- 10 Aralık 2018
- 1.231
- 1.791
Canım tebrik ederim sende gebeymişsin :) burada görünce sevindim :)Anketi gorunce yanlis sayfaya geldigini zannedip, grup adini bir kac defa okuyanlar burda mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım tebrik ederim sende gebeymişsin :) burada görünce sevindim :)Anketi gorunce yanlis sayfaya geldigini zannedip, grup adini bir kac defa okuyanlar burda mi?
Yeniden olmadıysa sıkıntı yoktur. Yerleşme kanaması da diyorlar ona senin ki öyledir belkiGecen hafta sali oldu carsamba gittim kanama alanim yoktu ne olur ne olmaz diye verdi progestani esim sehirdisinda doktor uzak yarin burda gunduz emanet baska bi doktorami gitsem dedim
Bugun sadece çubuk kraker yedim... ne yalan söyleyeyim çubuk da baydı beni :) tüm gün yiyince insan ondan da tiksiniyor .. şuan herşeyden tiksiniyorum gerçi Allah sonunu hayır etsin:)Canım tuzlu çubuk kraker bana iyi geliyor.
Dene istersen.
Bugun sadece çubuk kraker yedim... ne yalan söyleyeyim çubuk da baydı beni :) tüm gün yiyince insan ondan da tiksiniyor .. şuan herşeyden tiksiniyorum gerçi Allah sonunu hayır etsin:)
Kaçıncı haftadasın canım..seninde hayirli olsun canim. Ah tamamennn ayni, cubuk krakerle yasiyorum resmen ve tiksinmem hat safhada. Perisanim.
Kaçıncı haftadasın canım..
Bende arkadaşlarıma takılıyordum 6 ya kadar olmadı benim bulantım olmayacak diye
Büyük mü konuştum acaba :) şuan telefona bakarken bile mide fena
Kuzum bizim biraz maceralı oldu çift keseydi ikiz denildi 4 haftada 6ya kadar gördük ikisinide sonra biri kayboldu diğer kese sağlıklı bebiş de gördük minicik içinde kalbi haftaya duyacağız6+1 deyim canim bugun. Muhtemelen sende oylesin cunku dogum yapma tarihlerimiz ayni gibi :)
benim bulantim baya once basladi, gun gectikce artti. su an krakerle yasayacak duruma geldim.
bebegini gorebildin mi?
sinhus canım bence git. Eylül annelerine de bakıyorum orda bi arkadaş bebeğini kaybetti kahve lekelenmesi başlamıştı. Bebeği melek olmuş meğerse vücut dışarı atmaya çalışıyormuş.Canım kahverengi lekelenmelerin pembe ya da kırmızıya dönüşmüyorsa ve kasık, bel ağrısı yoksa endişelenmeyin diyorlar genelde. Ama insan endişeleniyor elbette.
Doktorunla görüş o seni en doğru şekilde yönlendirir.
Progesteron iğnesi genelde iyi geliyor, inşallah sana da iyi gelir ve rahatlarsın.
İçini ferah tut canım, dinlen uzan bol bol. Kahverengi olduğu için normal olabiliyomuş bu tür lekelenmeler
sinhus canım bence git. Eylül annelerine de bakıyorum orda bi arkadaş bebeğini kaybetti kahve lekelenmesi başlamıştı. Bebeği melek olmuş meğerse vücut dışarı atmaya çalışıyormuş.
Şakın korkma. Ben sadece önlemini al diye yazıyorum. Yanlış anlama lütfen. Senin ve bebeğinin sağlığı için bence gitmelisin
Aaa gercektenmi agrisiz mi olmus
Tatlım akıntım var kahve demişti. Çalışıyordu. Sonra gideceğim izin alamam demişti sanki. Sonra gitmiş öyle demişler işte.
Canım için rahat etain diye bi git istersen acile. Ama gönlünü ferah tut, kötü bi şey yok Allahın izniyleYapma yaaa aglicam suan kim ben de okuyayim bakim bulum yeni mi oldu gece acilemi gitsem
Ya sakin ol önce bi. Sürekli mi akıntın ? Yoksa bir kere mi olduYapma yaaa aglicam suan kim ben de okuyayim bakim bulum yeni mi oldu gece acilemi gitsem
Kuzum bizim biraz maceralı oldu çift keseydi ikiz denildi 4 haftada 6ya kadar gördük ikisinide sonra biri kayboldu diğer kese sağlıklı bebiş de gördük minicik içinde kalbi haftaya duyacağız
Senin bulantın tam ne zaman başladı şuan benimde tam 6 aynı günlere denk geliyor Doğumuz
Yapma yaaa aglicam suan kim ben de okuyayim bakim bulum yeni mi oldu gece acilemi gitsem
Ben de idrar testiyle duruyorum kizlar hatta haftaya cumaya kadar da bekleyecegim bulundugum ilce cok küçük kan tahlili yok doktora birakiyorum artık herseyi :)
Canım zaten vajinal göründü bende de karından görünmüyor... kese bile karından daha 2 -3 gün önce göründü iki kez vajinal baktırdım ben ikiz oldukları için alttan baktılar diğerini görebilmek içinyaaa hayirlisi boyleymis demek ki azracim♡ benim hamileligimi ogrenmeden yani 4.haftamda az az baslamisti ama o zamanlar psikolojiktir diyordum. Yavas yavas artti. Bir kac istifra yasadim su ana kadar. Allah yardimcimiz olsun.
Benimde bebegimi gorme olayim macerali oldu :/ bi turlu normal doktora gidemedim. gebeligimi acilde ogrendim, dunde randevuma gittim yine acilde kadin dogumda bakildi :/ doktorda asistandi. O mu goremedi yoksa bebegim daha kendini mi gostermedi yoksa bos gebelik mi bilmiyorum. vajinal bakarsak goruruz muhtemelen dedi ama istemedim.
Endişelenme. Sen kahverengi akıntı olunca gitmişsin doktora. Kanama alanı yokmuş işte. İlk fırsatta tekrar gidersin ama kanama alanı olsa illaki kanama olurdu diye düşünüyorum. Kendini strese sokup üzme lütfenYapma yaaa aglicam suan kim ben de okuyayim bakim bulum yeni mi oldu gece acilemi gitsem