2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gecen hafta sali oldu carsamba gittim kanama alanim yoktu ne olur ne olmaz diye verdi progestani esim sehirdisinda doktor uzak yarin burda gunduz emanet baska bi doktorami gitsem dedim
Yeniden olmadıysa sıkıntı yoktur. Yerleşme kanaması da diyorlar ona senin ki öyledir belki

Bugun sadece çubuk kraker yedim... ne yalan söyleyeyim çubuk da baydı beni :) tüm gün yiyince insan ondan da tiksiniyor .. şuan herşeyden tiksiniyorum gerçi Allah sonunu hayır etsin:)

seninde hayirli olsun canim. Ah tamamennn ayni, cubuk krakerle yasiyorum resmen ve tiksinmem hat safhada. Perisanim.

seninde hayirli olsun canim. Ah tamamennn ayni, cubuk krakerle yasiyorum resmen ve tiksinmem hat safhada. Perisanim.
Kaçıncı haftadasın canım..
Bende arkadaşlarıma takılıyordum 6 ya kadar olmadı benim bulantım olmayacak diye
Büyük mü konuştum acaba :) şuan telefona bakarken bile mide fena

Kaçıncı haftadasın canım..
Bende arkadaşlarıma takılıyordum 6 ya kadar olmadı benim bulantım olmayacak diye
Büyük mü konuştum acaba :) şuan telefona bakarken bile mide fena

6+1 deyim canim bugun. Muhtemelen sende oylesin cunku dogum yapma tarihlerimiz ayni gibi :)
benim bulantim baya once basladi, gun gectikce artti. su an krakerle yasayacak duruma geldim. :KK43:
bebegini gorebildin mi?

6+1 deyim canim bugun. Muhtemelen sende oylesin cunku dogum yapma tarihlerimiz ayni gibi :)
benim bulantim baya once basladi, gun gectikce artti. su an krakerle yasayacak duruma geldim. :KK43:
bebegini gorebildin mi?
Kuzum bizim biraz maceralı oldu çift keseydi ikiz denildi 4 haftada 6ya kadar gördük ikisinide sonra biri kayboldu :KK43: diğer kese sağlıklı bebiş de gördük minicik içinde kalbi haftaya duyacağız
Senin bulantın tam ne zaman başladı şuan benimde tam 6 aynı günlere denk geliyor Doğumuz

Canım kahverengi lekelenmelerin pembe ya da kırmızıya dönüşmüyorsa ve kasık, bel ağrısı yoksa endişelenmeyin diyorlar genelde. Ama insan endişeleniyor elbette.
Doktorunla görüş o seni en doğru şekilde yönlendirir.
Progesteron iğnesi genelde iyi geliyor, inşallah sana da iyi gelir ve rahatlarsın.
sinhus sinhus canım bence git. Eylül annelerine de bakıyorum orda bi arkadaş bebeğini kaybetti :KK43: kahve lekelenmesi başlamıştı. Bebeği melek olmuş meğerse vücut dışarı atmaya çalışıyormuş.
Şakın korkma. Ben sadece önlemini al diye yazıyorum. Yanlış anlama lütfen. Senin ve bebeğinin sağlığı için bence gitmelisin

sinhus sinhus canım bence git. Eylül annelerine de bakıyorum orda bi arkadaş bebeğini kaybetti :KK43: kahve lekelenmesi başlamıştı. Bebeği melek olmuş meğerse vücut dışarı atmaya çalışıyormuş.
Şakın korkma. Ben sadece önlemini al diye yazıyorum. Yanlış anlama lütfen. Senin ve bebeğinin sağlığı için bence gitmelisin

Aaa gercektenmi agrisiz mi olmus

Yarın 7+1 olacağım bende. Bulantı yok ama arada midemde gaz oluyor. Birde igrenç bir ağız tadı. Fırçalıyorum ne yapıyorsam geçmiyor.
İştahım yok az yiyorum ondan mı acaba. Var mı benim gibi olan ?

Kuzum bizim biraz maceralı oldu çift keseydi ikiz denildi 4 haftada 6ya kadar gördük ikisinide sonra biri kayboldu :KK43: diğer kese sağlıklı bebiş de gördük minicik içinde kalbi haftaya duyacağız
Senin bulantın tam ne zaman başladı şuan benimde tam 6 aynı günlere denk geliyor Doğumuz

yaaa hayirlisi boyleymis demek ki azracim♡ benim hamileligimi ogrenmeden yani 4.haftamda az az baslamisti ama o zamanlar psikolojiktir diyordum. Yavas yavas artti. Bir kac istifra yasadim su ana kadar. Allah yardimcimiz olsun.

Benimde bebegimi gorme olayim macerali oldu :/ bi turlu normal doktora gidemedim. gebeligimi acilde ogrendim, dunde randevuma gittim yine acilde kadin dogumda bakildi :/ doktorda asistandi. O mu goremedi yoksa bebegim daha kendini mi gostermedi yoksa bos gebelik mi bilmiyorum. :KK43: vajinal bakarsak goruruz muhtemelen dedi ama istemedim. :KK43:

Yapma yaaa aglicam suan kim ben de okuyayim bakim bulum yeni mi oldu gece acilemi gitsem

sinhuscum yeni okudum mesajlarini. Bir sey yoktur insallah endiselenme. Dun doktor baya bahsetti bana dusuk yapmaktan. Siddetli karin ve bel agrin olursa ve pihti seklinde kanaman olursa dusuk yapiyorsundur dedi. Yani bence bir sey yok insallah senin. Ama icin rahat etsin bi git acile istersen.

yaaa hayirlisi boyleymis demek ki azracim♡ benim hamileligimi ogrenmeden yani 4.haftamda az az baslamisti ama o zamanlar psikolojiktir diyordum. Yavas yavas artti. Bir kac istifra yasadim su ana kadar. Allah yardimcimiz olsun.

Benimde bebegimi gorme olayim macerali oldu :/ bi turlu normal doktora gidemedim. gebeligimi acilde ogrendim, dunde randevuma gittim yine acilde kadin dogumda bakildi :/ doktorda asistandi. O mu goremedi yoksa bebegim daha kendini mi gostermedi yoksa bos gebelik mi bilmiyorum. :KK43: vajinal bakarsak goruruz muhtemelen dedi ama istemedim. :KK43:
Canım zaten vajinal göründü bende de karından görünmüyor... kese bile karından daha 2 -3 gün önce göründü iki kez vajinal baktırdım ben ikiz oldukları için alttan baktılar diğerini görebilmek için
Yani çok erken sıkma canını,hiç kötüyü çağırma bak engüzel hamile kaldık iyi düşünelim iyi olsun inşallah :)

Yapma yaaa aglicam suan kim ben de okuyayim bakim bulum yeni mi oldu gece acilemi gitsem
Endişelenme. Sen kahverengi akıntı olunca gitmişsin doktora. Kanama alanı yokmuş işte. İlk fırsatta tekrar gidersin ama kanama alanı olsa illaki kanama olurdu diye düşünüyorum. Kendini strese sokup üzme lütfen

X