• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Buna fazla damlamis gibi cnm.. dagilmis biseyler olmus.. yarin da bakalim:)
Heralde gerçekten idrar fazla geldi ama daha önce defalarca fazla da koyduğum oldu,T bölgesinde 056A2F88-6286-4D9D-9359-A224E691A6E6.jpeg böyle bir çizgi çıkmamıştı

:KK68:
Harika haberr bu gozun aydin canim 1 denemeyle mi:)) kan testiyle mi idrar testiyle mi kac haftalik gorunuyor.. darisi basimizaaa:halay:
Sağol canım Yok 3 aydır deniyoruz hiç korunmadık :KK49: 2 tane idrar testi yaptım ikisi de pozitif çıktı sat 5 kasım sanırım 4 haftalık :KK16: dün yaptım testi saat 3 de kan verdim 20 dk sonra çıkacak sonucu bakalım bekliyoruz :KK54: allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :KK68:

Sağol canım Yok 3 aydır deniyoruz hiç korunmadık :KK49: 2 tane idrar testi yaptım ikisi de pozitif çıktı sat 5 kasım sanırım 4 haftalık :KK16: dün yaptım testi saat 3 de kan verdim 20 dk sonra çıkacak sonucu bakalım bekliyoruz :KK54: allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :KK68:
Ayy cok heyecanlii guzel haberini bekliyorumm

bence bellei canim ama kan verip kesinlestirmek gerekli...
Canım kan vermeyi hiç düşünmüyorum.
Önceki düşük olan gebeliğimde 2 günde bir kan verdim, gayet de güzel ilerlemişti ama biri boş kese oldu, biri de 8. Haftada kalbi durdu.
Hem eski tıp bilgilerinin olduğu bir yazıda hamilelerin kan vermesinin doğru olmadığı yazıyordu.
Acaba iki günde bir kan vererek hata mı ettim diye düşünmüştüm.
Adet gecikmesi olursa doktora giderim, o da önceki düşüklerimden dolayı belki ilaç kullanmam gerebilir diye, yoksa yurtdışında mesela 8 haftadan önce doktor bile bakmıyormuş.
Artık doktor isterse mecbur yaptırırım ama hele ki sık sık kan verip artış izlemeyi falan hiç düşünmüyorum.
İdrarda koyulaşmanın artmasına bakarım inşaallah, o yeter bana

Canım kan vermeyi hiç düşünmüyorum.
Önceki düşük olan gebeliğimde 2 günde bir kan verdim, gayet de güzel ilerlemişti ama biri boş kese oldu, biri de 8. Haftada kalbi durdu.
Hem eski tıp bilgilerinin olduğu bir yazıda hamilelerin kan vermesinin doğru olmadığı yazıyordu.
Acaba iki günde bir kan vererek hata mı ettim diye düşünmüştüm.
Adet gecikmesi olursa doktora giderim, o da önceki düşüklerimden dolayı belki ilaç kullanmam gerebilir diye, yoksa yurtdışında mesela 8 haftadan önce doktor bile bakmıyormuş.
Artık doktor isterse mecbur yaptırırım ama hele ki sık sık kan verip artış izlemeyi falan hiç düşünmüyorum.
İdrarda koyulaşmanın artmasına bakarım inşaallah, o yeter bana
kendini nasil rahat hissedersen... sen bilirsin ;)

Cikti mi sonucunn?

Merhaba kızlar.
bu sabahki testim yapar yapmaz henüz test tam yerine oturmamışken bile çıktı ince çizgi, siz ne diyorsunuz Eki Görüntüle 2213668
Baya belirgin gözünaydın:) yarın tekrar et bakalım nasıl çıkacak. Bat a kaç kala bu?
can09e can09e canm sen yaptın mı test? 1-2 güne seninde çıkar. Ben de hafta sonuna yakın yapıcam inşAllah.

Merhaba kızlar.

Baya belirgin gözünaydın:) yarın tekrar et bakalım nasıl çıkacak. Bat a kaç kala bu?
can09e can09e canm sen yaptın mı test? 1-2 güne seninde çıkar. Ben de hafta sonuna yakın yapıcam inşAllah.
Ben yapmadim canim 14unde yaparim diyorum kismetse ;)
Ayni gunlerdi sanirim bizim.. hadi hayirlisi:)

Ben yapmadim canim 14unde yaparim diyorum kismetse :KK66:
Ayni gunlerdi sanirim bizim.. hadi hayirlisi:)
Ben de 15 inde yapmayı planlıyorum.
Kahve lekeler adet başlangıcından sayılıyor mu sizce? Yoksa tam kan göründüğü zaman mı? Benim 13 Kasım’da kahve lekeler başladı bir türlü sökülmemişti 22 Kasım da baya kırmızıya dönmüştü doktora gittim adet başlamış dedi. Emin olduğum tek şey 1 Aralık yumurtama oldu. Bazı sitelerde baktım ovülasyon testinde çift çizgiden sonra 14-15. Gün adet bekleniyor diyor. Bu da 15 Aralık’a denk geliyor. Bakalım hayırlısı.

Back