Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masallahhhh. hadi kanabu sabahki testim yapar yapmaz henüz test tam yerine oturmamışken bile çıktı ince çizgi, siz ne diyorsunuz Eki Görüntüle 2213668
Belli değil mi, inşaallah hüsrana uğramammasallahhhh. hadi kana
Sağol canım Yok 3 aydır deniyoruz hiç korunmadık 2 tane idrar testi yaptım ikisi de pozitif çıktı sat 5 kasım sanırım 4 haftalık dün yaptım testi saat 3 de kan verdim 20 dk sonra çıkacak sonucu bakalım bekliyoruz allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHarika haberr bu gozun aydin canim 1 denemeyle mi:)) kan testiyle mi idrar testiyle mi kac haftalik gorunuyor.. darisi basimizaaa
Hahahah amin amin cümlemizinkini inşallahhMaşaallah, Allah tamamına erdirsin gelin hanım
İnşaallah canım, bakalım ben de bu yaşlı halimle hamileyim sanırımHahahah amin amin cümlemizinkini inşallahh
Ayy cok heyecanlii guzel haberini bekliyorumm
Sağol canım Yok 3 aydır deniyoruz hiç korunmadık 2 tane idrar testi yaptım ikisi de pozitif çıktı sat 5 kasım sanırım 4 haftalık dün yaptım testi saat 3 de kan verdim 20 dk sonra çıkacak sonucu bakalım bekliyoruz allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım kan vermeyi hiç düşünmüyorum.bence bellei canim ama kan verip kesinlestirmek gerekli...
kendini nasil rahat hissedersen... sen bilirsinCanım kan vermeyi hiç düşünmüyorum.
Önceki düşük olan gebeliğimde 2 günde bir kan verdim, gayet de güzel ilerlemişti ama biri boş kese oldu, biri de 8. Haftada kalbi durdu.
Hem eski tıp bilgilerinin olduğu bir yazıda hamilelerin kan vermesinin doğru olmadığı yazıyordu.
Acaba iki günde bir kan vererek hata mı ettim diye düşünmüştüm.
Adet gecikmesi olursa doktora giderim, o da önceki düşüklerimden dolayı belki ilaç kullanmam gerebilir diye, yoksa yurtdışında mesela 8 haftadan önce doktor bile bakmıyormuş.
Artık doktor isterse mecbur yaptırırım ama hele ki sık sık kan verip artış izlemeyi falan hiç düşünmüyorum.
İdrarda koyulaşmanın artmasına bakarım inşaallah, o yeter bana
Maalesef sık kan vermek deyince eski olumsuzluklar geliyor aklıma, hayırlısıyla bi kesinleşsin de gidişat Allah'a emanet artıkkendini nasil rahat hissedersen... sen bilirsin
Cikti mi sonucunn?
Sağol canım Yok 3 aydır deniyoruz hiç korunmadık 2 tane idrar testi yaptım ikisi de pozitif çıktı sat 5 kasım sanırım 4 haftalık dün yaptım testi saat 3 de kan verdim 20 dk sonra çıkacak sonucu bakalım bekliyoruz allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Baya belirgin gözünaydın:) yarın tekrar et bakalım nasıl çıkacak. Bat a kaç kala bu?bu sabahki testim yapar yapmaz henüz test tam yerine oturmamışken bile çıktı ince çizgi, siz ne diyorsunuz Eki Görüntüle 2213668
Canım sağol, sat 15 Kasım bat da 12 veya 13 Aralık olarak düşünüyorumMerhaba kızlar.
Baya belirgin gözünaydın:) yarın tekrar et bakalım nasıl çıkacak. Bat a kaç kala bu?
can09e canm sen yaptın mı test? 1-2 güne seninde çıkar. Ben de hafta sonuna yakın yapıcam inşAllah.
Ben yapmadim canim 14unde yaparim diyorum kismetseMerhaba kızlar.
Baya belirgin gözünaydın:) yarın tekrar et bakalım nasıl çıkacak. Bat a kaç kala bu?
can09e canm sen yaptın mı test? 1-2 güne seninde çıkar. Ben de hafta sonuna yakın yapıcam inşAllah.
Hadi inşaallah canım, belirtiler devam ediyor mu?Ben yapmadim canim 14unde yaparim diyorum kismetse
Ayni gunlerdi sanirim bizim.. hadi hayirlisi:)
Hayırlı olsunbu sabahki testim yapar yapmaz henüz test tam yerine oturmamışken bile çıktı ince çizgi, siz ne diyorsunuz Eki Görüntüle 2213668
Sağolun, testteki dağılan bu kırmızı alanlar sebebiyle tam emin olamadık, akşam yine tekrarlıyım diyorum ama idrar sabahki kadar koyu olur mu bilmiyorumHayırlı olsun
Ben de 15 inde yapmayı planlıyorum.Ben yapmadim canim 14unde yaparim diyorum kismetse
Ayni gunlerdi sanirim bizim.. hadi hayirlisi:)