- 1 Ocak 2024
- 1.196
- 640
- 43
- 34
gündüz tek de olsam hiç sorun yok benim sorunum geceleri gece erken de uyusa geç de uyusa kızım çok sık kalkıyor. 3 . ayından sonra böyle oldu. gece 4 te bile uyusa sabah 7:30 gibi kalkar asla uyumaz öğlene kadar. bi derdi mi var bulamıyorum yoksa alışkanlıklarını mı değiştirmeki uyku eğitimi mi almalıyım karar veremiyorum. gece uyumadıgım için bedenm çok yorgun düşüyorBen hep destek almıyorum. Mesela bugün anneme gidicem yarın kaynanama. Ama haftanın 4 5 günü evde tekim. Bazen çok mızmızlanıyor sabredemiyorum kardeşlerimi arıyorum. Geceleri de uyumuyor dün 3 e kadar uyanıktı. Uyutmaya çalışmıyorum artık oynuyorum onunla. Oynayarak yormaya çalışıyorum. Uyutmaya çalışınca çok ağlıyor çünkü. Mızmızlanırsa baş edemezsem eşimi uyandırıyorum o oynuyor gezdiriyor mayıştırmaya çalışıyor. Gündüzleri 12 ye kadar uyuyoruz ikimizde. Sonra kalkıyoruz ona masaj yapıyorm krem sürüyorum sonra mutfağa götürüyorum kahve yapıyorm veya kahvaltı hazırlıyorum. Sonra salona götürüp onunla oynuyorum oyuncaklarının arasına koyuyorum. Kaydıraklı havuz aldım havuzun içine oyuncak doldurdum içine bırakıyorum. Yarım saat öyle oyalanıyor falan sonra uyuyor akşama doğru da yemek yapıyorm o uyurken