Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testi tekrarla büyük ihtimal var canım hayırlı olsunEki Görüntüle 2213616
Marhabalar..
40 dakika da bu silik çizgi çıktı. Bu gün adet günümdü olmadım ne diyorsunuz umut var mı kızlar? :)
İnşallah vardır daha da koyulaştı çizgi :)Testi tekrarla büyük ihtimal var canım hayırlı olsun
Bence de pozitif :)Eki Görüntüle 2213616
Marhabalar..
40 dakika da bu silik çizgi çıktı. Bu gün adet günümdü olmadım ne diyorsunuz umut var mı kızlar? :)
Eki Görüntüle 2213616
Marhabalar..
Önemli olan koyulaşması 1 hafta bekleyip öyle doktora git canım keseyi görmek için ama kan testini kendin yaptır 2 katı artış oluyomu diye bakİnşallah vardır daha da koyulaştı çizgi :)
:)) ama oyle deme 2 3 fark etmiyor ki hepsi ayri heyecan..
Bende ruyalar goruyorum yaa o da mi ondan bunu da belirti sayalim mi:)
3 ay önce evlenmiş yeni gelin olarak bende hamileyim kızlarrrrİnşaallah canım ya ben de bi kaptırdım ki kendimi sorma
Gören de 3 ay önce evlenmiş yeni gelin sanacak
Önemli olan koyulaşması 1 hafta bekleyip öyle doktora git canım keseyi görmek için ama kan testini kendin yaptır 2 katı artış oluyomu diye bak
Sen de geçti de canım nereden bilecekler:))Yarın sağlık ocağına gidicem orada da 1 hafta geçmeden bakmıyorlar kan da ama biraz duygu sömürüsü yapayım bari :)
Bende bu aksam baktiracam bat yarin normalde. Cuma gunu 68 di bakalim ne çkacak korkuda daha sevinemedim bile. Inş sonu güzel olurAmin inş canım hiç korkma bende çok korkuyordum iki gündür hastanede vurduruyorum kendim yapmaya cesaret edemedim ama acıtmıyor küçüçük birsey ztn meleklerimiz gelsin de yeter ki herseye razıyım tedirginlik bendede var Salı günü gidip tekrar hcg ye baktır am yukseliyor mu hersey yolunda mı diye ödüm kopuyor bi terslik olur diye
Harika haberr bu gozun aydin canim 1 denemeyle mi:)) kan testiyle mi idrar testiyle mi kac haftalik gorunuyor.. darisi basimizaaa3 ay önce evlenmiş yeni gelin olarak bende hamileyim kızlarrrr
Maşaallah, Allah tamamına erdirsin gelin hanım3 ay önce evlenmiş yeni gelin olarak bende hamileyim kızlarrrr
Merhaba canım 5.Haftayı bitirmişsin görünür kese:) hadi hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın hemen yarın doktora git bence :)Merhaba bende henüz çok yeniyimm. İnşallah ağustos annesi olucam. ilk gebeliğim henüz kan vs vermedim. acaba doktora gitsem kese belli olur mu ?
Çok net görünüyor canım:) artık kan ver bence:)bu sabahki testim yapar yapmaz henüz test tam yerine oturmamışken bile çıktı ince çizgi, siz ne diyorsunuz Eki Görüntüle 2213668
İnş cnm inş yolunda gider herseyBende bu aksam baktiracam bat yarin normalde. Cuma gunu 68 di bakalim ne çkacak korkuda daha sevinemedim bile. Inş sonu güzel olur
Önce bi koyulaşmasını beklemek istiyorum canım, sonuçta ilk pembe çizgi gördüğüm test, diğeri parlak ışıkta seçilemeyen, sadece gölgede belli olan bir karaltı şeklindeydiÇok net görünüyor canım:) artık kan ver bence:)
Buna fazla damlamis gibi cnm.. dagilmis biseyler olmus.. yarin da bakalim:)Önce bi koyulaşmasını beklemek istiyorum canım, sonuçta ilk pembe çizgi gördüğüm test, diğeri parlak ışıkta seçilemeyen, sadece gölgede belli olan bir karaltı şeklindeydi
Biraz dağılmış evet canım iyice kurumasını bekliyorum ama pembe çizgi var canımBuna fazla damlamis gibi cnm.. dagilmis biseyler olmus.. yarin da bakalim:)