• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    242
ilk sütüm diyor canım, benim de doğum yaptığımda ilk hafta böyleydi sütüm. kolostrum baya koyu oluyor zaten ama zamanla açıldı. şu an baya kırık beyaz denebilir.
not: diğer yorumları sonradan gördüm :D
Herkes ilk süt olduğu için öyle demiş de benim ilk sütüm de böyle sarı değildi ya kırık beyaz gibiydi şimdi normal içtiğimiz süt gibi

ilk sütüm diyor canım, benim de doğum yaptığımda ilk hafta böyleydi sütüm. kolostrum baya koyu oluyor zaten ama zamanla açıldı. şu an baya kırık beyaz denebilir.
not: diğer yorumları sonradan gördüm :D
İşte ben o minik detayı okurken fark etmemişim minik bir kalp çarpıntısı yaşadım. Bu arada bi düşündüm de benim ilk sütüm de bu kadar yağlı değildi ya bu iyiymiş baya

Herkes ilk süt olduğu için öyle demiş de benim ilk sütüm de böyle sarı değildi ya kırık beyaz gibiydi şimdi normal içtiğimiz süt gibi
İlk süt olduğu için böyle sarı olması normal geldi ama benim de bu kadar yağlı değildi asla sonradan düşününce aklıma geldi

Kızlar bebişlerinize gelen hediyeler hakkında ne düşünüyorsunuz hafta sonu bir tanıdığımız geldi 5 yaş takımı almış gülmemek için zor tuttum kendimi birde böyle hediye gelip satışını yaptığınız ürünler var mı birbirimize yollasak

Kızlar şimdi bi influencırın hikayesine denk geldim de sütü ne kadar sarı baya yağlı galiba maşallah diyeyim de nazar değmesin. Normali bu mu sizinkiler nasıl,benimki baya beyaz bu sütün yanında 🥲
İlk süt böyle yoğun oluyor ya zaten normal beyaz şuan benim de maşallah bayada sütü varmış

Kızlar bebişlerinize gelen hediyeler hakkında ne düşünüyorsunuz hafta sonu bir tanıdığımız geldi 5 yaş takımı almış gülmemek için zor tuttum kendimi birde böyle hediye gelip satışını yaptığınız ürünler var mı birbirimize yollasak
Ben güzel kaliteli olanları giydiriyorum kendim almıştım çok ama çok değişiyor tabi üstü. Benim anneannem eli boş gelmemek için dediğin gibi 5 yaş takım almış onu saklıyorum sadece ileride giydiririm yaşlı kadın bulamamış başka. Ama diğer giydirmem dediğim eşyaları eşya kutusuna atıyorum ihtiyacı olan alsın işe yarar ben hediye diye alıp başkasına da götürmem onu

Bana 2 yaş geldi galiba en büyük ama beğendim gelenlerin çoğunu saklıyorum. Beğenmediklerimi değiştirdim hep içinde değişim fişi varsa değiştir istersen

Belediye kutu göndermişti içimde büyük boy komilinin şampuanları var bide goon bebe yağı ne yapsam acaba büyüyünce mi kullanırım bilemedim🙄 komili kullanan var mı?

Beğendiklerimi giydiriyorum beğenmediklerimi veya ayı tutmayanları değiştiriyorum birkaç tane de hediyelik ayırdım değişim fişi olmayanlardan falan

kızlaaarrr ❤️ biz nöroloji randevusundan çıktık. doktor yarım saate yakın muayene etti, her hareketine baktı. reflekslerine baktı. anormal hiçbir şey görmüyorum ben sürekli prematürelerle çalışıyorum, olsa fark ederdim. için rahat olsun dedi bana 🥹🥹🥹🥹 kaslarında sertlik yok, kollarında biraz var o da prematüriteden kaynaklı olabilir, önleyici fizik tedavi faydalı olur için dedi. baş büyüklüğü genetik olabilir, babasının da bi 60 cm var başı dedi. 😅 başı biraz büyük ama büyüme eğrisi normal ilerlemiş dedi. size en iyi ultrasonu çektirebileceğiniz hocayı söyleyeceğim, yarın ona gidin bir de ultrasonla bakalım içimiz rahat etsin. mr'a gerek görmüyorum dedi. öyle hafifledim ki yürümüyorum uçuyorum sanki. yarın ultrason var inşallah o da tertemiz çıksın allahım. hemen size haber vermek istedim 🥹🌸❤️
Kız bende seni merak ediyodum. Anlatııkların resimler falan gayet normalim ben annneeeeee diodu zaten. Anneler hisseder böyle şeyleri🤭🤭 arada böyle kalp carpıntıları anneleri öldürmezse diri tutar ❤️🤭🤭🤭
Kız ne güzel işte buyuyunce giyer😁🤣 o deilde bazı 5 yaş kıyafetleri 2 yaşında da giyebiliyosun o iş belli olmuyo alan da garanti olsun die büyük almıştır. Ben bana 1-2 yaş kıyafeti gelince iyi oldu diorum 😁 cünkü 1 yaşa kadar bi sürü kıyafeti var büyük yaş yok guzel bişeyse yadırgamam. Tabi 2-3 yaş olsa daha iyiydi 🤭 ama dediğim gibi iri falan olursa diye emin olamamıştır ya da cocuklar bide büyük kıyafeti giyebiliyo uzun süre giysün diedir belki. Eski topraklar daha cok boyle şeyler yapıyo

Kız bende seni merak ediyodum. Anlatııkların resimler falan gayet normalim ben annneeeeee diodu zaten. Anneler hisseder böyle şeyleri🤭🤭 arada böyle kalp carpıntıları anneleri öldürmezse diri tutar ❤️🤭🤭🤭

Kız ne güzel işte buyuyunce giyer😁🤣 o deilde bazı 5 yaş kıyafetleri 2 yaşında da giyebiliyosun o iş belli olmuyo alan da garanti olsun die büyük almıştır. Ben bana 1-2 yaş kıyafeti gelince iyi oldu diorum 😁 cünkü 1 yaşa kadar bi sürü kıyafeti var büyük yaş yok guzel bişeyse yadırgamam. Tabi 2-3 yaş olsa daha iyiydi 🤭 ama dediğim gibi iri falan olursa diye emin olamamıştır ya da cocuklar bide büyük kıyafeti giyebiliyo uzun süre giysün diedir belki. Eski topraklar daha cok boyle şeyler yapıyo
Çoğunu zaten yaş yaş ayırıp poşetledim hurca koydum gardropun üstüne attım beğenmediklerimi satışa koydum değişim fişleri yok satıp başka almayı düşünüyorum

Benim bebiş iki akşamdır çok sinirli. Ağlama krizlerine giriyo ve büyük bir hırsla söylene söylene üstümü başımı çekiştirip ağzına sokmaya çalışıyo. Yanaklarımı boynumu sıkıyo çok fena🥴 Diş galiba bu dimi?

Benim bebiş iki akşamdır çok sinirli. Ağlama krizlerine giriyo ve büyük bir hırsla söylene söylene üstümü başımı çekiştirip ağzına sokmaya çalışıyo. Yanaklarımı boynumu sıkıyo çok fena🥴 Diş galiba bu dimi?
Galiba diş çıkarıyorlar dün akşam bizde de kriz vardı 2 saat rahat ağlamıştır hiçbir sebep yok birde pişik olmuş şimdi hep temiz tutuyorum ama altını da anlamadım

Galiba diş çıkarıyorlar dün akşam bizde de kriz vardı 2 saat rahat ağlamıştır hiçbir sebep yok birde pişik olmuş şimdi hep temiz tutuyorum ama altını da anlamadım
Çok fena dün akşam da böyleydi dediğin gibi sebep yok ama ağlıyo hüngür hüngür ne yapacağımı şaşırdım karnı tok gazı yok altı temiz uykusu da yok

Bugün bunu denedim baya iyi gitti. Uyanma saatini kendi saatimize göre ayarladım. 9 dan sonra olacak şekilde

Eklentiler

• 1000039770.jpg
    1000039770.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 12
yaaa öyle diyorsun da işte doktor bir şey deyince insanın içine kurt düşüyor 🥲 yarın ultrason da iyi sonuçlansın da rahat nefes alalım inşallah. bir de artık paranoya yaptım herrrrr şey gözüme batıyor. gözleri kayıyor gibi geliyor mesela şimdi de 😬

Back