- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 34
Herkeste farklı oluyo canım bidahaki kontrole mutlaka görürsün inşallah için rahat eder.
İnşallah. benim ilki de kalp atışı alınmadığı için sonlandırılmıştı o yüzden tedirginim.[/QUOTE]
Çok üzüldüm canım inşallah bu sefer sağlıkla ilerlesin Rabbim nasip etsin.
Esentepe Hastanesi'nde canım.Şimdi hangi hastanede canım ?
Canım aynı durumdayım bende endişe etme dr.a gitmeden önceki gün başlamıştı ve geçen hafta pazartesi gitmiştim keseyi görmüştük ama risk olunca vajinal bakıldı kanama alanı yoktu daha önceki bi kanamanın akıntısı olabilecegini söylemişti Dr. bende hap kullanıyorum ama iğneyi bulamadık hiç bir eczanede ve bu geçtiğimiz pazartesi kontrole gittim kalp atışını gördük çok şükür bi sıvı birikimi var dedi Dr. ama genel bi sorun yok hersey yolunda dedi ve hapa devam edicem hala akıntım geliyo az az.Bende psikolojik çok zor günler geçirdim çok endişeliydim senin gibi ama çok şükür rahatladım kontrolde seninde böyledir inşallah.Kizlar bugunki msjlarini okuyamadim canımda sıkıldi bi sorum var
Kahve lekesi gelip progestan kullanan arladaslar sonradan tekrar lekelenme oldumu progestana baslayinca lekelenme bittimi
P.tesi gidicem doktora kalp atisini duymak icin ama daha onceden de gitmem gerekirmi normalmi bu durum
Kanama alanın yokmuş zaten için rahat olsun inşallah sorun yoktur.Gecen hafta sali oldu carsamba gittim kanama alanim yoktu ne olur ne olmaz diye verdi progestani esim sehirdisinda doktor uzak yarin burda gunduz emanet baska bi doktorami gitsem dedim
Hoşgeldin canım Allah kolaylık versin sanada.Ah teşekkür ederim... keşke bende yatabilsem ama ayakta çalışıyorum ilim gereği oturtamıyorum bile bugun çok zordu