2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
tsh tiroid hormonu. sonucunuzu paylaşır mısınız çıkınca. benim son tahlilde 3,47 çıkmış gebelikte 2.5 altında olması gerekiyor diye yazıyor. bend ehipotroid var tedirginm bu yüzden
Canım ilk beta baktırdığım gün direkt tsh da baktırdım çünkü benim de hep 4 civarı çıkıyo önlem almak için daha ilk gün ona baktırdım nitekim 4.1 çıktı o gün. Normalde tam sınırda oluyo bu değer tiroid hastası değilim ama hamilelikte 2.5 altında istedikleri için hemen doktor ilaç verdi euthyrox 50 mcg, 10 gündür kullanıyorum. Şimdi yeniden bakılmış olcak

seninki de tekrar beta istememiş benim gittiğim dr da istemedi bence tekrar bakılmalıydı normal yükselmiş mi diye.
Yok kese görünmeden önce istemişti benim tekrar canım. İlk betayı adete 2 gün kala verdim ben 236 ydı, 2 gün sonra tekrar vermemi istedi 782 çıktı. O değerden 4 gün sonra beni kontrole çağırdı vajinal muayenede kese göründü rahatlıkla. Görünmeseydi tekrarlıycaktık betayı dedi. Senin de görünmüştü sanırım dimi

Kızlarr doktor seçimini neye göre yapıyorsunuz ?
özelde gittiğiniz doktorlara ne kasar ücret verdiniz ?
Benim gittiğim doktor çok tanınmış diye tercih ettim medikal park hastanesinde fakat çok yoğun, doktorum Vakit ayıramıyor gibi geldi bana, ama ismini duymadığım doktorlara da güven Duymuyorum nedense

Kızlar Hamile olduğunuzu öğrendikten sonra en çok neye dikkat etmeye başladınız ?
Ben çok fazla kahve içiyordum mesela muhtemelen hamileyken de içmişim. Artık içmiyorum. Siz neler yapıyorsunuz ????
Şampuan diş macunu değiştirdim makyaj çok yapmıyordum hiç yapmamaya başladım işlenmiş et vs yemiyorum kahve çay sınırlı içiyorum canımda istemiyor zaten. Nemlendirici maske göz kremi va hepsinin yetme Hindistan cevizi yağı kullanmaya başladım.

Şampuan diş macunu değiştirdim makyaj çok yapmıyordum hiç yapmamaya başladım işlenmiş et vs yemiyorum kahve çay sınırlı içiyorum canımda istemiyor zaten. Nemlendirici maske göz kremi va hepsinin yetme Hindistan cevizi yağı kullanmaya başladım.
Şampuan olarak ne aldınız ?

Kızlarr doktor seçimini neye göre yapıyorsunuz ?
özelde gittiğiniz doktorlara ne kasar ücret verdiniz ?
Benim gittiğim doktor çok tanınmış diye tercih ettim medikal park hastanesinde fakat çok yoğun, doktorum Vakit ayıramıyor gibi geldi bana, ama ismini duymadığım doktorlara da güven Duymuyorum nedense
Merhaba, İstanbul’daysanız Alin Başgül Yiğiter çok iyi ve ilgili bir uzman, kendi muaynehanesi var.

Kuzular doktor seçimini neye göre yapıyorsunuz ?
Ben özelde gittiğiniz doktorlara ne kasar ücret verdiniz ?
Benim gittiğim doktor çok tanınmış diye tercih ettim medikal parkhastanesinde fakat çok yoğun, doktorum çok. Vakit ayıramıyor gibi geldi bana, ama ismini duymadığım doktorlara da güve. Duymuyorum nedense
Kuzum ben geçen yıl 8 haftalık kürtaj okdum kalp atışı alınamadığı için, o sırada gittiğim doktordan hiç memnun kalmadım, şu an ki doktorumu buldum gittim hemen, bana her şeyi tek tek açıkladı çok güzel moral verdi çok ilgili, sonra kürtajımı da o yaptı. Daha sonra da çok kez kontrole gittim hep memnun kaldım şimdi de onla devam ediyorum. Özel muayenehanesi var canım, ilgisinden ve tespitlerinden memnun olduğum için tercih ettim. Doğru yönlendirmeler yaptığını da düşünüyorum

kızlar bulantısı başlayanlara bir sorum var. aniden mi başladı yoksa öncesinde iştahsızlık ve tanımlayamadıgım bir midede huzursuzluk hissiyle mi başladı? ben 6+2 deyim. bişeyim yok galiba bulantım olmayacak diye seviniyordum ama 2 gündür tam tarif edemediğim bir fenalık var midemde. halsizlik yorgunluk arttı.

A AloeeVeraa canim doktorunun soyledigi listeyi yeniden yazabilir misin acaba bulamadim, neleri yemeliyiz neleri yememeliyiz?
Sucuk, salam, sosis, maydanoz, ananas, greyfurt, başta adaçayı olmak üzere bitki çayları tamamen yasak canım. Kahve 3-4 günde bir iç dedi, çay için de çok açık olmak şartıyla günde en fazla 2-3 tane iç dedi. Hazır paketli gıdalar yasak dedi, abur cubur olabildiğince uzak dur arada ödüllendir dedi.
Şu an yemem gerekenler hakkında pek bi şey demedi canım 3 aydan sonra vericem yemen gerekenleri dedi, şu an bebek senin yediklerinle değil deponla besleniyo kendi yemek kesesinden dedi. Tabi süt, yoğurt, ceviz, meyve bol bol yemeni öneririm dedi

Şampuan ve diş macunu ne kullanıyosun canım sorması ayıp, ben de değiştirmek istiyorum da

kızlar bulantısı başlayanlara bir sorum var. aniden mi başladı yoksa öncesinde iştahsızlık ve tanımlayamadıgım bir midede huzursuzluk hissiyle mi başladı? ben 6+2 deyim. bişeyim yok galiba bulantım olmayacak diye seviniyordum ama 2 gündür tam tarif edemediğim bir fenalık var midemde. halsizlik yorgunluk arttı.
Çok mükemmel bi soru olmuş canım yebrik ederim :) cevapları bekliycem ben de. Çünkü benim de bulantılarım yok ama bugün sabah kokulardan tiksinip öğürdüm ve midem huzursuz gibi, gerçi yemek yiyebiliyorum ama bi anormallik oluştu gibi bende de canım

X