- 28 Mart 2018
- 123
- 184
- 33
Şanslı gruptayız herhalde canım öyle düşünüyorum ben
Evet iyi düşünelim iyi olsun inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şanslı gruptayız herhalde canım öyle düşünüyorum ben
İçine sinmiyosa başka doktora geç canım, doktor önemli bu yolda..Hmm tamam baska bir doktora geceyim artik ben sagolasin canim insallah sen de bir an omce duyarsin kalp atislarini
Tahliller bunlar tatlım
Hadi çok kötüOluyor malesef. Öbür hamileliğim gibi olmaz inşallah diye dua ediyorum.
Tahliller bunlar tatlım
Canım ilk beta baktırdığım gün direkt tsh da baktırdım çünkü benim de hep 4 civarı çıkıyo önlem almak için daha ilk gün ona baktırdım nitekim 4.1 çıktı o gün. Normalde tam sınırda oluyo bu değer tiroid hastası değilim ama hamilelikte 2.5 altında istedikleri için hemen doktor ilaç verdi euthyrox 50 mcg, 10 gündür kullanıyorum. Şimdi yeniden bakılmış olcaktsh tiroid hormonu. sonucunuzu paylaşır mısınız çıkınca. benim son tahlilde 3,47 çıkmış gebelikte 2.5 altında olması gerekiyor diye yazıyor. bend ehipotroid var tedirginm bu yüzden
Yok kese görünmeden önce istemişti benim tekrar canım. İlk betayı adete 2 gün kala verdim ben 236 ydı, 2 gün sonra tekrar vermemi istedi 782 çıktı. O değerden 4 gün sonra beni kontrole çağırdı vajinal muayenede kese göründü rahatlıkla. Görünmeseydi tekrarlıycaktık betayı dedi. Senin de görünmüştü sanırım dimiseninki de tekrar beta istememiş benim gittiğim dr da istemedi bence tekrar bakılmalıydı normal yükselmiş mi diye.
Şampuan diş macunu değiştirdim makyaj çok yapmıyordum hiç yapmamaya başladım işlenmiş et vs yemiyorum kahve çay sınırlı içiyorum canımda istemiyor zaten. Nemlendirici maske göz kremi va hepsinin yetme Hindistan cevizi yağı kullanmaya başladım.Kızlar Hamile olduğunuzu öğrendikten sonra en çok neye dikkat etmeye başladınız ?
Ben çok fazla kahve içiyordum mesela muhtemelen hamileyken de içmişim. Artık içmiyorum. Siz neler yapıyorsunuz ????
Şampuan olarak ne aldınız ?Şampuan diş macunu değiştirdim makyaj çok yapmıyordum hiç yapmamaya başladım işlenmiş et vs yemiyorum kahve çay sınırlı içiyorum canımda istemiyor zaten. Nemlendirici maske göz kremi va hepsinin yetme Hindistan cevizi yağı kullanmaya başladım.
Merhaba, İstanbul’daysanız Alin Başgül Yiğiter çok iyi ve ilgili bir uzman, kendi muaynehanesi var.Kızlarr doktor seçimini neye göre yapıyorsunuz ?
özelde gittiğiniz doktorlara ne kasar ücret verdiniz ?
Benim gittiğim doktor çok tanınmış diye tercih ettim medikal park hastanesinde fakat çok yoğun, doktorum Vakit ayıramıyor gibi geldi bana, ama ismini duymadığım doktorlara da güven Duymuyorum nedense
Teşekkğrler cevabın için :) Anadolu yakasında mı?Merhaba, İstanbul’daysanız Alin Başgül Yiğiter çok iyi ve ilgili bir uzman, kendi muaynehanesi var.
Rica ederim, Avrupa yakası Fulya’daTeşekkğrler cevabın için :) Anadolu yakasında mı?
Allah yardımcımız olsun.İşimiz zor valla haftaya Salı Benim kontrol. Aslında emzirmek istiyorum ama biz beraber uyuyoruz. Ve milyonlarca kez uyanıyor meme için. Şuan iyiyim ama bulantım olur halsiz felan olursam ne olur onu düşünüyorum.
Kuzum ben geçen yıl 8 haftalık kürtaj okdum kalp atışı alınamadığı için, o sırada gittiğim doktordan hiç memnun kalmadım, şu an ki doktorumu buldum gittim hemen, bana her şeyi tek tek açıkladı çok güzel moral verdi çok ilgili, sonra kürtajımı da o yaptı. Daha sonra da çok kez kontrole gittim hep memnun kaldım şimdi de onla devam ediyorum. Özel muayenehanesi var canım, ilgisinden ve tespitlerinden memnun olduğum için tercih ettim. Doğru yönlendirmeler yaptığını da düşünüyorumKuzular doktor seçimini neye göre yapıyorsunuz ?
Ben özelde gittiğiniz doktorlara ne kasar ücret verdiniz ?
Benim gittiğim doktor çok tanınmış diye tercih ettim medikal parkhastanesinde fakat çok yoğun, doktorum çok. Vakit ayıramıyor gibi geldi bana, ama ismini duymadığım doktorlara da güve. Duymuyorum nedense
Sucuk, salam, sosis, maydanoz, ananas, greyfurt, başta adaçayı olmak üzere bitki çayları tamamen yasak canım. Kahve 3-4 günde bir iç dedi, çay için de çok açık olmak şartıyla günde en fazla 2-3 tane iç dedi. Hazır paketli gıdalar yasak dedi, abur cubur olabildiğince uzak dur arada ödüllendir dedi.A AloeeVeraa canim doktorunun soyledigi listeyi yeniden yazabilir misin acaba bulamadim, neleri yemeliyiz neleri yememeliyiz?
Şampuan ve diş macunu ne kullanıyosun canım sorması ayıp, ben de değiştirmek istiyorum daŞampuan diş macunu değiştirdim makyaj çok yapmıyordum hiç yapmamaya başladım işlenmiş et vs yemiyorum kahve çay sınırlı içiyorum canımda istemiyor zaten. Nemlendirici maske göz kremi va hepsinin yetme Hindistan cevizi yağı kullanmaya başladım.
Çok mükemmel bi soru olmuş canım yebrik ederim :) cevapları bekliycem ben de. Çünkü benim de bulantılarım yok ama bugün sabah kokulardan tiksinip öğürdüm ve midem huzursuz gibi, gerçi yemek yiyebiliyorum ama bi anormallik oluştu gibi bende de canımkızlar bulantısı başlayanlara bir sorum var. aniden mi başladı yoksa öncesinde iştahsızlık ve tanımlayamadıgım bir midede huzursuzluk hissiyle mi başladı? ben 6+2 deyim. bişeyim yok galiba bulantım olmayacak diye seviniyordum ama 2 gündür tam tarif edemediğim bir fenalık var midemde. halsizlik yorgunluk arttı.