2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Herkesin endişesi gün be gün artıyor. Arkadaşlar Allh çok istediklerimizde sınıyor bizleri biraz daha sakin olup testlere doktorlara ultrasonlara güvenmek yerine inancınız ne olursa olsun bu bebeği rahminize yerleştire Allaha (Doğaya toprak anaya enerjiye ) neye inanıyorsanız ona güvenseniz bu duygu yoğunluğuyla doğru kararlar alamayız ve iyi ebeveynlerde olamayız. Biraz duygularımızı törpülemeye çalısırsak iyi olucak. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat bizlerde sabır nasip etsin. Bırakalım zaman aksın şimdiki küçük keseyi bize nasip eden gerisinide bizim için hayırlıysa nasip edecektir. Ne doktor kalbini attırabilir ne folikasitler keseyi büyütebilir.
Harikasın tatlım

Selam kızlar bend şuan 6. Haftadayım dün itibariyle yoğun bir bulantı başladı sizler nasıl başa çıkıyorsunuz
Merhaba canım. Öncelikle geçmiş olsun bulantıların çok zor olduğu söyleniyo, başa çıkabilme yöntemlerini ben bilmiyorum henüz bulantım yok çünkü. Senin yeni mi başladı acaba? Ben de bulantım yok diye soruyorum da kusura bakma

Kizlar bugunki msjlarini okuyamadim canımda sıkıldi bi sorum var

Kahve lekesi gelip progestan kullanan arladaslar sonradan tekrar lekelenme oldumu progestana baslayinca lekelenme bittimi
P.tesi gidicem doktora kalp atisini duymak icin ama daha onceden de gitmem gerekirmi normalmi bu durum
Bence bi sorun yoktur canım kahverengi lekeler hamileliğin ilk ayları görülebilir olursa endişenme dedi bana doktorum. Ama için rahat etmezse daha önce git istersen doktora

Kahve lekesi gelip progestan kullanan arladaslar sonradan tekrar lekelenme oldumu progestana baslayinca lekelenme bittimi
P.tesi gidicem doktora kalp atisini duymak icin ama daha onceden de gitmem gerekirmi normalmi bu durum
İlk hamileliğim de oldu canım. Kahve leke oldu progestan kullandım. Sonra yine oldu. Kanama alanı olduğunu söylemişti doktor. Bir süre yerinden kalkmamaya çalış. Kendini yorma demişti. Bir süre öyle yap kanama alanı bitene kadar. Doktora gidip baktırmak imkanın varsa kanama alanı var mı baktır. İğne vermişti onu da kullanmıştım. Birşey olmaz inşallah

Merhaba canım. Öncelikle geçmiş olsun bulantıların çok zor olduğu söyleniyo, başa çıkabilme yöntemlerini ben bilmiyorum henüz bulantım yok çünkü. Senin yeni mi başladı acaba? Ben de bulantım yok diye soruyorum da kusura bakma
Benim yoktu hiç olmayacak sanıp seviniyordum ta li düne kadar :)
Dün arkadaşın çocuğu cips paketini açınca cips kokusunu almamla kusmam bir oldu ne kadar kötü.
Bıgun 6.haftadayım daha dün başladı... başlamaz olaydı.. işte çok zorlandım

A AloeeVeraa benimde bulantı değil hiç birler yemek istemiyorum gün içindede çok iştahlı değilim ama çok hareketsizim bu beni çok rahatsız ediyor. Akşam yemekten sonra hemen uyumak istiyorum şimdi yine uykum var
Çok benzer gidiyo bi çok şeyimiz canım. Bulantı yok ama sabahları iştahsızlık var ama akşamları iştahım açık oluyo benim. Ve sürekli uykum var, ben böyle bi uyku görmedim, gözlerimi zor açık tutuyorum bütün gün. Akşamları koltukta tv izlerken uyuyakalıyorum

İlk hamileliğim de oldu canım. Kahve leke oldu progestan kullandım. Sonra yine oldu. Kanama alanı olduğunu söylemişti doktor. Bir süre yerinden kalkmamaya çalış. Kendini yorma demişti. Bir süre öyle yap kanama alanı bitene kadar. Doktora gidip baktırmak imkanın varsa kanama alanı var mı baktır. İğne vermişti onu da kullanmıştım. Birşey olmaz inşallah

Gecen hafta sali oldu carsamba gittim kanama alanim yoktu ne olur ne olmaz diye verdi progestani esim sehirdisinda doktor uzak yarin burda gunduz emanet baska bi doktorami gitsem dedim

Benim yoktu hiç olmayacak sanıp seviniyordum ta li düne kadar :)
Dün arkadaşın çocuğu cips paketini açınca cips kokusunu almamla kusmam bir oldu ne kadar kötü.
Bıgun 6.haftadayım daha dün başladı... başlamaz olaydı.. işte çok zorlandım
Anladım canım Allah yardımcın olsun çok uzun sürmez inşallah. Ben de bulantım olmıycak herhalde diyorum ama belki de daha erken sata göre 4+6 bugün

Herkesin endişesi gün be gün artıyor. Arkadaşlar Allh çok istediklerimizde sınıyor bizleri biraz daha sakin olup testlere doktorlara ultrasonlara güvenmek yerine inancınız ne olursa olsun bu bebeği rahminize yerleştire Allaha (Doğaya toprak anaya enerjiye ) neye inanıyorsanız ona güvenseniz bu duygu yoğunluğuyla doğru kararlar alamayız ve iyi ebeveynlerde olamayız. Biraz duygularımızı törpülemeye çalısırsak iyi olucak. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat bizlerde sabır nasip etsin. Bırakalım zaman aksın şimdiki küçük keseyi bize nasip eden gerisinide bizim için hayırlıysa nasip edecektir. Ne doktor kalbini attırabilir ne folikasitler keseyi büyütebilir.
Kesinlikle katılıyorum ve tebrikte ediyorum seni..
Hayat veren Allah, ol derse olur... Bazen insanın ihtiyacı oluyor silkinmeye ki, mesajın da öyle bir etki yaratmış bence...
Dua edelim, dikkat edelim, gerisi tevekkül...
Her birimiz sağlıkla kavuşalım inşallah, Rabbim o güzel duyguyu yaşamayı isteyen herkese, hepimize nasip etsin...

Ben sabahları hiç birşekilde iştahlı olmuyorum daha 4 haftada bunu hissetmem normalmi acaba sabahları yumurtasız kahvaltı yapmazdım son 4 gündür çay süt ekmek şeklinde geçiştiriyorum:KK43:
Canım benimde 10 gündür bu şekilde aslında, sabahları özellikle çok zorlanıyorum. Kafamı kaldıramıyorum, başım dönüyor ve çok iştahsız oluyorum... Biraz tuzlu çubuk kraker yediğimde ancak açılıyor gözlerim.
Bence gayet normal..

Canım kahverengi lekelenmelerin pembe ya da kırmızıya dönüşmüyorsa ve kasık, bel ağrısı yoksa endişelenmeyin diyorlar genelde. Ama insan endişeleniyor elbette.
Doktorunla görüş o seni en doğru şekilde yönlendirir.
Progesteron iğnesi genelde iyi geliyor, inşallah sana da iyi gelir ve rahatlarsın.

X