ederse çok istiyoruz tabi hayırlısıyla artık adet olmak istemiyorum normalde adet günüm bugün ama bu ay geç yumurtlama oldu öyle hesap edersem 3 gün var ama adet sancısı var olacak gibi

Birmucize20192024 Birmucize20192024 Canım geçmiş olsun...
doktorum bana ıhlamur içebileceğimi söylemişti ve ben arada içiyorum iyi de geliyor.
İçine de bal koyarsan yumuşatır boğazını hem.
Doktora gittim bugun kuzum serum aldım şimdi biraz daha iyiyim sordum içebilirsin dedi ıhlamur iyi olur evde yoktu aldım birazdan içicem önerilerin için teşekkür ederim canımmm:KK200:

Off herseyi gecip cinsiyeti benim kadar merak eden var midir acaba??
Her gun ayri bir ruya görüyorum. Bir gun aslan yavrusu verdiler elime bebek diye. Dun gece de rüyamda aynaya bakiyorum ve bir tek gul gördüm karnımda. Kizim olacakmis diye sevindim.
Dunyalar tatlisi bir oglusum var, bi de kizim olursa cok sevinirim. Ama tabi herseyden once saglik. Kiz olsun, oglan olsun insan evladini çok buyuk bir askla seviyor.
Ama yine de catlayacagim ayol meraktan :KK49:
Aynen bi oğlum var, cinsiyet için üzülmem ama kız olursa ki olur inşallah, daha bi sevinirim, oğlumda 14. Haftada öğrenmiştim, daha çok var :KK51:

Aynen bi oğlum var, cinsiyet için üzülmem ama kız olursa ki olur inşallah, daha bi sevinirim, oğlumda 14. Haftada öğrenmiştim, daha çok var :KK51:
Ay ben de 14.hafta da öğrenecegim galiba... Ben kanada da yaşıyorum. Burda 20. Haftaya kadar soylemiyorlar. Ama 15 nisan da amerikaya gidecegim kisa bir süreliğine. Ordayken ultrasona girmeye planliyorum. Bi aksilik olmazsa soylerler. Yoksa mayis sonuna kadar ogrenemem herhalde.

Merhaba hamile arkadaslarim. Bu konu ilk acildigi gunden beri takip ediyordum, arada yaziyordum ama 10 gundur bakamadim.6+4 haftalik hamileyim. Yazdiklarimdan sonra halinize sukredin, neler varmis diyin ve bana cok dua edin. 38 yasindayim, bu ikinci hamileligim. Ilkinde de ayni seyleri yasamistim, demek ki bunlar kaderim. Kusma olmayan siddetli bulanti, siddetli bas agrisi, siddetli bas donmesi halsizlik yasiyorum. Tam 10 gundur yataga hapsoldum. Evimin salonuna bile gecemiyorum. Allahtan annem yanimda, esime bana ve kizima o hizmet ediyor. 10 gundur surekli yatmaktan sirtlarim boyunlarim artik aciyor. Su icemiyorum, yemek de zorla biseyler yediriyorlar. Yatmak da care olmuyor, cunku sikintim cok, o koca yatak bile dar geliyor bana. Cumartesi gunu hastaneye kaldirildim. 3 buyuk sise serum yiyip eve geldim. Artik hastaneye de gidemiyorum. Eve serum baglamaya geliyorlar. Iki gunde bir serum aliyorum. Doktorum Turkiye nin en iyi doktorlarindan biri, Prof Dr Riza Madazli. O bile bana care bulamadi. 15. Haftaya kadar surer bunlar dedi. Gebe olup da hayatina devam edebilenler, sizlere cok imreniyorum. Bu yaziyi bile yazarken ne kadar zorlandigimi bir bilseniz. Yine de sukurler olsun bebegim saglikli. Sizlere de saglikli hamilelikler diliyorum. Lutfen bana cok dua edin. Sevgi ve saglicakla kalin.
Allah yardımcın olsun canım inşallah bıçak gibi hemen kesilir bulantıların şikayetlerin. Seni çok iyi anlıyorum. Kızımda bende Suan yaşadıklarımın 100 katını yaşadım.

Hayırlı akşamlar güzel anneler RABBİME çok şükür 30 aylık kızım var kızım bir buçuk yaşındayken tekrar hamile kaldım ekim annesi olacaktim nasip olmadı 8 haftalıkken düşük oldu düşükten sonra hiç korunmadim RABBİM nasip ederse çok istiyoruz tabi hayırlısıyla artık adet olmak istemiyorum normalde adet günüm bugün ama bu ay geç yumurtlama oldu öyle hesap edersem 3 gün var ama adet sancısı var olacak gibi
Canım bende adet olacağım sanıyordum meğerse gebeymişim. Allah hayırlısını nasip etsin

Off herseyi gecip cinsiyeti benim kadar merak eden var midir acaba??
Her gun ayri bir ruya görüyorum. Bir gun aslan yavrusu verdiler elime bebek diye. Dun gece de rüyamda aynaya bakiyorum ve bir tek gul gördüm karnımda. Kizim olacakmis diye sevindim.
Dunyalar tatlisi bir oglusum var, bi de kizim olursa cok sevinirim. Ama tabi herseyden once saglik. Kiz olsun, oglan olsun insan evladini çok buyuk bir askla seviyor.
Ama yine de catlayacagim ayol meraktan :KK49:
Ben de çok merak ediyorum, şu olsun bu olsun demedim hiç bir zaman rabbim hayırlı olanı versin inşallah, ama içime erkek gibi doğuyor , bakalım doğru mu hissediyorum :) eşim de illa bir şey olsun demiyor ama ben galiba erkek olacak öyle hissediyorum diyorum üzülüyor, gönlü kızdan yana :KK200::KK68: inşallah sizin de hangisi daha hayırlıysa o olsun sağlıkla inşallah :))

Adet sancısı bende de adet günümde çok oldu canım ama gelen giden olmadı :)

Kızlar dün gece hafif kahverengi leke akıntı geldi benden, bugün yoktu bi şey az önce yine geldi ama gece olandan daha açık renk sütlü nescafe gibi tabiri caizse. Olmazsa bi acile gideyim dimi. Doktorum ciddi bi şey değildir ama için rahat etmezse yarın gel bakalım dedi, yarın gidemeyebilirim birazdan acile gideyim bari. Çok korkuyorum nolur bi şey olmasın :KK43: :dua:

Kızlar dün gece hafif kahverengi leke akıntı geldi benden, bugün yoktu bi şey az önce yine geldi ama gece olandan daha açık renk sütlü nescafe gibi tabiri caizse. Olmazsa bi acile gideyim dimi. Doktorum ciddi bi şey değildir ama için rahat etmezse yarın gel bakalım dedi, yarın gidemeyebilirim birazdan acile gideyim bari. Çok korkuyorum nolur bi şey olmasın :KK43: :dua:
Dua edelim canım bir şey olmaz inşaallah şakın kendini strese sokma, bi git bakalım için rahat etsin

Bence de bugün ya da yarın git canım, progestan hap ve fitil olarak kullanıyorum ben, belki sana da verir, kesilir o zaman. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin.

Haberdar et bizi

X