- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
Olur bence. Hayırlısı diyelimSağolun, testteki dağılan bu kırmızı alanlar sebebiyle tam emin olamadık, akşam yine tekrarlıyım diyorum ama idrar sabahki kadar koyu olur mu bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur bence. Hayırlısı diyelimSağolun, testteki dağılan bu kırmızı alanlar sebebiyle tam emin olamadık, akşam yine tekrarlıyım diyorum ama idrar sabahki kadar koyu olur mu bilmiyorum
En son 4'te çıktım tuvalete, su da içmedim,bekliyorum bakalım:) baya heyecanlandım, yarını beklemeden sonucu görsem inşaallahOlur bence. Hayırlısı diyelim
Belirtiler devam canim bugun bir de bas agrisi eklendi bunu da belirtiden sayiyoruz muHadi inşaallah canım, belirtiler devam ediyor mu?
Kan testi de pozitif değer 2046 anlayan varmııı???Ayy cok heyecanlii guzel haberini bekliyorumm
Evet çıktı hamileyim ay hastanede ki hemşireye o kadar sinir oldum ki kan aldıktan sonra 2 tane test yaptım pozitif çıktı ikisi de dedim, o testler çok yanlış çıkıyo canım ya hep pozitif çıkıyo zaten dedi. Ben biliyorum canım hamileyim hissediyorum dedim çıktım . Sonucu da o söyledi pozitifmiş hayırlı olsun dedi gözlerim de ki zafer benim bakışını tahmin etmişsinizdir herhaldeCikti mi sonucunn?
Kahve lekelerin baslangic sayilip sayilmadigini bilmiyorum ama bitisi icin komple temizlenmeyi sayiyorum o da 7 gune denk geliyor cnm.Ben de 15 inde yapmayı planlıyorum.
Kahve lekeler adet başlangıcından sayılıyor mu sizce? Yoksa tam kan göründüğü zaman mı? Benim 13 Kasım’da kahve lekeler başladı bir türlü sökülmemişti 22 Kasım da baya kırmızıya dönmüştü doktora gittim adet başlamış dedi. Emin olduğum tek şey 1 Aralık yumurtama oldu. Bazı sitelerde baktım ovülasyon testinde çift çizgiden sonra 14-15. Gün adet bekleniyor diyor. Bu da 15 Aralık’a denk geliyor. Bakalım hayırlısı.
Masallah canim cok iyi degerin tebrik ederim. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.. kac gun gecmisti reglini.. 5 6 haftalik gibiKan testi de pozitif değer 2046 anlayan varmııı???
Evet bugün benim de başım ağrıyor canım, biz belirti diyelim:)Belirtiler devam canim bugun bir de bas agrisi eklendi bunu da belirtiden sayiyoruz mu
Sen yarin sabah yap bence az sabir valla
o seye tuttuysa bravo dicem sanaa
Insallah silmek zorunda kalma
Maşaallah maşaallah canım, hep böyle mutlu ve gururlu bak inşaallahEvet çıktı hamileyim ay hastanede ki hemşireye o kadar sinir oldum ki kan aldıktan sonra 2 tane test yaptım pozitif çıktı ikisi de dedim, o testler çok yanlış çıkıyo canım ya hep pozitif çıkıyo zaten dedi. Ben biliyorum canım hamileyim hissediyorum dedim çıktım . Sonucu da o söyledi pozitifmiş hayırlı olsun dedi gözlerim de ki zafer benim bakışını tahmin etmişsinizdir herhalde
Haklisin aynen varsa nasipte gelecek..Evet bugün benim de başım ağrıyor canım, biz belirti diyelim:)
Canım veren, nasib eden Allah, olduysa da nasipte olduğundandır.
Yoksa tam yumurtlama günü, eşime, korunmamıza gerek yok tehlikeli günler değil falan da demişliğim olmuştu ve ben çok büyük ihtimal hamile sanmıştım kendimi ama olmayınca olmuyor.
Nasipte varsa da gerçekten korunanlar bile hamile kalabiliyor.
Tekrar hayirli olsun.. evet tahmin edebiliyorum canim bakisini soyle bisiy olabilir :))Evet çıktı hamileyim ay hastanede ki hemşireye o kadar sinir oldum ki kan aldıktan sonra 2 tane test yaptım pozitif çıktı ikisi de dedim, o testler çok yanlış çıkıyo canım ya hep pozitif çıkıyo zaten dedi. Ben biliyorum canım hamileyim hissediyorum dedim çıktım . Sonucu da o söyledi pozitifmiş hayırlı olsun dedi gözlerim de ki zafer benim bakışını tahmin etmişsinizdir herhalde
Beklenen doğum tarihi olarak soruyordu, 22 Aralık yazdım, çünkü sat 15 Kasım olarak tahmini doğum tarihine bakmıştım.Haklisin aynen varsa nasipte gelecek..
14 aralik mi girdin 22 agustos mu girdin takvime?
Ayni gunumuz hadi hayirlisi bakalim canim..Beklenen doğum tarihi olarak soruyordu, 22 Aralık yazdım, çünkü sat 15 Kasım olarak tahmini doğum tarihine bakmıştım.
22 Ağustos çıkmıştı
Yani 22 Ağustos olarak girdim canım
Bas agrima dayanamadim parol ictim yahu.. sikinti olmaz insallah..Beklenen doğum tarihi olarak soruyordu, 22 Aralık yazdım, çünkü sat 15 Kasım olarak tahmini doğum tarihine bakmıştım.
22 Ağustos çıkmıştı
Yani 22 Ağustos olarak girdim canım
Ben de önceki gün parol içtim.Bas agrima dayanamadim parol ictim yahu.. sikinti olmaz insallah..
Hamilesiniz , anlamı bu:)Kan testi de pozitif değer 2046 anlayan varmııı???
bu hamile takvimini yapamadım bi nasıl oluyoHamilesiniz , anlamı bu:)
Hep ayni dusunuyoruz valla ne kadar takmiyorum dense de yine insan dusunuyor isteBen de önceki gün parol içtim.
Daha önce de majezik içmiştim, gerçi majezik önerilmiyor ama daha çok 6. Ay sonrası tehlikeli, ilk zamanlarda bilinmeden içilirse pek sorun olmuyor.
Ben de şüpheleniyordum ama daha önce defalarca böyle şüphem sebebiyle ağrı çekip ağrı kesici içmemiştim.
Adet olunca da ne aptalmışım boşuna ağrı çektim diye kendime kızıyordum.
Bu yüzden aman zaten yoktur deyip içtim bi majezik canım ama 10 gün falan önce, parolden bişey olmaz
Pesinden iki 3 yudum kahve iç canım..geçer Allahin izniyle :)Hep ayni dusunuyoruz valla ne kadar takmiyorum dense de yine insan dusunuyor iste
Insallah ise yarar da gecirir bari
aynen öyleydi canımm canım bana bi kaç gündür hamile misin bi güzellik gelmiş diyip durdular. Bende test yapmaya karar verdim belirti olarak göğüslerimde acayip sızlama vardı ama ben adet olucam diye sanıyodum meğersem 5 haftalıkmışTekrar hayirli olsun.. evet tahmin edebiliyorum canim bakisini soyle bisiy olabilir :))
Belirtilerin var miydi gebe oldugunu nasil anladin o kadar hamile kaldim hicbirinde aha ben hamileyim demedim:))