• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    136
Grip olup ta kendi iendine geçmesini bekleyen varmı yoksa hastaneye serum yaptırmaya gitmek lazım ki gece burun tikanikligi geniz akıntısı öksürük oluyo bebeğe zararı olurmu 😌 evde c vitamini alıyorum bol bol

Yanma çok oluyor bende de şurup içtikçe mide asit dengesi bozuluyor herhalde etki etmemeye başladı gavisconda. Fazla yürüyünce bende de kasık ağrısı oluyor ama dinlenince geçiyor şimdilik benim daha çok var bi de sizin az kalmış sağlıkla kavuşalım inşallah 🩵🩷
İnşallah çift yastıkla yatıyorum bazen dik oturuyorum tek güzel yanı çok yiyemiyorsun çok kilo alımı olmuyor 😁 ilk hamileliğimde böyle bir şey yaşamadım 20 kilo üstü aldım şimdi 33 olcaz çarşamba günü 8 kilo aldım ☺️ Gerçi bende bu hamileliğimde baya dikkat ettim ilki sıkıntılı geçtiği için ama reflünün de büyük etkisi olduğunu düşünüyorum kendimde 🌸

Grip olup ta kendi iendine geçmesini bekleyen varmı yoksa hastaneye serum yaptırmaya gitmek lazım ki gece burun tikanikligi geniz akıntısı öksürük oluyo bebeğe zararı olurmu 😌 evde c vitamini alıyorum bol bol
Bende bunun cevabini merak ediyorum. Burnum tikali sadece agzimdan nefes alabiliyorm. Gozlerim akiyor surekli. Gece nefes alamadigim icin surekli kalkiyorum. Burun spreyi alcam bugun ama oda gecici etki ediyor napcam bilemedim

Ben şu an hastayım. Yüksek yastıkta yatmak, hem meyve olarak c vitamini hem de efervesan tablet kullanmak, yattığım odada buhar makinesi açmak gibi çözümlerim var. Zaten burun tıkanıklığım sadece hastalık kaynaklı değil, hamileliğin bu aylarında olabiliyor artık. Boğaz ağrım için de bal+sirke+limon+su karıştırıp içiyorum. O da fayda ediyor biraz.

Bende bunun cevabini merak ediyorum. Burnum tikali sadece agzimdan nefes alabiliyorm. Gozlerim akiyor surekli. Gece nefes alamadigim icin surekli kalkiyorum. Burun spreyi alcam bugun ama oda gecici etki ediyor napcam bilemedim
Aynı durumdayim cuma aksamindan beri serum alan arkadaşlar vardı iyi gelirmi acaba salgına yakalandık son zamanlar hastalığın bebege zararı olurmu diye evham ediyorum

Ben şu an hastayım. Yüksek yastıkta yatmak, hem meyve olarak c vitamini hem de efervesan tablet kullanmak, yattığım odada buhar makinesi açmak gibi çözümlerim var. Zaten burun tıkanıklığım sadece hastalık kaynaklı değil, hamileliğin bu aylarında olabiliyor artık. Boğaz ağrım için de bal+sirke+limon+su karıştırıp içiyorum. O da fayda ediyor biraz.
Zencefil bal limon denicem bugün hastaneye de gitmek bı yandan istemiyorum salgın var herkes aynı sedyeye yatiyo daha beter olmaktan korkuyorum buhar makinesi almadım almak şart oldu hangi marka kullaniyosun

Oluyor hemde aylardır, bir gün uyuyorum ertesi gün uyuyamıyorum o kadar yoruldum ki bu durumdan
Sanırım herkesin ayrı ayrı rahatsızlıkları var uyumamayla alakalı. Dün artık ağlamak istedim o kadar zor geçti ki. Rabbım hepimizin zorunu kolaylastirsin sağlıkla afiyetle kavuşalım yavrularimiza❤️

Zencefil bal limon denicem bugün hastaneye de gitmek bı yandan istemiyorum salgın var herkes aynı sedyeye yatiyo daha beter olmaktan korkuyorum buhar makinesi almadım almak şart oldu hangi marka kullaniyosun
Geçmiş olsun. Dediğin gibi hastaneye sağlam gidip iyice hasta çıkmak da var. Benim doktorum grip soğuk algınlığı gibi hastalıklarda bebek için çok endişelenmiyor. En çok idrar yolu iltihabını çocuğa etki etmesi açısından önemsiyor. Doktoruna sorma durumun varsa bir sor istersen. Buhar makinem sinbo.

Geçmiş olsun. Dediğin gibi hastaneye sağlam gidip iyice hasta çıkmak da var. Benim doktorum grip soğuk algınlığı gibi hastalıklarda bebek için çok endişelenmiyor. En çok idrar yolu iltihabını çocuğa etki etmesi açısından önemsiyor. Doktoruna sorma durumun varsa bir sor istersen. Buhar makinem sinbo.
Özel sorabilirim canım geçer eder diye sormadım iki gündür 😌 ilaçta kullanmak istemiyorum çok şükür bu aya kadar idrar enfeksiyonu yaşamadım yaşamamda 💙🙏

Bennde gribim. Geniz akıntısı öksürük var acile gittim sadece parol ve gargara verdi 4 kez parol içtim. Kendi kendime geçmesini bekliyorum. Sıcak şeyler içiyorum

Bennde gribim. Geniz akıntısı öksürük var acile gittim sadece parol ve gargara verdi 4 kez parol içtim. Kendi kendime geçmesini bekliyorum. Sıcak şeyler içiyorum
Öncelikle geçmiş olsun kızlar. Enfeksiyon varsa maalesef kendi kendine geçmiyor. Ben ilk zamanlar doğal yolla geçmesi için elimden gelen her şeyi yaptım. Ama olmadı. Ses kısıklığı, öksürük, grip, tıkanıklık tam 1.5 ay çektim bu süre zarfında 2 kutu antibiyotik içmek zorunda kaldım. Şu sıra öyle salgın var ki doktorlar da hep söylüyor 1-1.5 ay sürüyor. İlerletmeden kbb uzmanına ya da göğüs hastalıkları doktoruna görünün derim. 1.5 ay öksürdüm ya. Belki o öksürük enfeksiyon yüzünden vs maalesef son zamanlarda yaşadığım kötü durumu yaşadım bilemiyorum . Tedbirinizi alın🤲 inşallah bir an önce iyileşirsiniz.

İnşallah çift yastıkla yatıyorum bazen dik oturuyorum tek güzel yanı çok yiyemiyorsun çok kilo alımı olmuyor 😁 ilk hamileliğimde böyle bir şey yaşamadım 20 kilo üstü aldım şimdi 33 olcaz çarşamba günü 8 kilo aldım ☺️ Gerçi bende bu hamileliğimde baya dikkat ettim ilki sıkıntılı geçtiği için ama reflünün de büyük etkisi olduğunu düşünüyorum kendimde 🌸
Evett reflü korkusuna rahat rahat yenmiyo da 😅 oturarak uyumaya çalışıyorum bende yoksa uzandığım anda yanma başlıyor anında. İlk dört ay çok bulantım oldu benim ilk gebelik 8-9 kg civarı aldım kusma olmasa daha çok alırdım kesin 😆

Kızlar bugün kontrol günümüzdü 32+1. Şekerden dolayı ilerideydik biraz çok şükür günümüzü yakalamışız. Suyumuzda normal🙏 myomdan dolayı erken rapor verdi doktor. Artık sanırım evdeyiiim çok tuhaf geliyor hala. İlk nst ye de girdim.

Kızlar sonuclsrim tiroit için normal çıkmış sence gitmeye gerek var mı sonuç için sağlık ocağında 5.39 çıkan sonucun hastanede 3.49 çıkmış serbest4 de 72 idi hastanede 81 çıkmış

Back