• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
IMG_20181209_012158.jpg
Marhabalar..
40 dakika da bu silik çizgi çıktı. Bu gün adet günümdü olmadım ne diyorsunuz umut var mı kızlar? :)

:)) ama oyle deme 2 3 fark etmiyor ki hepsi ayri heyecan..
Bende ruyalar goruyorum yaa o da mi ondan bunu da belirti sayalim mi:)
İnşaallah canım ya ben de bi kaptırdım ki kendimi sorma:halay:
Gören de 3 ay önce evlenmiş yeni gelin sanacak:KK70:
3 ay önce evlenmiş yeni gelin olarak bende hamileyim kızlarrrr :anneadayı:

Önemli olan koyulaşması 1 hafta bekleyip öyle doktora git canım keseyi görmek için ama kan testini kendin yaptır 2 katı artış oluyomu diye bak

Yarın sağlık ocağına gidicem orada da 1 hafta geçmeden bakmıyorlar kan da ama biraz duygu sömürüsü yapayım bari :)

Merhaba bende henüz çok yeniyimm. İnşallah ağustos annesi olucam. ilk gebeliğim henüz kan vs vermedim. acaba doktora gitsem kese belli olur mu ? :anneadayı:

Amin inş canım hiç korkma bende çok korkuyordum iki gündür hastanede vurduruyorum kendim yapmaya cesaret edemedim ama acıtmıyor küçüçük birsey ztn meleklerimiz gelsin de yeter ki herseye razıyım tedirginlik bendede var Salı günü gidip tekrar hcg ye baktır am yukseliyor mu hersey yolunda mı diye ödüm kopuyor bi terslik olur diye
Bende bu aksam baktiracam bat yarin normalde. Cuma gunu 68 di bakalim ne çkacak korkuda daha sevinemedim bile. Inş sonu güzel olur

bu sabahki testim yapar yapmaz henüz test tam yerine oturmamışken bile çıktı ince çizgi, siz ne diyorsunuz 9FC18674-81D4-4DA4-8384-634A3ED75D8D.jpeg

Merhaba bende henüz çok yeniyimm. İnşallah ağustos annesi olucam. ilk gebeliğim henüz kan vs vermedim. acaba doktora gitsem kese belli olur mu ? :anneadayı:
Merhaba canım 5.Haftayı bitirmişsin görünür kese:) hadi hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın:KK36: hemen yarın doktora git bence :)

Önce bi koyulaşmasını beklemek istiyorum canım, sonuçta ilk pembe çizgi gördüğüm test, diğeri parlak ışıkta seçilemeyen, sadece gölgede belli olan bir karaltı şeklindeydi
Buna fazla damlamis gibi cnm.. dagilmis biseyler olmus.. yarin da bakalim:)

Buna fazla damlamis gibi cnm.. dagilmis biseyler olmus.. yarin da bakalim:)
Biraz dağılmış evet canım iyice kurumasını bekliyorum ama pembe çizgi var canım
Tabi gidişat ne olur bilemem de
Çok da su içtim, çay içtim hemen tekrarlayamam da , yarın sabah artık

Back