2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım zaten vajinal göründü bende de karından görünmüyor... kese bile karından daha 2 -3 gün önce göründü iki kez vajinal baktırdım ben ikiz oldukları için alttan baktılar diğerini görebilmek için
Yani çok erken sıkma canını,hiç kötüyü çağırma bak engüzel hamile kaldık iyi düşünelim iyi olsun inşallah :)
Aaa İkizmi sizin ki maşallah :KK200:

Aaa İkizmi sizin ki maşallah :KK200:
Yok canım değil malesef
Bir tanesi gelişemedi :KK43:
Çok alıştırmıştım kendimi ama minik yavrum kardeşiyle beraber büyütemedi
İkizlerde böyle oluyormul çoğu10. Haftaya kadar kayboluyormuş.. kaybolan ikiz sendromu dedi doktor
Herşey Allahtan tabi diğeri sağlıklınızın inşallah

Yok canım değil malesef
Bir tanesi gelişemedi :KK43:
Çok alıştırmıştım kendimi ama minik yavrum kardeşiyle beraber büyütemedi
İkizlerde böyle oluyormul çoğu10. Haftaya kadar kayboluyormuş.. kaybolan ikiz sendromu dedi doktor
Herşey Allahtan tabi diğeri sağlıklınızın inşallah
Kusura bakma öyle anladım biran. Amin. Herşeyde vardır bir hayır. Sağlıkla doğsun bebeklerin hepsi inşallah

Teşekkür ederim kuzum bütün kış turp gibiydim şimdi böyle düşünce kötü oldum yarın gidicem canım limon çay içsem zararı olur mu acaba
Canım ben kaç gündür böyleyim geçmedi,meyve yiyorum,ılık suya limon sıkıyorum,ıhlamur ve kuşburnu içebilirsin demişti doktor,fazla abartmıyorum tabi,ılık duş,et suyuna sarımsaklı çorba tabi içebilirsen

sinhus sinhus canım kasık ağrın yoksa çok endişelenme oğlumda lekeli devsm ettim doğuma kadar,dinlen hiç tereddüt etmeden uzan Sllshın izniyle bişey olmayacak

Benimde boş öğürtüler var ileri derecede deil ama rahatsız edici,gaz da devam ediyor o zaten doğuma kadar sürmüştü ya daha çok hazımsızlık gibi
gözünaydın canım darısı kalp atışı için sanada hepimizede:KK200:

gittiğim haftaya göre değerlendirdi sanırım ya da kesenin gelişimine göre,yarın saat kaçta randevun

merhaba hoşgeldin canım,hayırlı olsun öncelikle:anneadayı:bende normal doğum çok istiyorum bi önceki doğumum sezeryandı bunu normal çok istiyorum,canım ben Sakaryada oturuyorum buradaki doktorları az çok iyi bilirim,sen nerede gideceksen doktora muhakkak yardım edecek olur:KK200:
Şimdilik Ceylan hastanesi Pınar Türke gidiyorum önceden Şevket yılmazda doktordu. Deniz güleryüz Çakmak da var ama oda özel muane yeri olduğu için endişeli yaklaşıyorum. Tavsiyelere açığım

Merhaba arkadaşlar. Ben de bugün kesin bir şekilde öğrendim hamile olduğumu :) beta hormonu 1114,8 çıktı. Cuma günü doktora gideceğim eskişehir ümit hastanesi talat beye. Herkes çok memnun inşallah ben de memnun kalırım. Benim şu an yanlarım ve belim ağrıyor bir de kendimi çok yorgun hissediyorum. Mide bulantım ve baş dönmem var bir de. İnşallah geçicidir bunlar.

X