- 19 Eylül 2018
- 1.287
- 3.060
Yok canım bebişi göremedik dahabebegini gordun mu sen abbeycim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım bebişi göremedik dahabebegini gordun mu sen abbeycim?
Aaa İkizmi sizin ki maşallahCanım zaten vajinal göründü bende de karından görünmüyor... kese bile karından daha 2 -3 gün önce göründü iki kez vajinal baktırdım ben ikiz oldukları için alttan baktılar diğerini görebilmek için
Yani çok erken sıkma canını,hiç kötüyü çağırma bak engüzel hamile kaldık iyi düşünelim iyi olsun inşallah :)
Bende yok canım, çünkü çok su içiyorum sık sık idrara çıkıyorum o yüzden koku yok sanırım
Benimde sol taraf canım ama doktora git mutlaka seni yanlış yönlerdirmek istemem çünkü benim bu durumu cok önemsemedimTek taraf mi sis seninde benim sol tarafta sislik kabiz degilim canim
Yok canım değil malesefAaa İkizmi sizin ki maşallah
3-4 litre nasıl içiyorsun.. ah benim su bile midemi bulandırıyor.. bari onu içebilseydimmBende günde 3 4 litre su içiyorum ama birkaç gündür kokusu var gibi geldi. Belki de hamilelik sebebiyle kokuya mı hassaslaştım doktora soracağım bakalım
Aaa gercektenmi agrisiz mi olmus
Canim cok gecmis olsun. Bozma moralini hemen. Dinlen biraz iyi hissetmezsen kendini acile gidersin iyj olursun insallah canımKızlarr iyi akşamlar nasılsınız? Ben çok hastayım boğazım şiş burnum akıyor ne yapmalıyım ya moralim bozuldu bu kış ilk defa düştüm
Teşekkür ederim kuzum bütün kış turp gibiydim şimdi böyle düşünce kötü oldum yarın gidicem canım limon çay içsem zararı olur mu acabaCanim cok gecmis olsun. Bozma moralini hemen. Dinlen biraz iyi hissetmezsen kendini acile gidersin iyj olursun insallah canım
Kusura bakma öyle anladım biran. Amin. Herşeyde vardır bir hayır. Sağlıkla doğsun bebeklerin hepsi inşallahYok canım değil malesef
Bir tanesi gelişemedi
Çok alıştırmıştım kendimi ama minik yavrum kardeşiyle beraber büyütemedi
İkizlerde böyle oluyormul çoğu10. Haftaya kadar kayboluyormuş.. kaybolan ikiz sendromu dedi doktor
Herşey Allahtan tabi diğeri sağlıklınızın inşallah
Canım kızlar doğru söylüyor. Binde bir olacak bi şey bu. Korkma tamam mı ? Keşke söylemeseydim ya
Yaa canım hastaydım geçmiş mesajları okuyamadım sıkıntı yoktur İnşallahKizlar aradim doktoru sakin ol dedi bu aksam takip et devam ederse yarin gel bi bakalim dedi alinti yapamadim hepinize ilginize tek tek tsk ederm
Yaa canım hastaydım geçmiş mesajları okuyamadım sıkıntı yoktur İnşallah
Doktoru araman iyi olmuş canım. Bi şey olsaydı o hemen gel derdi zaten. Kötü düşünme nolurYok olurmu canim iyi yaptin herseyi bilmek lazim olmaz diye bisey yok kendini kotu hissetme sakın
Canım ben kaç gündür böyleyim geçmedi,meyve yiyorum,ılık suya limon sıkıyorum,ıhlamur ve kuşburnu içebilirsin demişti doktor,fazla abartmıyorum tabi,ılık duş,et suyuna sarımsaklı çorba tabi içebilirsenTeşekkür ederim kuzum bütün kış turp gibiydim şimdi böyle düşünce kötü oldum yarın gidicem canım limon çay içsem zararı olur mu acaba
Şimdilik Ceylan hastanesi Pınar Türke gidiyorum önceden Şevket yılmazda doktordu. Deniz güleryüz Çakmak da var ama oda özel muane yeri olduğu için endişeli yaklaşıyorum. Tavsiyelere açığımBenimde boş öğürtüler var ileri derecede deil ama rahatsız edici,gaz da devam ediyor o zaten doğuma kadar sürmüştü ya daha çok hazımsızlık gibi
gözünaydın canım darısı kalp atışı için sanada hepimizede
gittiğim haftaya göre değerlendirdi sanırım ya da kesenin gelişimine göre,yarın saat kaçta randevun
merhaba hoşgeldin canım,hayırlı olsun önceliklebende normal doğum çok istiyorum bi önceki doğumum sezeryandı bunu normal çok istiyorum,canım ben Sakaryada oturuyorum buradaki doktorları az çok iyi bilirim,sen nerede gideceksen doktora muhakkak yardım edecek olur